Brussel
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Brussel Vervoer: Onze meest aanbevolen

 • Brussel: City Card met openbaar vervoer van MIVB

  1. Brussel: City Card met openbaar vervoer van MIVB

  Bespaar tijd en geld in Brussel en krijg toegang tot 41 musea en bezienswaardigheden. Je kunt kiezen uit een Brussels Card voor 24, 48, of 72 uur en zelf je reisplan bepalen. Laat je kaart zien bij de kassa van de deelnemende locaties. Bij het eerste gebruik wordt je kaart gevalideerd en geactiveerd. Profiteer van gratis toegang tot alle vaste collecties en de tijdelijke tentoonstelllingen van de meeste deelnemende musea, met uitzondering van  het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten van België, het Museum voor Natuurwetenschappen, het Museum voor Kunst & Geschiedenis en de Hallepoort. Je kunt hetzelfde museum zo vaak bezoeken als je maar wilt.  Daarnaast krijg je korting op verschillende bezienswaardigheden en excursies en exclusieve aanbiedingen in winkels, restaurants en bars. Plan je bezoek met het gratis gidsje dat je krijgt wanneer je je voucher inwisselt en maak gratis gebruik ...

 • Brussel: privétransfer van / naar Brussels Airport (BRU)

  2. Brussel: privétransfer van / naar Brussels Airport (BRU)

  Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen Brussels International Airport (BRU) en uw accommodatie in het centrum van Brussel. Kies een enkele reis van of naar de luchthaven. Word begroet door uw chauffeur die een bord met uw naam vasthoudt. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in het geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

 • Privévervoer van Brussel naar Amsterdam

  3. Privévervoer van Brussel naar Amsterdam

  Uw Engelssprekende chauffeur zal u ontmoeten in uw accommodatie in Brussel om te beginnen met uw transfer. Reis in een privévoertuig voor een luxe ervaring en arriveer rechtstreeks bij uw accommodatie in Amsterdam. Geniet aan boord van wifi, tijdschriften en verfrissingen en kom ontspannen en verfrist aan op uw eindbestemming. Worden opgehaald in het juiste voertuig voor uw behoeften. Uw voertuig is voorzien van airconditioning, is comfortabel en wordt op het hoogste niveau van reinheid gehouden.

 • Brussel: Airport (BRU) Private Transfer

  4. Brussel: Airport (BRU) Private Transfer

  Gun uzelf meer tijd om te ontspannen door een luchthaventransfer van en naar Brussel vooraf te reserveren. Kies een adres in de Belgische hoofdstad als uw ophaal- of afleverpunt om uzelf de stress van het plannen van uw route of verdwaald te besparen. Voor luchthaven pick-ups, zal de chauffeur bij aankomst op u wachten met een meet & greet-uithangbord en u helpen met uw bagage. Als u kiest voor een enkele reis van de stad naar de luchthaven, haalt uw chauffeur u op en brengt u rechtstreeks naar de terminal. Doe het rustig aan en laat uw chauffeur het navigeren. Geniet van het moderne comfort van een sedan of busje en neem de tijd om te genieten van de architectuur van de stad onderweg.

 • Vanuit Brussel: tour naar Antwerpen

  5. Vanuit Brussel: tour naar Antwerpen

  Maak vanuit Brussel een dagexcursie naar Antwerpen, de tweede stad van België met de op-een-na grootste haven van Europa. Tijdens deze excursie van 5,5 uur verken je de rijke geschiedenis van Antwerpen. Antwerpen is de stad van P. P. Rubens, de wereldberoemde schilder uit de 17e eeuw. Je wordt naar het centrum gebracht om de Grote Markt te bezoeken, die omringd wordt door oude huizen. Hier staat ook de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Toegang tot de kathedraal is in de prijs van de tour inbegrepen. In de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal zijn onder andere 2 meesterwerken van Rubens gehuisvest. Hier worden de Kruisoprichting en Kruisafneming tentoongesteld. Ook krijg je onderweg vanuit de bus het oudste deel van de haven van Antwerpen te zien. Je kunt kiezen tussen een privé- en een gedeelde optie.

 • Brussel: privé VIP-transfer van/naar Brugge

  6. Brussel: privé VIP-transfer van/naar Brugge

  Reis zonder stress van en naar Brussel. Er zijn geen verborgen verrassingen, want uw betaalbare all-inclusive tarief wordt bevestigd voordat u boekt. Het omvat alle belastingen, tolgelden en toeslagen. Wees gerust, wetende dat alle chauffeurs een vergunning hebben, verzekerd zijn en gereguleerd zijn. Reis in stijl in een comfortabel premium voertuig. Vermijd lange rijen of stress met het drukke openbaar vervoer. Het bedrijfsbeleid is gebaseerd op eerlijkheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en waarde. Het boeken van deze luchthaventransfer is snel en eenvoudig. U ontvangt direct een voucher voor uw boekingen. Bespaar uzelf tijd en geld door de luchthaventransfer van tevoren te boeken.

 • Private Sightseeing Tour naar Brussel vanuit Amsterdam

  7. Private Sightseeing Tour naar Brussel vanuit Amsterdam

  Geniet van een van de meest ongelooflijke steden van België op deze Brusselse privédagtrip vanuit Amsterdam. Geniet van de luxe van een retourdienst, alleen voor u en uw feest - u ophalen bij uw accommodatie in Amsterdam en u aan het einde van de dag terugbrengen. Je wordt opgehaald in een luxe Mercedes-sedan of minibus met airco door een professionele chauffeur en na een korte meet & greet, vertrek je op je culturele avontuur in Brussel. Je hebt ongeveer 4,5 uur om deze geweldige stad te ontdekken. Voel je vrij om te wandelen naar het historische hart van het middeleeuwse Brussel en ontdek een antiek myriaden van architectuur op de Grote Markt. Of neem bezienswaardigheden als de pittoreske Grote Markt, de kathedraal van St. Micheal, het Atomium of de kosmopolitische bouwwerken van het Chinese paviljoen. Verken de menigte van antiekwinkels in de Zavel na het passeren van de Koninklijke...

 • Brussels Airport (BRU) naar Amsterdam: VIP-transfer

  8. Brussels Airport (BRU) naar Amsterdam: VIP-transfer

  Reis zonder stress van en naar Brussel. Er zijn geen verborgen verrassingen, want uw betaalbare all-inclusive tarief wordt bevestigd voordat u boekt, inclusief alle belastingen, tolgelden en toeslagen. U kunt gerust zijn, wetende dat alle chauffeurs een vergunning hebben, verzekerd zijn en gereguleerd zijn. Reis in stijl in een comfortabel, premium voertuig en vermijd lange rijen of stress met druk openbaar vervoer. Het bedrijfsbeleid is gebaseerd op eerlijkheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en waarde. Het boeken van een Brussels airport transfer is snel en gemakkelijk. U ontvangt direct een voucher voor uw boekingen. Bespaar uzelf tijd en geld door vooraf een luchthaventransfer te boeken.

 • VIP-transfer tussen Brussels Airport (BRU) en Antwerpen

  9. VIP-transfer tussen Brussels Airport (BRU) en Antwerpen

  Reis zonder stress van en naar Brussel. Er zijn geen verborgen verrassingen, want uw betaalbare all-inclusive tarief wordt bevestigd voordat u boekt. Het omvat alle belastingen, tolgelden en toeslagen. Wees gerust, wetende dat alle chauffeurs een vergunning hebben, verzekerd zijn en gereguleerd zijn. Reis in stijl in een comfortabel premium voertuig. Vermijd lange rijen of stress met het drukke openbaar vervoer. Het bedrijfsbeleid is gebaseerd op eerlijkheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en waarde. Het boeken van deze luchthaventransfer is snel en eenvoudig. U ontvangt direct een voucher voor uw boekingen. Bespaar uzelf tijd en geld door de luchthaventransfer van tevoren te boeken.

 • Brussel: dagtocht naar Brugge & wandeling van 4 uur met gids

  10. Brussel: dagtocht naar Brugge & wandeling van 4 uur met gids

  Ontdek een van Europa's best bewaarde middeleeuwse steden tijdens een dagtocht naar Brugge vanuit Brussel en verken de hoofdstad van Vlaanderen tijdens een 4-uur durende wandeling. Bij aankomst wandel je door de romantische geplaveide straatjes van het historische centrum van Brugge. Zo zie je de middeleeuwse architectuur en grachten, door UNESCO tot Werelderfgoed benoemd, in al hun glorie. De gids neemt je mee naar verborgen plekken die alleen bij de lokale bevolking bekend zijn, en vertelt waarom Brugge in de Middeleeuwen een belangrijke stad voor westerse handel en kunst was. De wandeling begint bij de Sint-Salvatorskathedraal, vervolgens ga je naar de Grote Markt met de Belfort van Brugge, een belangrijke plek voor de handelsgeschiedenis van de stad. Maak kennis met legendarische personen, zoals Jan van Eyck en Hans Memling, die voor een revolutie zorgden in de Renaissancekunst in...

Sitemap Brussel

Wil je alle activiteiten in Brussel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brussel

Brussels Card is een must als je een dag of maximaal drie dagen naar Brussel gaat. Ik kreeg mijnen met het openbaar vervoer waardoor reizen met de MIVB-diensten van de MIVB zoals de metro en de tram mogelijk waren, die € 7,50 per dag of € 18,00 voor drie dagen hadden gekost. De kaart was gemakkelijk te verkrijgen bij het VVV-kantoor op de Grote Markt. Het personeel daar spreekt Engels en ik kreeg in het Engels een Brussels Card-boekje met informatie over attracties zoals een korte gids over de attractie, het dichtstbijzijnde station, enz. En ook vouchers voor kortingen bij het Atomium en Mini-Europe, die ik allebei bevatte bezocht. De Brussels Card werd geleverd als twee A4-vellen met een QR-code. De andere pagina had duidelijke instructies met afbeeldingen over het verzamelen van de 3-daagse transportpas. De Brussels Card die ik 3 dagen kreeg was een levensredder, 3 dagen transport kostte € 18,00 en elke attractie varieert van € 7 tot € 14 zonder een Brussels Card.

Ik kreeg de pas voor 72 uur en het was een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik ging elke dag naar meer dan 3 musea, dus ik heb echt bespaard. De enige verbetering die kan worden aangebracht is het ophalen van de OV-pas. De "Go" -automaten staan bij bushaltes en dit wordt niet genoemd. Het kostte me ongeveer een uur om dit uit te werken, omdat mij alleen werd verteld dat ik naar station Gare Centrale moest en dus probeerde ik natuurlijk de kaartautomaten daar. De gemakkelijke oplossing is om een "Go" -machine op kantoor te hebben waar u de museumpas zelf ophaalt, dus dan is het een echte one-stop-shop.

je moet naar een rode metro-machine in Brussel centraal of midi gaan om de transportkaart te krijgen en vervolgens naar het kantoor op de grote plek gaan om het museumkaartje te krijgen.

Goed om een kaart te hebben met dekking voor reizen en activiteiten. Echter, bij één gelegenheid werd ons verteld dat het verlopen was, maar duidelijk niet

Zeer handig in gebruik en hebben veel voordelen speciaal bij het bezoeken van de attracties en musea