Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Dagtocht

Privé-excursie van een hele dag naar Gent vanaf Brussel

Activiteitenaanbieder: Omnia Travel

Privé-excursie van een hele dag naar Gent vanaf Brussel

Activiteitenaanbieder: Omnia Travel

Vanaf € 1.330 per groep tot 1

Verken de stad Gent tijdens een privétour. Ontdek waarom National Geographic deze stad de 'op twee na meest authentieke' ter wereld heeft genoemd, terwijl je middeleeuwse straten, moderne kunstmusea en de vriendelijke lokale bevolking in deze Vlaamse stad verkent.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 8 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Belevenis

Highlights
 • Bezoek Gent op een privétour
 • Bezoek de Sint-Baafskathedraal met zijn beroemde "Mythic Lamb"
 • Breng een middag door op de rivier voordat je naar de MSK- en SMAK-musea gaat
Volledige beschrijving
Breng een hele dag door met het verkennen van de ongelooflijke stad Gent op een gemakkelijke dagtrip vanuit Brussel. Tijdens je excursie heb je de kans om langs de pittoreske Greselei en Korenlei te wandelen, beide zijden van de rivier die deze stad scheidt. Je zult snel ontdekken waarom National Geographic Traveler Gent heeft uitgeroepen tot de 'derde meest authentieke stad ter wereld'. Als u de rivier oversteekt, kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op de omliggende huizen en bruggen. Maak wat foto's van de torenspitsen van de Sint-Nicolaaskerk en geniet van een bezoek aan het indrukwekkende belfort en de lakenhal, beide UNESCO-werelderfgoederen. Nadat we de kerk hebben verlaten, gaan we naar de Vrijdgsmarkt, waar u flamboyante gotische architectuur zult zien die prachtig samengaat met de meer sombere Renaissance. Hier vind je ook het standbeeld van Jacob Van Artevelde, die toezicht houdt op een Gent dat bloeit zoals het deed in de 14e eeuw toen Jacob een einde maakte aan de Engelse boycot op wolimport. Als je verder gaat, zal je gids je wijzen op een gietijzeren kanon, toepasselijk de 'Evil Woman' genoemd. Hier in het centrum van de stad vind je het hofje dat nu een Museum voor Folklore is en de enige wijk in Gent waar het originele middeleeuwse stratenplan nog steeds bestaat. Je een weg banen door de steegjes en geplaveide straatjes van dit gebied is een geweldige plek om te genieten van het leven in het oude land, en de lachende gezichten van de lokale bevolking zullen ervoor zorgen dat je je zeker thuis voelt. We stoppen onderweg zelfs voor een driegangenlunch, voordat we per boot naar het MSK (Museum voor Schone Kunsten) en het SMAK (Museum voor hedendaags en avant-garde) gaan. U stapt rond 17.00 uur terug naar Brussel en bent rond 18.00 uur terug in uw hotel.
Inbegrepen
 • Vervoer per minibus
 • Privé gids
 • Lunch (3 gangen menu, drankjes niet inbegrepen)
 • Entreegelden (Museum voor Schone Kunsten, Museum voor Hedendaagse Kunst, Sint-Baafskathedraal, rondvaart van 40 minuten)
 • Belastingen
 • Drankjes tijdens de lunch
 • Eigen kosten

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Privé rondleiding!

Product ID: 19821