Rondleiding

Brugge: fietstocht door de oude stad en de Sint-Annawijk

Activiteitenaanbieder: City Tours Belgium

Brugge: fietstocht door de oude stad en de Sint-Annawijk

Activiteitenaanbieder: City Tours Belgium

Vanaf € 36 per persoon

Verken de historische binnenstad van Brugge op een begeleide fietstocht. Ontdek oude muren, antieke molens en geheime tuinen. Volg je gids om verborgen godshuizen te vinden in de Sint-Annawijk.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 2 - 2.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Nederlands, Engels, Frans
Kleine groep mogelijk

Je belevenis

Volledige beschrijving

Zie meer van Brugge met een fietstocht langs de hoogtepunten van het historische centrum en de windmolens en grachten in de Sint-Annawijk. Stop om een foto te maken van het kasteel bij het Minnewatermeer.

Ontmoet je lokale gids en kies een fiets die bij je past. Rijd langs het torenhoge Belfort van Brugge en het middeleeuwse Gruuthusepaleis. Pauzeer om het uitzicht op een kasteel van rode baksteen bij het Minnewater-meer te bewonderen.

Fiets langs windmolens die bovenop de stadsmuren zijn gebouwd. Ga naar de vier overgebleven middeleeuwse stadspoorten in de stad om een idee te krijgen van hoe de oude stadsversterkingen eruit zagen.

Ga verder naar de tuinwijk van St. Anna. Fiets langs de oude haven om te genieten van het uitzicht op woonboten. Ruik het brood als je langs een oude bakkerij loopt. Bekijk lokale straatkunst en een kleurrijke muurschildering.

Inbegrepen
  • Fiets
  • Gids
  • Ophalen en wegbrengen van hotel
  • Eten en drinken
Niet geschikt voor
  • Rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Verzamelen voor het Brugse Historium op de Grote Markt. Zoek naar een bord met "City Tours Belgium". Wees alstublieft op tijd.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

  • Drankjes
  • Makkelijke kleren
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 5 beoordelingen

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Een zeer goede tour en wordt aanbevolen. De gids bleek een elektrische fiets te hebben waardoor we constant achter de leider aan moesten! De fietsen hadden wat onderhoud nodig, waaronder smering. Observatie in plaats van kritiek, maar een langzamer tempo en misschien een vermindering van de inhoud zou de ervaring niet devalueren.

27 maart 2022

We hadden een geweldige dag in Brugge dankzij onze fantastische gids, Ann. Kort voordat onze tour begon begon het te regenen, dus besloten we de fietsen te laten staan en in plaats daarvan over te stappen op een wandeltocht. Ann was zo informatief, leuk en vriendelijk. Ze liet ons veel van de historische gebieden, gebouwen en kathedralen in Brugge zien en hielp ons een rondvaart toe te voegen aan onze ochtend zodra het stopte met regenen. Uitstekende dag!

Verder lezen

22 maart 2022

Guide exclusif pour deux, cultivé et bon communiquant.

21 april 2022

Vertalen

Product ID: 408706