Datums kiezen

Brussels Airport Zaventem

Brussels Airport Zaventem: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Brussel: België/Europa eSIM roaming mobiel dataplan

1. Brussel: België/Europa eSIM roaming mobiel dataplan

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het zoeken naar winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-simservice. Na aankoop ontvang je een QR-code die je kunt scannen op je compatibele apparaat om de e-SIM te installeren waar en wanneer je hem nodig hebt. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen na XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies in de fotosessie om de compatibiliteit met andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met wifi of een netwerk, en vergeet niet roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als je problemen hebt met het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van problemen. Als u een aansluitende reis in Europa heeft, selecteert u gewoon de optie 42 Europese landen, die betrekking heeft op:Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta , Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Ålandseilanden, Isle of Man, Jersey, Russische Federatie, Guernsey, Liechtenstein, Macedonië, Noorwegen, Servië, Gibraltar, Turkije. Als uw gegevens op zijn? Simpel, koop gewoon een andere e-SIM om op te waarderen. APN (Access Point Name): iboots Lokaal netwerk:Proximus PLC

Brussel: Aankomst luchthaven Privétransfer naar de stad

2. Brussel: Aankomst luchthaven Privétransfer naar de stad

1. Selecteer de vervoersdienst die u nodig heeft (kies het voertuig dat het beste past bij uw behoeften, het aantal passagiers en bagage. Geef de volgende informatie op: volledige naam, vluchtnummer, ophaaldatum en -tijd en telefoonnummer. 2. Bewaar je voucher. Print hem uit of bewaar hem op je telefoon. 3. 48 uur voorafgaand aan uw rit ontvangt u de contactgegevens van uw chauffeur. 4. 24 uur van tevoren zullen we u de informatie over het ontmoetingspunt geven om uw chauffeur te ontmoeten. 5. Ontmoet uw chauffeur op de ophaallocatie. 6. Toon uw voucher en legitimeer u bij de chauffeur. 7. Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 KLEINE handbagage meenemen. Voor extra grote of buitensporige bagage (surfplanken, golfclubs of fietsen) kunnen bepaalde beperkingen gelden; informeer voor vertrek bij de telefoniste om te bevestigen of uw overtollige bagage acceptabel is. 8. Houd rekening met de opslagcapaciteit voor bagage op basis van het aantal passagiers. Voor grotere groepen met grotere items kunnen meerdere voertuigen geschikter zijn.

Privévervoer tussen de luchthaven van Brussel en de stad

3. Privévervoer tussen de luchthaven van Brussel en de stad

Boek deze privétransfer van 30 minuten tussen Brussels Airport en het stadscentrum tegen een betaalbaar, all-inclusive tarief. Geniet van gemoedsrust wetende dat er bij aankomst een auto met een professionele chauffeur op u wacht. De lokale operator coördineert uw ophaal- en terugbrengservice op een enkele reis of retour. Geniet tijdens de reis van wifi en mineraalwater. Het boeken van een transfer naar Brussels Airport is snel en gemakkelijk en je ontvangt direct een bevestiging. Bespaar uzelf tijd en geld door uw vervoer vooraf te reserveren.

Brussel: luchthaventransfer van/naar het stadscentrum van Lille

4. Brussel: luchthaventransfer van/naar het stadscentrum van Lille

Flibco.com is een expert in luchthavenvervoer dat u van Brussels Airport naar Brugge, Gent en Rijsel brengt. Profiteer van vertrekken aangepast aan uw vluchtschema en reis in comfortabele bussen met voldoende ruimte voor u en uw bagage! Vermijd het gedoe van het navigeren met het openbaar vervoer voor of na een lange reis, maar ontspan en geniet vanuit uw luie stoel van het uitzicht over Brussel. Blijf in contact met je vrienden met gratis wifi en stroomvoorziening op elke stoel. Bovendien zijn al onze bussen voorzien van handdesinfecterend middel en zijn de toiletten uitgerust voor uw netheid tijdens de reis. Stap aan boord van een moderne bus om uw zorgen achter u te laten en arriveer op tijd op uw bestemming op het vliegveld of in de stad. Bovendien zijn huisdieren toegestaan zolang ze in dozen of kooien van de juiste afmetingen zitten en andere passagiers niet lastig vallen. Blinde en dove mensen kunnen reizen met hun geleidehond.

Brussel: privé VIP-transfer van/naar Brugge

5. Brussel: privé VIP-transfer van/naar Brugge

Reis zonder stress van en naar Brussel. Er zijn geen verborgen verrassingen, want uw betaalbare all-inclusive tarief wordt bevestigd voordat u boekt. Het omvat alle belastingen, tolgelden en toeslagen. Wees gerust, wetende dat alle chauffeurs een vergunning hebben, verzekerd zijn en gereguleerd zijn. Reis in stijl in een comfortabel premium voertuig. Vermijd lange rijen of stress met het drukke openbaar vervoer. Het bedrijfsbeleid is gebaseerd op eerlijkheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en waarde. Het boeken van deze luchthaventransfer is snel en eenvoudig. U ontvangt direct een voucher voor uw boekingen. Bespaar uzelf tijd en geld door de luchthaventransfer van tevoren te boeken.

VIP Transfer tussen Brussels Airport (BRU) en Antwerpen

6. VIP Transfer tussen Brussels Airport (BRU) en Antwerpen

Reis zonder stress van en naar Brussel. Er zijn geen verborgen verrassingen, want uw betaalbare all-inclusive tarief wordt bevestigd voordat u boekt. Het omvat alle belastingen, tolgelden en toeslagen. Wees gerust, wetende dat alle chauffeurs een vergunning hebben, verzekerd zijn en gereguleerd zijn. Reis in stijl in een comfortabel premium voertuig. Vermijd lange rijen of stress met het drukke openbaar vervoer. Het bedrijfsbeleid is gebaseerd op eerlijkheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en waarde. Het boeken van deze luchthaventransfer is snel en eenvoudig. U ontvangt direct een voucher voor uw boekingen. Bespaar uzelf tijd en geld door de luchthaventransfer van tevoren te boeken.

Brussel: VIP-transfer tussen stad/luchthaven en Gent

7. Brussel: VIP-transfer tussen stad/luchthaven en Gent

Haal de stress uit je reis en rijd in stijl met deze privé VIP-transfer tussen Brussel en Gent. Nadat je door je lokale chauffeur/gids bent opgehaald van de luchthaven of je hotel, leun je achterover en ontspan je in je comfortabele premium voertuig terwijl je naar Gent wordt gereden. Voel u op uw gemak wetende dat er geen verborgen verrassingen zijn, aangezien uw betaalbare all-inclusive tarief alle belastingen, tolgelden en toeslagen dekt. Wees gerust, wetende dat alle chauffeurs een volledige vergunning hebben, verzekerd zijn en gereguleerd zijn. Vermijd vooral lange wachtrijen voor taxi's of de stress van het navigeren door een druk openbaar vervoersysteem. Verfris uzelf tijdens uw reis met gratis mineraalwater en maak optimaal gebruik van Wi-Fi om e-mails te verzenden, een boek te lezen of uw favoriete programma te kijken.

VK/Europa: eSim mobiel dataplan

8. VK/Europa: eSim mobiel dataplan

Maak uw reis probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in de 42 meest bezochte regio's in Europa en het VK. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Albanië, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Isle of Man, IJsland, Ierland, Italië (inclusief San Marino & Vaticaan), Jersey Island, Kazachstan, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt zijn Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Oezbekistan, het Verenigd Koninkrijk en Noord- Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan aan de hand van de richtlijnfoto of u in aanmerking komt. APN (Access Point Name): internet Lokale operatorinfo: VK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

België/Europa: eSim mobiel dataplan

9. België/Europa: eSim mobiel dataplan

Maak uw reis naar België probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in België en nog eens 43 Europese regio's (volledige lijst hieronder). Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat je in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. Netwerkdekking: Albanië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Isle of Man, Italië, Jersey, Kazachstan, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Oezbekistan , en Vaticaanstad. Carriers te gebruiken in België: Proximus & Orange

Brussels Airport (BRU) naar Amsterdam: VIP-transfer

10. Brussels Airport (BRU) naar Amsterdam: VIP-transfer

Reis zonder stress van en naar Brussel. Er zijn geen verborgen verrassingen, want uw betaalbare all-inclusive tarief wordt bevestigd voordat u boekt, inclusief alle belastingen, tolgelden en toeslagen. U kunt gerust zijn, wetende dat alle chauffeurs een vergunning hebben, verzekerd zijn en gereguleerd zijn. Reis in stijl in een comfortabel, premium voertuig en vermijd lange rijen of stress met druk openbaar vervoer. Het bedrijfsbeleid is gebaseerd op eerlijkheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en waarde. Het boeken van een Brussels airport transfer is snel en gemakkelijk. U ontvangt direct een voucher voor uw boekingen. Bespaar uzelf tijd en geld door vooraf een luchthaventransfer te boeken.

Beschikbare activiteiten

Andere activiteiten in Brussels Airport Zaventem

Wil je alle activiteiten in Brussels Airport Zaventem bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.