Neem deel aan een chocoladeworkshop in Brussel en ontmoet een echte ambachtelijke chocolademaker. Maak lekkere bonbons en leer meer over premium cacao en de ethiek en duurzaamheid van cacao.
Algemene informatie
- Gratis annuleren
- Annuleer tot 24 uur van tevoren en krijg een volledige terugbetaling
- Reserveer nu en betaal later
- Blijf flexibel: boek nu en betaal pas later
- Duur: 1.5 uur
- Bekijk de beschikbaarheid om de starttijden te zien
- Instructeur
- Engels
Uitgelichte beoordelingen van andere reizigers
Heel erg leuk, het maken van je eigen chocolade was erg leuk en het verhaal wat er bij geteeld word is erg duidelijk.
Super leuke workshop en een super leuke dame die de workshop geeft. Ze weet heel veel van chocolade maar weet het met een grapje te brengen.
Selecteer deelnemers en datum
Deelnemers
Geselecteerde datum
Trefpunt
Begin je ervaring bij het opleidingscentrum en de boekingsbalie van The Belgian Chocolate Makers op Place de la Justice 5. Het ligt vlakbij Gare Centrale en de Kunstberg. We controleren eerst je tickets en geven je een haarnetje, een quizzkaart waarmee je 20% korting krijgt in onze winkels en natuurlijk een polsbandje om toegang te krijgen tot de activiteit. Ga ten minste 5 minuten voor aanvang van de activiteit naar onze reserveringsbalie. We hebben twee winkels en workshops in Brussel die heel dicht bij elkaar liggen. Het kan Rue Lebeau 3/11 of Rue de Namur 6 zijn. Onze medewerkers brengen je naar een van deze locaties nadat je hebt ingecheckt bij onze boekingsbalie. Als de workshop eenmaal is begonnen, kun je niet meer worden aangenomen. Wees voorbereid om je lange haar vast te binden, want je zult een haarnetje moeten dragen.
Openen in Google MapsBelangrijke informatie
Niet vergeten mee te nemen
- Paspoort of identiteitskaart
- Paspoort of identiteitskaart voor kinderen
Niet toegestaan
- Huisdieren
- Eten en drinken
- Roken
- Minderjarigen zonder begeleiding
- Bagage of grote tassen
- Extra grote bagage
Goed om te weten
- Onze chocolade komt uit Haïti. We stellen voor om met pure en melkchocolade te werken. Als je veganist of lactose-intolerant bent, kun je alleen met pure chocolade werken. Onze toppings bevatten noten.
- De controle wordt gesloten zodra de activiteit begint. Je wordt dan niet geaccepteerd, wat het excuus ook is dat je te laat komt.