Brunelleschi's koepel

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Brunelleschi's koepel: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Koepel van Brunelleschi: tour

1. Koepel van Brunelleschi: tour

Bespaar kostbare tijd met een toegangsticket met voorrang voor de Duomo van Florence. Ontdek de bezienswaardigheden van het kathedraalcomplex en kom meer te weten over de geschiedenis onder begeleiding van een deskundige gids. Bewonder vanaf de buitenkant van de kathedraal van Florence de groene, roze en witte marmeren panelen. Bekijk de verschillende standbeelden, ruiten en reliëfs die de verschillende verhalen en geschiedenis van de mensheid uitbeelden. Bekijk Giotto's klokkentoren, een vrijstaande campanile die uittorent boven Piazza del Duomo, voordat je de Duomo binnengaat. Klim naar de koepel voor een panoramisch uitzicht en stel je gids zoveel vragen als je wil. Kom meer te weten over het monument, dat een UNESCO-Werelderfgoedlocatie is als onderdeel van de historische binnenstad van Florence. Kom meer te weten over hoe de restauratie  eind 13e eeuw begon en hoe het wel 2 eeuwen duurde voordat deze voltooid werd.

...
Florence: Accademia en Uffizi Skip-the-Line combo

2. Florence: Accademia en Uffizi Skip-the-Line combo

Bespaar tijd en bezoek de parels van Florence allemaal op één dag met dit combopakket. Krijg skip-the-line toegang tot de Galleria dell'Accademia en de Galleria degli Uffizi en een klimreservering naar de koepel van Brunelleschi voor de ultieme Florence-ervaring. Galleria dell'Accademia Begin met een bezoek aan de Galleria dell'Accademia. Toon eenvoudig uw skip-the-line ticket bij de ingang en ga naar binnen via de uitdrukkelijke veiligheidscontrole. Wandel door de galerij van Michelangelo, waar u baanbrekende werken van de grote kunstenaar kunt bewonderen, zoals 'St. Matthew', 'The Four Prisoners' en de enige echte 'David'. De gemiddelde bezoekduur is 1 uur. Galleria degli Uffizi Loop na een korte lunchpauze (optioneel) naar het Uffizi-museum en betreed de Galleria degli Uffizi met je skip-the-line toegangsticket. Dwaal door de charmante gangen vol spectaculaire fresco's en standbeelden. Bewonder eeuwige werken van Renaissance-meesters zoals "Primavera" en "The Birth of Venus" van Botticelli, "Annunciation" van Leonardo d a Vinc i en "Tondo Doni" van Michelangelo, om er maar een paar te noemen. De gemiddelde bezoekduur is 2 uur. De koepel van Brunelleschi Sluit de dag af met het beklimmen van de grootste koepel ter wereld door Filippo Brunelleschi en geniet van het spectaculaire 360 ° uitzicht op Florence (als de reserveringsoptie voor de koepelklim is gekozen). De gemiddelde bezoekduur is 1,5 uur.

...
Duomo van Florence en Opera del Duomo Museum: tour inclusief koepel van Brunelleschi

3. Duomo van Florence en Opera del Duomo Museum: tour inclusief koepel van Brunelleschi

Begin je tour voor de kathedraal van Santa Maria del Fiore, in het religieuze hart van Florence. Kom meer te weten over het Baptisterium van San Giovanni, met de beroemde Paradijsdeuren, terwijl je het van buiten ziet. Ga de kathedraal binnen om de mozaïeken decoraties te bewonderen en de crypte van Santa Reparata te bewonderen. Bezoek het Opera del Duomo Museum, waar spectaculaire kunstwerken te zien zijn, waaronder de originele Paradijsdeuren, Donatello's Maria Maddalena en Michelangelo's Pieta. Na het begeleide gedeelte van de tour beklim je de 463 traptreden van de koepel van Brunelleschi om het beste uitzicht over Florence te krijgen.

...
Florence: koepelklim, museum en doopkapeltour met kleine groepen

4. Florence: koepelklim, museum en doopkapeltour met kleine groepen

Doe mee aan dit spannende avontuur en ontdek de Duomo, het kathedraalcomplex van Santa Maria del Fiore. Je deskundige lokale gids zal de verhalen, legendes en geheimen achter dit ongelooflijke architecturale monument met je delen. Geniet van een typisch Florentijnse gelato terwijl je over het plein en zijn monumenten slentert, zoals de prachtige façade van de Duomo. De tour culmineert dan met een buitengewoon uitzicht vanaf een van de grootste koepels ter wereld. Terwijl je de beroemde 463 treden beklimt, kun je genieten van een prachtig uitzicht op het interieur van de kathedraal en 16e-eeuwse fresco's. Door de kleine groep van 12 personen of minder kunnen de gidsen u een meer persoonlijke rondleiding geven waardoor u Florence beter kunt begrijpen. Leer meer en haal het meeste uit je ervaring in een kleine groep.

...
Dom van Florence: tour inclusief kathedraalterrassen en koepel van Brunelleschi

5. Dom van Florence: tour inclusief kathedraalterrassen en koepel van Brunelleschi

Ontdek de wonderen van de kathedraal Santa Maria del Fiore in Florence met een deskundige gids. Leer meer over de bouw en de kunstwerken van de kathedraal en bewonder het adembenemende uitzicht over de stad vanaf de Koepel van Brunelleschi. Je begint met een begeleid bezoek aan het interieur van de fantastische kathedraal Santa Maria del Fiore. Verspil geen tijd met het wachten in de rij voor kaartjes en ga onder begeleiding van een erkende gids de Duomo binnen. Na je snelle entree kun je de prachtige kunstwerken ontdekken die in de kathedraal bewaard zijn gebleven.  Geniet vervolgens van de kans om naar een van de exclusieve terrassen van de kathedraal te gaan, waar je kunt genieten van het prachtige omringende landschap, gedomineerd door de verbazingwekkende Koepel van Brunelleschi. Kom meer te weten over de technieken die Brunelleschi gebruikte om dit architectonische wonder te bouwen. Zonder extra wachtrijen kun je nog hoger klimmen naar de prachtige koepel om te genieten van een spectaculair 360-graden uitzicht over Florence.

...
Florence: Uffizi, Brunelleschi's Dome en optionele Accademia

6. Florence: Uffizi, Brunelleschi's Dome en optionele Accademia

Ga naar het ontmoetingspunt om je tickets op te halen bij de lokale vertegenwoordiger. Download de app die de hele dag dienst doet als audiogids. Je gaat dan naar je eerste stop van de dag, de Galleria degli Uffizi, een van de beroemdste kunstgalerijen in Italië. Het is ontworpen en gebouwd door de beroemde architect en schilder Giorgio Vasari, de favoriete kunstenaar van Cosimo I de 'Medici. Met je toegangsticket voorkom je dat je uren verspilt aan wachtrijen en bespaar je energie om optimaal te genieten van de meesterwerken die op je wachten. De audiogids-app begeleidt je tijdens het bezoek aan het museum. Bekijk kunstwerken van onder meer Leonardo da Vinci en Michelangelo. Om 14.15 uur bezoek je de kathedraal van Santa Maria del Fiore. Dit was de grootste kerk ter wereld ten tijde van de bouw in de vijftiende eeuw. U zult betoverd worden door de verfijning van de marmeren gevel en de majestueuze koepel die deze domineert, ontworpen door Brunelleschi. Als je de optie hebt gekozen die het omvat, is de Accademia-galerij je laatste stop van de dag om 16.30 uur. Deze galerij is het op een na meest bezochte museum in Florence. Het is de thuisbasis van Michelangelo's David, een echt internationaal symbool van de stad en meesterwerk van de Renaissance.

...
Duomo & Uffizi Skip-the-Line rondleiding met kleine groep

7. Duomo & Uffizi Skip-the-Line rondleiding met kleine groep

Sluit je aan bij een kleine groepsreis om de koepel van Brunelleschi te beklimmen en verken de meesterwerken in de Galleria degli Uffizi. Sla de wachtrij over met vooraf gereserveerde tickets voor beide attracties. Begin de tour door je deskundige gids te ontmoeten op de Piazza del Duomo. Zie de doopkapel en zijn sierlijke deuren recht tegenover de kathedraal van Santa Maria Del Fiore. Luister terwijl je gids uitlegt hoe deze plaats sinds de Romeinse tijd het religieuze centrum van Florence is geweest. Bewonder de buitenkant van de kathedraal die de skyline en de beroemde koepel domineert. Ga vervolgens de Duomo binnen met je gereserveerde skip-the-line tickets via een aparte ingang. Beklim de iconische koepel van Brunelleschi met je deskundige gids. Bezoek de interne terrassen en bekijk kunstwerken en fresco's van meesters uit de Renaissance. Bereik de top en bewonder het schilderachtige uitzicht op Florence en het omliggende Toscaanse platteland van buiten de koepel. Volg daarna je gids terwijl je een korte wandeling door de prachtige oude stad maakt. Geniet van de bezienswaardigheden op Piazza Uffizi voordat je met je skip-the-line tickets naar de Galleria degli Uffizi gaat. Kom meer te weten over dit historische paleis, ontworpen door de architect Vasari, dat kunstwerken uit lokale kerken en de collectie van de Medici-familie herbergt. Ontdek schilderijen uit de gotiek tot de late renaissance die in chronologische volgorde worden weergegeven. Geniet van de expertise van je gids terwijl ze je werken laten zien van Giotto, Botticelli, Leonardo, Michelangelo en Raphael. De tour eindigt bij de Galleria degli Uffizi, zodat je meer tijd hebt om in je eigen tempo te verkennen. Als alternatief zal uw gids u graag naar een café of bar begeleiden voor een aperitivo om bij te komen.

...
Florence: kleine groep of privétour in het Duomo Complex

8. Florence: kleine groep of privétour in het Duomo Complex

Bezoek het prachtige kathedraalcomplex van wit, roze en groen marmer met zijn beroemde koepel, gewijd aan de Santa Maria del Fiore. Ontdek waarom deze plek wordt beschouwd als een van de must-see attracties in Florence tijdens een kleine groep of privéwandeling met een lokale professionele gids. Deze tour is een geweldige manier om de belangrijkste feiten over deze prachtige renaissancestad te leren kennen terwijl je door pleinen, musea en geplaveide straten slentert terwijl je de grandioze gebouwen bekijkt die dateren uit de 13e eeuw. De drie gebouwen in het gezellige historische centrum van Florence dateren uit 1296 en staan allemaal op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Leer meer over de lokale geschiedenis, feiten en fragmenten tijdens een samengestelde wandeling rond de kathedraal en beklim de beroemde koepel van Brunelleschi voor een onvergetelijk uitzicht over de stad.

...
VIP Privé Tour Florence Kathedraal Koepel & Monumenten

9. VIP Privé Tour Florence Kathedraal Koepel & Monumenten

Onder de wereldberoemde kunstwerken die de nieuwsgierigheid van internationale bezoekers naar Florence trekken, zijn de kathedraal en zijn monumenten niet te missen voor iedereen die Florence wil begrijpen. Bezoek de doopkapel van San Giovanni, in de kathedraal van Santa Maria del Fiore, de crypte van Santa Reparata, de koepel van Brunelleschi of de klokkentoren van Giotto, afhankelijk van de beschikbaarheid van de dag. Je gids begint met een rondleiding langs de wonderen van buiten voordat hij naar binnen gaat naar het Baptisterium met de beroemde Poorten van het Paradijs. Ga dan verder met de ingang in de kathedraal en ontdek de artistieke schoonheid van de kathedraal, inclusief een bezoek aan de crypte van Santa Reparata. Aan het einde sluit je de tour af met de klim naar de Campanile di Giotto en de koepel van Brunelleschi, waar je kunt genieten van het onvergelijkbare uitzicht op de stad Florence.

...
Florence: stadsfietstocht met gids

10. Florence: stadsfietstocht met gids

Verken het hart van Florence tijdens een begeleide fietstocht langs de meest onvergetelijke plekken van de stad. Rij door karakteristieke straten, over populaire pleinen en over historische bruggen. Leer meer over de stad door middel van commentaar van je lokale gids. De reisroute begint waar de Medici-familie hun macht begon uit te oefenen in Florence. Bekijk hun statige paleis en de basiliek van San Lorenzo. Ga vervolgens langs de middeleeuwse doopkapel op weg naar Piazza della Republica, de plaats van het oude forum waar de geschiedenis van de stad begon. Bereik vervolgens de rivier de Arno en stop om de Renaissance-architectuur te bewonderen. Steek de door Michelangelo ontworpen brug over en krijg een prachtig uitzicht op de beroemde Ponte Vecchio. Ga verder om de andere kant van de stad te verkennen. Rijd door Piazza Santo Spirito en stop om het grote Palazzo Pitti te bewonderen. Rijd langs de Arno om de rivier over te steken en ga verder naar Santa Croce en Piazza della Signoria. Ga later naar Cathedral Square terwijl de tour rond de historische plek met zijn ongelooflijke koepel cirkelt.

...

Sitemap Brunelleschi's koepel

Wil je alle activiteiten in Brunelleschi's koepel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brunelleschi's koepel

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.082 beoordelingen

De tour begon aan de voet van de koepel. Voordat we vertrokken, kregen we veel achtergrondinformatie over de bouw van de kathedraal. Terwijl we stegen, pauzeerden we op verschillende platforms om op adem te komen en wat meer te leren. Het interieur van de koepel was opmerkelijk en de uitleg van de schilderijen was verhelderend. Het uitzicht vanaf de top van de koepel was opmerkelijk, omdat je heel Florence in alle richtingen kon zien. De toegangsprijs zeker waard!

Het uitzicht over de stad vanaf de koepel is prachtig. Matig fysiek veeleisende beklimming en afdaling. Een gids is noodzakelijk om de talrijke technische details te kunnen waarderen en de betekenis van de fresco's, sculpturen en hun positionering te verduidelijken. Onze gids Gaetano was rijk en nauwkeurig in de beschrijvingen.

Florence in 1 blik

Dit moet je gedaan hebben Wij hadden een gids die ons Alles heeft uitgelegd

Zeer goeie gids Leonardo. Zeer vlotte uitleg en aangenaam tempo beklimming

Uitstekende gids met grote kennis van zaken en heldere uitleg

Prima rondleiding door Thomas. Heldere uitleg in goed engels.