Brugge
Scooters & Motoren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Brugge Scooters & Motoren: Onze meest aanbevolen

Damme: rondleiding met e-scooter met privégids

1. Damme: rondleiding met e-scooter met privégids

Doe een privétour per e-scooter en neem de sfeer van Brugge in je op vanuit een ander perspectief. Laat je voeten even tot rust komen tijdens deze rondleiding en zie meer van de stad zonder dat je lange afstanden te voet af hoeft te leggen. Je gids zal de belangrijkste monumenten aanwijzen terwijl je ontspant aan boord van je koets. Passeer de prachtige herenhuizen en belangrijke gebouwen aan de Grote Markt, zoals Huis Craenenburg, waar keizer Maximiliaan van Oostenrijk in 1488 gevangen zat. Reis in 30 minuten door de geschiedenis van de stad met een route die kan worden aangepast en uitgebreid naar jouw wens.

Veelgestelde vragen over Scooters & Motoren in Brugge

Welke andere activiteiten dan Scooters & Motoren zijn de moeite waard in Brugge?

Wat zijn de beste Scooters & Motoren in Brugge?

Brugge: de beste Scooters & Motoren

Welke Scooters & Motoren in Brugge nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Scooters & Motoren in Brugge nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Brugge

Wil je alle activiteiten in Brugge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brugge

Mooi hoor!

We hadden deze leuke ervaring in Brugge! De gids was geweldig, hij sprak over historische gebouwen in Brugge en heeft het beste lokale restaurant of lokale voedselverkoper geadviseerd. De tijd is goed, 30 minuten zijn hier echt perfect voor. De prijs is goedkoop omdat je zo de hele stad kunt bezoeken en je kunt concentreren op de grote plaats.

Vlotte communicatie met gids, maar vooral een heel leuke activiteit, het is eens wat anders dan een fietstocht. Een toffe ervaring met de E Steps in een even mooie streek Damme. Het is zijn geld waard maar wees er snel bij, slechts 3á4 starttijden per dag.

Betrokken gids, die een hele leuke toer voor ons uitgestippeld had. Zelfs nu in corona tijd konden we ons op een veilige manier verplaatsen. Weg van de menigte, maar met veel leuke bezienswaardigheden. Bedankt Pieter voor de leuke middag!

De rondleiding was geweldig. Je zag hoeken die je anders niet zou hebben gezien. De gids was ook echt geweldig - dat was echt leuk. En natuurlijk heel grappig met de e-scooters. De tour is een must?

We hebben jammer genoeg niet Brugge gezien, maar wel een leuk alternatief in deze Coronatijd, Damme. Zeer goed meegevallen.