Maak je eigen Belgische pralines in een chocoladeworkshop in Brugge. Geniet van een proeverij van authentieke Belgische bieren.
Algemene informatie
- Gratis annuleren
- Annuleer tot 24 uur van tevoren en krijg een volledige terugbetaling
- Reserveer nu en betaal later
- Blijf flexibel: boek nu en betaal pas later
- Duur: 2 uur
- Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
- Instructeur
- Engels
Uitgelichte beoordelingen van andere reizigers
Genoten van deze workshop! Hele aardige en enthousiaste host, mooie afwisseling tussen chocolade maken en biertjes proeven! Met een kleine groep (10 personen) kreeg je voldoende aandacht. Aanrader!
Onze chocolatier was erg vriendelijk en kundig, en had leuke verhalen bij de verschillende momenten van het chocolaatjes maken en bier drinken. Erg geslaagd!
Selecteer deelnemers en datum
Trefpunt
Normaal gesproken is de bruine houten voordeur van het gebouw op het adres Sint-Gilliskerkhof 8, 8000 Brugge open. Zo niet, tik dan op het raam en de gastheer zal je binnenlaten :-). Als je het gebouw binnenkomt, loop dan naar het einde van de hal en ga de deur aan de linkerkant binnen. Welkom!
Openen in Google MapsBelangrijke informatie
Niet vergeten mee te nemen
- Camera
- Makkelijke kleren
Niet toegestaan
- Huisdieren
- Roken
Goed om te weten
- Elk chocoladestation, ook wel chocolatière genoemd, wordt gedeeld door twee deelnemers.
- We gebruiken pure Callebaut chocolade voor de pralineschelpen. Melkchocolade wordt gebruikt voor de ganachevulling.
- Vereiste leeftijd: Deze workshop is voor deelnemers vanaf 12 jaar.
- Kinderen (<16 jaar) moeten worden begeleid door een volwassene op een 1:1 basis.
- We schenken alleen alcoholische dranken voor deelnemers van 18 jaar en ouder. Minderjarige deelnemers jonger dan 18 jaar krijgen niet-alcoholische dranken geserveerd.
- De workshop is in het Engels omdat er mensen van over de hele wereld aan deelnemen. Onze hosts kunnen sommige delen vertalen als dat nodig is.
- Informeer ons van tevoren over eventuele voedselallergieën of dieetbeperkingen.