Kies data

Brugge Avondtours

Brugge Avondtours: Onze meest aanbevolen

Van Zeebrugge naar Brugge: cruiseshuttle heen en terug

1. Van Zeebrugge naar Brugge: cruiseshuttle heen en terug

Bekijk de bezienswaardigheden in je eigen tempo en bespaar geld met een shuttleservice vanaf de cruiseterminal in Zeebrugge naar het historische hart van Brugge. Maak gebruik van een snelle vervoersdienst die in de ochtend elke 30 minuten van de haven naar de stad rijdt, en 's middags elke 30 minuten terug naar de haven. Maak je geen zorgen over je vervoer als je schip in de mooie stad Brugge aanmeert. Neem de gratis havenshuttle naar de terminal en ga dan voor vertrek naar het vertrekpunt van de bus. Je wordt op een paar minuten lopen van het historische centrum van Brugge afgezet.

Brugge: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

2. Brugge: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

Leer Brugge in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling op je telefoon. Ontcijfer raadsels, ga de interactie aan met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten. Na het downloaden van de speurtocht op je mobieltje (via een link en inloggegevens ontvangen bij de boeking), gebruik je de app en ingebouwde kaarten om 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Brugge te voet te bereiken. Bij elke halte kom je meer te weten over de attractie en los je een locatiegebonden raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeelding, observatie en teamgeest om de juiste code te ontcijferen en de volgende bestemming van de tocht te onthullen. Terwijl je door de stad wandelt, kun je het spel op elk moment onderbreken om te pauzeren, de perfecte foto's te maken, te lunchen of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag.

25 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Veelgestelde vragen over Brugge

Welke topattracties zijn een must-see in Brugge?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Brugge?

Andere activiteiten in Brugge

Wil je alle activiteiten in Brugge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brugge

Leuke manier om een stad te ontdekken. Doordat je geen gids hebt bepaal je zelf hoe lang je ergens blijft of dat je ook nog ergens anders kijkt wat niet in de tour zit. De raadsels zijn een leuke afwisseling. Je krijgt ook genoeg informatie over de bezienswaardigheden zonder overkill aan informatie. Naast de bekende toeristische hotspots kom je ook op iets minder drukke plekken die zeker ook de moeite waard zijn. Een aanrader!

De bus was daar, zoals beschreven. Op tijd vertrokken. Aardig personeel. Parkeren in Brugge super centraal en makkelijk te vinden. Ook de terugreis was op tijd.

De shuttle service werkte erg goed en is zeker aan te bevelen. Bovenal zijn de flexibele tijden (vertrek elke 30 minuten) een groot voordeel.

Makkelijk te vinden. Man op kantoor licht sarcastisch. Even wachten op de coach. Korte rit naar de rand van het centrum van Brugge.

Mooie tour door de binnenstad en erg leuk voor kinderen!