Brugge
Dagtochten naar

Dagtochten naar
43 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Brugge

Brugge

De topbezienswaardigheden in Brugge

Activiteiten in Brugge

Steden in België

Andere activiteiten in Brugge

Wil je alle activiteiten in Brugge bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brugge

Gemiddelde beoordeling

4.4
(894 beoordelingen)

Mooie plekken, de moeite waard om te bezoeken. Ze laten je ontevreden achter over de bezienswaardigheden. Onze gids, een heel aardig persoon, zorgde voor alles, gaf interessante weetjes over specifieke plaatsen, suggereerde waar je goedkoper kunt eten en regionale souvenirs kunt kopen. Ik vond het ene moment van de reis niet leuk, toen aan het einde informatie werd gegeven over tips voor de chauffeur, daar is natuurlijk niets mis mee en ik begrijp de wens om fooien te verzamelen, maar de middelste deur blokkeren en ons naar buiten dwingen via de voordeur (omdat er een fooienmandje stond) was erg onsmakelijk. Persoonlijk ben ik na zoiets gestopt met het geven van tips. We maken veel reizen en dit is de eerste keer dat ik me onder druk gezet voel om te geven. Vooral omdat de chauffeur niet erg aardig was tegen de toeristen.

Miguel was helemaal geweldig als onze tweetalige gids! Moeiteloos schakelen tussen talen, ons vermaken en verbazen met passie, geduld en grappige grappen. Het verkennen van de steden was geweldig, en zijn coole historische inzichten en perfect getimede humor legden de lat hoog voor andere gidsen?

De excursie zelf is erg leuk, maar wat we het leukst vonden was de gids Miguel. Het regende op ons en er stond veel wind en hij ging daar verder en probeerde in elke situatie de positieve kant te zien. Hij was ook zeer gedisciplineerd en legde ons Gent en Brugge prachtig uit.

Een volledige dag ondergedompeld in de historie van WO I begeleid door Philippe. Een fantastische, gepassioneerde gids met zeer uitgebreide kennis van de geschiedenis en anekdotes. Een zeer bijzondere ervaring.

Erg indrukwekkend om alles te zien. Gids zeer kundig en brengt het op leuke vlotte manier. Zou iets korter morgen zijn