Brussel: Dagtour naar Brugge & 4-uur Wandeling met Gids

Brussel: Dagtour naar Brugge & 4-uur Wandeling met Gids

Product ID: 46953

Vanaf € 35 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek een van de meest intacte middeleeuwse steden van Europa tijdens een dagexcursie naar Brugge
  • Ontdek verborgen plekjes die alleen bij de lokale bevolking bekend zijn
  • Kom meer te weten over de indrukwekkende handel en culturele geschiedenis van deze schilderachtige middeleeuwse stad
  • Zie de schitterende architectuur van de Grote Markt
  • Bewonder de Belfort van Brugge en de Sint-Salvatorskathedraal
Overzicht
Verken een van Europa's best bewaarde middeleeuwse steden tijdens een dagexcursie naar Brugge vanuit Brussel. Neem de trein dwars door België om het "Venetië van het Noorden" te ontdekken tijdens een 4-uur durende wandeling.
Wat te verwachten
Ontdek een van Europa's best bewaarde middeleeuwse steden tijdens een dagtrip naar Brugge vanuit Brussel en verken de hoofdstad van Vlaanderen tijdens een 4-uur durende wandeling.

Reis op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag per trein vanuit Brussel. Bij aankomst navigeer je door de romantische geplaveide straatjes van het historische centrum van Brugge. Zo zie je de middeleeuwse architectuur en grachten, door UNESCO tot Werelderfgoed benoemd, in al hun glorie.

De gids neemt je mee naar verborgen plekken die alleen bij de lokale bevolking bekend zijn, en vertelt waarom Brugge in de Middeleeuwen een belangrijke stad voor westerse handel en kunst was.

De wandeling begint bij de Sint-Salvatorskathedraal en vervolgens ga je naar de Grote Markt met de Belfort van Brugge, een belangrijke plek voor de handelsgeschiedenis van de stad. Maak kennis met legendarische personen, zoals Jan van Eyck en Hans Memling, die voor een revolutie zorgden in de Renaissancekunst in Vlaanderen. Ontdek Europa's eerste aandelenbeurs "Bourse".

Aan het eind van de wandeling geniet je van wat vrije tijd voor een drankje in een café of bar. Daarna ga je met de gids met de trein terug naar Brussel, waar je op tijd aankomt om 's avonds nog een diner te kunnen plannen.
Inbegrepen
  • Retour treinticket van Brussel naar Brugge en terug
  • 4-uur durende wandeling door Brugge
Trefpunt

Het ontmoetingspunt is voor de toren van het stadhuis op de Grote Markt in Brussel. De gidsen hebben officiële rode Sandemans paraplu's bij zich en dragen t-shirts en naambadges (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Hoewel er bagagekluizen op het station in Brugge zijn, raden we aan om zo min mogelijk mee te nemen en comfortabele kleding voor een wandeltocht te dragen. Deze tour is bedoeld voor personen die in Brussel verblijven en een uitstapje naar Brugge willen maken

Vanaf € 35 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (28 Beoordelingen)

Georganiseerd door

SANDEMANs NEW Brussels Tours

Product ID: 46953