Leer hoe je een chocoladekunstenaar wordt en je je eigen Belgische chocolaatjes maakt. Na deze workshop van 2,5 uur beheers je de tips en trucs om heerlijke pralines en mendiants te maken.
Algemene informatie
- Gratis annuleren
- Annuleer tot 24 uur van tevoren en krijg al je geld terug
- Reserveer nu en betaal later
- Blijf flexibel: boek nu en betaal pas later
- Duur: 2.5 uur
- Bekijk de beschikbaarheid om de starttijden te zien
- Instructeur
- Engels
Selecteer deelnemers en datum
Deelnemers
Geselecteerde datum
Kom naar de voordeur en bel aan.
Openen in Google Maps ⟶Goed om te weten
- Vanwege de grote populariteit biedt deze activiteit plaats aan maximaal 21 deelnemers per workshop. Deze worden opgesplitst in 2 groepen van 10, waarna je met zijn tweeën of drieën per chocolademachine aan de slag gaat.
- De donkere chocolade die tijdens deze activiteit wordt gebruikt is per definitie gluten- en zuivelvrij
- Toeschouwers zijn niet welkom, omdat deze de sfeer negatief beïnvloeden
- Kinderen onder de 12 jaar worden niet toegelaten (voor kinderen is er een wafelworkshop)