Buckingham Palace Rolstoeltoegankelijk
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Rolstoeltoegankelijk in Buckingham Palace

Bekijk alle Rolstoeltoegankelijk in Buckingham Palace
Bekijk alle 775 tickets en tours

Meer activiteiten in Buckingham Palace

Sitemap Buckingham Palace

Wat anderen zeggen over Buckingham Palace

Door de demostraties kon de bus waarop we moesten wachten niet komen nadat een medewerken van big bus veel heeft gebeld en meerdere keren zijn excuus heeft aangeboden nam hij de hele groep mee naar een andere bushalte 2 minuten lopen en toen kwam de bus dus dat heeft die man zo goed opgelost was erg prettig! Ze waren duidelijk over de demostraties en de routes die daardoor veranderde echt top ervaring!

Londen: sightseeingtour in Big Bus met open dak Beoordeeld door Kim, 08-10-2019

Een aanrader bij stralend goed weer, wij hadden geluk! Op sommige bussen werd uitleg gegeven, de ene al enthousiaster dan de andere , bij anderen niet. In het eerste geval was het heel handig omdat er verteld werd wat er te zien is op de stopplaats , dan weet je wanneer je er af moet... Anders neem je uiteraard de volgende,..

Londen: sightseeingtour in Big Bus met open dak Beoordeeld door Anoniem, 29-08-2019

Mooie routes. Het enige wat mist is een systeem in de bus om te zien waar je bent, welke halte en welke route. Nu moet je de app downloaden, oortelefoontje in doen en de folder met kaart erbij hebben. Zo niet dan mis je evt. wijzigingen. Voor de rest niets dan lof. Vriendelijke gidsen en goeie chauffeurs.

Londen: sightseeingtour in Big Bus met open dak Beoordeeld door Anoniem, 03-02-2020

Het was geweldig en het personeel super vriendelijk en behulpzaam en de live speakers op.de bus waren leuk. Veel info gekregen. Gaan wij zeker nog een keer doen. Thanks BigBus Staff!

Londen: sightseeingtour in Big Bus met open dak Beoordeeld door Anoniem, 20-01-2020

prima manier om de mooiste plekjes van Londen te bezoeken. hulp bij bijna alle stop and go punten. erg vriendelijk personeel. En ook belangrijk voor een. redelijke prijs.

Londen: sightseeingtour in Big Bus met open dak Beoordeeld door J.W., 11-01-2020