Brussel
Eten & drinken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Brussel

Wil je alle activiteiten in Brussel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brussel

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 150 beoordelingen

Het was goed georganiseerd, de gids deed zijn verhaal op een hele leuke en enthousiaste manier waardoor we ook echt wat geleerd hebben over het bier. De soorten bier die je proeft zijn goed uitgekozen en allemaal erg verschillend. Een goede gids is wel erg belangrijk. Naast de goede gids hadden we ook een hele leuke, internationale groep met een hele relaxte sfeer. Wij vonden het echt een topavond en zouden dit aan iedereen aanraden.

zou het iedereen aanraden, wij hebben een zeer prettige avond gehad

Adrien onze gids vertelde veel over trappistenbieren en liet ons 4 soorten proeven. Hij creëerde een sfeer in de groep waarin je makkelijk met elkaar in gesprek raakte, wat soms wel een uitdaging was omdat er zoveel verschillende nationaliteiten en dus talen waren. Later raadde hij ons aan om naar het Delirium Café te gaan, waar het tot in de late uurtjes gezellig bleef.

Heel fijne workshop van een uurtje, waarbij we verrassend veel leerden over chocolade en verschillende chocoladerepen, truffels en koekjes maakten. Een aanrader!

Zeer enthousiaste gids die voorziet in een uitstekende biercollege

Optimaal genoten van de vakbekwame gids Adelin Marette, die de biergeschiedenis op enthousiaste wijze overbrengt. Met enkele verassende bier keuzes!

Zeker een aanrader om te doen wanneer je naar Brussel gaat. Vriendelijke mensen en een erg leuke workshop!