Kies data

Dagtrip vanaf Brussel

  • Dagtochten
21 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Brussel

Welke topattracties zijn een must-see in Brussel?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Brussel?

Overzicht activiteiten in Brussel

Wil je alle activiteiten in Brussel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brussel

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.967 beoordelingen

Hoewel de dag erg regenachtig begon in Brussel, verpestte het de stemming om deze reis te ondernemen niet. EEN MASSIEF dankzij de gids Alvarro. Jonge kerel, super vrolijk en zorgde ervoor dat we allemaal, inclusief ikzelf, onze glimlach ophielden met veel geweldige informatie, fantastische begeleiding en veel grappen onderweg. Ik had hem graag persoonlijk bedankt en uitgenodigd voor een drankje na afloop in Brussel, maar mijn timing was ver weg en ik moest rennen zodra we terugkwamen. Schaamte. Ik hoop echt ooit nog een keer door Alvarro te worden begeleid, hoewel ik niet van plan ben om snel terug te keren naar België. Goed bezig alvarro! Muy bien! Gracias veel.

Geweldige dag met de reisgroep. Onze schuilplaats Alvaro was grappig en ervaren! We zouden op tijd vertrekken maar 3 mensen waren te laat. Let goed op de tijd zodat anderen niet hoeven te wachten!! Heel onverantwoord van ze. Zonder Alvaro zouden we niet zoveel leren over de 2 mooiste steden van België. Sterk aanbevelen!

Vita was uitstekend! Ze had veel interessante informatie over de stad en was erg vriendelijk. Ze nodigde ons uit om aan het einde van de tour met haar te lunchen. Mijn enige advies is om wat kleingeld mee te nemen, aangezien de badkamers in Brugge .50 in rekening brengen (waarvan ik niet op de hoogte was)

Fantastische ervaring Rita, onze gids, samen met haar collega voor de Spaanse tour Arturo waren professioneel en duidelijk tijdens de tour. Ze namen ons ook mee naar een artisanale chocolaterie. We hadden ook veel aanwijzingen voor onze vrije uren. Ik raad het ten sterkste aan!

Bruno die onze gids was, was briljant. Hij was zeer deskundig en raadde ook plaatsen aan om te eten en te drinken terwijl hij in Brugge was en ook tijdens ons verblijf in Brussel. zou deze tour ten zeerste aanbevelen.