Brussel
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Brussel

Wil je alle activiteiten in Brussel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brussel

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 96 beoordelingen

een uitstap naar Brussel meer dan waard ! hadden pech met het weer maar daar kunnen ze uiteraard in Brussel niks aan doen want anders hadden we prachtige vergezichten gehad en mooie fotos kunnen nemen maar met regenbuien en mistige weersomstandigheden heeft dat uiteraard geen zin maar het was zeker de moeite waard ! Een aanrader voor iedereen en zullen zeker reclame maken voor dit evenement en komen nog wel eens terug in zonnigere omstandigheden

Wij vragen ons af indien u gaat eten in het restaurant van het Atomium als je dan ook het gewone toegangsticket moet hebben zoals wij gedaan hebben ? Voor de rest was alles naar wens misschien iets meer keuze voor de kinderen om te eten Mvg Frank Dyselinck

je moest even met de tram maar is een mooie omgeving rondom Atomium. binnen eerst op de foto met Robbedoes, daarna in de rij voor de lift, bovenin rondkijken daarna naar beneden, toen door weer de trap op voor expo. 3 uurtjes rondgetoefd.

Was er nog nooit geweest, maar was eigenlijk aangenaam verrast met de verschillende bollen en wat ze ermee gedaan hebben binnenin. Leuke uitstap!

Unieke ervaring om eens te doen. We hebben dit gecombineerd met Het legermuseum aan het Jubelpark zodat het een volledige daguitstap was.