Brussels Airport Zaventem

Brussels Airport Zaventem: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Brussel: privéluchthaventransfer naar de stad

1. Brussel: privéluchthaventransfer naar de stad

Reis zonder stress van en naar Brussel. Er zijn geen verborgen verrassingen, want uw betaalbare all-inclusive tarief dat is bevestigd voordat u boekt, is inclusief alle belastingen, tolgelden en toeslagen. U kunt gerust zijn, wetende dat alle chauffeurs een vergunning hebben, verzekerd zijn en gereguleerd zijn. Reis in stijl in een comfortabel, premium voertuig en vermijd lange rijen of stress met druk openbaar vervoer. Het bedrijfsbeleid is gebaseerd op eerlijkheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en waarde. Het boeken van Brussels airport transfer is snel en gemakkelijk. U ontvangt direct een voucher voor uw boekingen. Bespaar uzelf tijd en geld door de luchthaventransfer van tevoren te boeken.

Brussel: Airport (BRU) Private Transfer

2. Brussel: Airport (BRU) Private Transfer

Gun uzelf meer tijd om te ontspannen door een luchthaventransfer van en naar Brussel vooraf te reserveren. Kies een adres in de Belgische hoofdstad als uw ophaal- of afleverpunt om uzelf de stress van het plannen van uw route of verdwaald te besparen. Voor luchthaven pick-ups, zal de chauffeur bij aankomst op u wachten met een meet & greet-uithangbord en u helpen met uw bagage. Als u kiest voor een enkele reis van de stad naar de luchthaven, haalt uw chauffeur u op en brengt u rechtstreeks naar de terminal. Doe het rustig aan en laat uw chauffeur het navigeren. Geniet van het moderne comfort van een sedan of busje en neem de tijd om te genieten van de architectuur van de stad onderweg.

Brussel: privé VIP-transfer van/naar Brugge

3. Brussel: privé VIP-transfer van/naar Brugge

Reis zonder stress van en naar Brussel. Er zijn geen verborgen verrassingen, want uw betaalbare all-inclusive tarief wordt bevestigd voordat u boekt. Het omvat alle belastingen, tolgelden en toeslagen. Wees gerust, wetende dat alle chauffeurs een vergunning hebben, verzekerd zijn en gereguleerd zijn. Reis in stijl in een comfortabel premium voertuig. Vermijd lange rijen of stress met het drukke openbaar vervoer. Het bedrijfsbeleid is gebaseerd op eerlijkheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en waarde. Het boeken van deze luchthaventransfer is snel en eenvoudig. U ontvangt direct een voucher voor uw boekingen. Bespaar uzelf tijd en geld door de luchthaventransfer van tevoren te boeken.

VK/Europa: eSim mobiel data-abonnement

4. VK/Europa: eSim mobiel data-abonnement

Maak uw reis probleemloos met uw handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met supersnelle dekking in 42 meest bezochte regio's in Europa en het VK. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Albanië, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Isle of Man, IJsland, Ierland, Italië (inclusief San Marino en Vaticaanstad) , Jersey Island, Kazachstan, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt is Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Oezbekistan, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): internet Info lokale operator: VK: Telefonica / Vodafone / Hutchison 3G / Alles Overal Lokale operator is na aankoop beschikbaar in de voucher-informatie op uw GYG-app.

VIP-transfer tussen Brussels Airport (BRU) en Antwerpen

5. VIP-transfer tussen Brussels Airport (BRU) en Antwerpen

Reis zonder stress van en naar Brussel. Er zijn geen verborgen verrassingen, want uw betaalbare all-inclusive tarief wordt bevestigd voordat u boekt. Het omvat alle belastingen, tolgelden en toeslagen. Wees gerust, wetende dat alle chauffeurs een vergunning hebben, verzekerd zijn en gereguleerd zijn. Reis in stijl in een comfortabel premium voertuig. Vermijd lange rijen of stress met het drukke openbaar vervoer. Het bedrijfsbeleid is gebaseerd op eerlijkheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en waarde. Het boeken van deze luchthaventransfer is snel en eenvoudig. U ontvangt direct een voucher voor uw boekingen. Bespaar uzelf tijd en geld door de luchthaventransfer van tevoren te boeken.

Brussel: Luchthaven Aankomst Privé transfer naar de stad

6. Brussel: Luchthaven Aankomst Privé transfer naar de stad

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste bij uw behoeften past, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print het uit of bewaar het op je telefoon. 3. 48 uur voor uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt verstrekken om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet je chauffeur op de ophaallocatie. 6. Presenteer uw voucher en identificeer uzelf met de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor te grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de exploitant of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Brussels Airport (BRU) naar Amsterdam: VIP-transfer

7. Brussels Airport (BRU) naar Amsterdam: VIP-transfer

Reis zonder stress van en naar Brussel. Er zijn geen verborgen verrassingen, want uw betaalbare all-inclusive tarief wordt bevestigd voordat u boekt, inclusief alle belastingen, tolgelden en toeslagen. U kunt gerust zijn, wetende dat alle chauffeurs een vergunning hebben, verzekerd zijn en gereguleerd zijn. Reis in stijl in een comfortabel, premium voertuig en vermijd lange rijen of stress met druk openbaar vervoer. Het bedrijfsbeleid is gebaseerd op eerlijkheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en waarde. Het boeken van een Brussels airport transfer is snel en gemakkelijk. U ontvangt direct een voucher voor uw boekingen. Bespaar uzelf tijd en geld door vooraf een luchthaventransfer te boeken.

Privétransfers tussen Brussels Airport en de stad

8. Privétransfers tussen Brussels Airport en de stad

Boek deze privétransfer van 30 minuten tussen Brussels Airport en het stadscentrum tegen een betaalbaar, all-inclusive tarief. Geniet van gemoedsrust wetende dat er bij aankomst een auto met een professionele chauffeur op u wacht. De lokale operator coördineert uw ophaal- en terugbrengservice op een enkele reis of retour. Geniet tijdens de reis van wifi en mineraalwater. Het boeken van een transfer naar Brussels Airport is snel en gemakkelijk en je ontvangt direct een bevestiging. Bespaar uzelf tijd en geld door uw vervoer vooraf te reserveren.

Brussel: VIP-transfer tussen stad / luchthaven en Gent

9. Brussel: VIP-transfer tussen stad / luchthaven en Gent

Haal de stress uit je reis en rijd in stijl met deze privé VIP-transfer tussen Brussel en Gent. Nadat je door je lokale chauffeur/gids bent opgehaald van de luchthaven of je hotel, leun je achterover en ontspan je in je comfortabele premium voertuig terwijl je naar Gent wordt gereden. Voel u op uw gemak wetende dat er geen verborgen verrassingen zijn, aangezien uw betaalbare all-inclusive tarief alle belastingen, tolgelden en toeslagen dekt. Wees gerust, wetende dat alle chauffeurs een volledige vergunning hebben, verzekerd zijn en gereguleerd zijn. Vermijd vooral lange wachtrijen voor taxi's of de stress van het navigeren door een druk openbaar vervoersysteem. Verfris uzelf tijdens uw reis met gratis mineraalwater en maak optimaal gebruik van Wi-Fi om e-mails te verzenden, een boek te lezen of uw favoriete programma te kijken.

Sitemap Brussels Airport Zaventem

Wil je alle activiteiten in Brussels Airport Zaventem ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.