Brugge
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Brugge

Wil je alle activiteiten in Brugge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brugge

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 355 beoordelingen

Stipt op tijd begonnen. We kregen een privé tour door Brugge, want er waren op dat moment geen andere deelnemers. Tijdens de rondleiding kregen we veel informatie en werden we gewezen op kleine details die je normaal zou missen. We kwamen op mooie plekken die we zelf niet hadden kunnen vinden. Super fijn, een echte aanrader op je eerste dag in Brugge.

een aangename wandeling met veel leuke verhalen en fijne details. We wilden Brugge verkennen los van de traditionele paden. Dat is volop gelukt. Ons hele gezelschap - 4 jongvolwassenen en wij als ouders - heeft geboeid geluisterd. Ook met dank voor de tips rond adressen voor bier, chocolade en cocktails! Er is er alvast zeker ééntje uitgeprobeerd.

wij hadden een rit van 2u. geboekt, waarbij we de bekende Brugse plaatsen en hun geschiedenis hebben gezien gecombineerd met minder gekende, maar even interessante gebouwen en plaatsen in Brugge. De tijd vloog voorbij en dat zegt alles.

Fijn om op plekken te komen waar je zelf niet meteen terecht zou komen

Stipt Voldoende uitleg zonder te veel details Heel goed voor 1e keer in het Nederlands Interesse in ons als persoon zonder opdringerig te zijn Iets luider praten mag Aandacht voor bijkomende vragen, tips voor verdere verblijf in Brugge

Top geregeld, vanwege een foute boeking op een andere activiteit moesten wij last.minut een andere activiteit voor 75 mensen hebben. Deze rondleiding us heel snel en goe x geregeld, dank hiervoor.