Privétour

Brugge: 2-uur durende privéwandeltour

Activiteitenaanbieder: Omnia Travel

Brugge: 2-uur durende privéwandeltour

Activiteitenaanbieder: Omnia Travel

Vanaf € 180 per groep tot 20

Gedurende de 2-uur durende tour door de UNESCO-stad Brugge, zie je de belangrijkste bezienswaardigheden van deze verbluffende stad. De privégids laat je historische hoogtepunten zien en ook enkele van de rustigere buurten in de stad.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Spaans, Nederlands, Engels, Frans, Duits
Privégroep

Je belevenis

Highlights
 • Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van Brugge tijdens een privéwandeltour met een kleine groep
 • Zie het Jan van Eyckplein, het historische hart van de stad
 • Bewonder het 13e-eeuwse Prinselijk Begijnhof Ten Wijngaerde
Volledige beschrijving
Je wordt welkom geheten door de gids op een centrale locatie in Brugge voor je privétour, geprijsd voor maximaal 20 personen. Gedurende de 2-uur durende tour van het historische centrum die op de Werelderfgoedlijst staat, zie je de meest belangrijke attracties van de stad. De volgende beschrijving is een voorbeeld, vertrekkend vanaf het Zandplein, bij de concerthal: Volg de belangrijkste winkelstraat in de richting van het marktplein. Onderweg bezoek je de Sint-Salvatorskathedraal. Bezoek het marktplein met de imposante 83-meter hoge klokkentoren en ga door naar het Jan van Eyckplein, eens het centrum van de Hanzestad Brugge. Van de 13e tot 15e eeuw was dit gebied het economische en financiële hart van Vlaanderen. Bekijk de indrukwekkende huizen die herinneren aan de tijd dat Brugge een leidende rol speelde als commercieel centrum. Je komt langs het stadstheater, de Saaihalle (1399), Huis ter Beurze (de eerste beurs) en het tolhuis. Iets verderop kom je bij de Burg, een van de charmantste pleinen in de stad. Bekijk de prachtige gotische stadshal, Basiliek van het Heilig Bloed en de Vrijheid van Brugge, eens de rechtbank van de stad en vandaag de gemeentelijke archieven. Loop over de vismarkt, het leerlooiersplein en de erg pittoreske Dijver. Ga langs Onze-Lieve-Vrouwekerk en iets verderop maak je een korte stop bij het Oud Sint-Janshospitaal (een van de oudste bewaarde ziekenhuisgebouwen in Europa). De wandeling eindigt bij het Minnewater en het Prinselijk Begijnhof Ten Wijngaerde.
Inbegrepen
 • Privégids voor 2 uur
 • Entreegeld
 • Maaltijden

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 196 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,8/5
 • organisatie
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Uitgaan met Joseph, die lokaal is, is een voorrecht omdat je zijn verhaal hoort van een inboorling, we hadden maar een volledige dag, dus ik raad aan om om 9.00 uur uit te gaan om de dag uit te persen zoals het hoort, een geweldige ervaring die ik zonder twijfel zou herhalen ! bedankt joseph

29 september 2022

Uitstekend leiderschap wordt niet beter dan dit

Ieder van ons (12 personen) vond de tour met Paul erg leuk. Kennis van de stad Brugge was geweldig. Je kon zien dat de gids dol is op zijn stad. De uitleg was gedetailleerd en zowel onderhoudend als grappig. Hij nam ons mee achter deuren van Brugge waar ongelooflijke verrassingen wachtten. Het was erg leuk. De twee uur en nog een beetje meer waren veel te snel voorbij. 5 sterren zijn nog steeds niet genoeg.

Verder lezen

11 juni 2019

Er was een ongeluk met het ontmoetingspunt, de taxichauffeur liet ons achter op een andere plek in het centrum en onze gids werd boos op ons en vertelde ons dat "we zijn tijd aan het verspillen waren". Ik voelde de behoefte om met Micheal te praten, de persoon in leiding van het kantoor en uiteindelijk kwam de gids naar ons toe. Bij aankomst was onze gids in een goed humeur, kalm en begonnen we aan de tour. We hebben allemaal ons steentje bijgedragen om de spanning tussen ons te verminderen en de tour zo soepel mogelijk te laten verlopen en het lijkt erop dat we dat hebben gedaan. Zelfs de gids stopte 30 minuten extra van zijn tijd.

Verder lezen

21 mei 2019

Product ID: 72348