Buckingham Palace Tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Tours in Buckingham Palace

Bekijk alle Tours in Buckingham Palace
Bekijk alle 776 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Buckingham Palace

Leuke ochtend gehad met een leuke begeleider

De ochtend was leuk, de echte wisseling van de wacht zie je niet van dichtbij. Maar alles wat er vooraf gebeurd wel. En dit op de beste plekken om het te kunnen zien. De wisseling van de wacht is een enorme drukke bedoeling je zou anders uren vooraf al aan het hek moeten gaan staan. De begeleider maakte er een leuke spektakel van ook voor de kinderen die erbij waren.

Londen: wandeltocht wisseling van de wacht Beoordeeld door Dion, 25-03-2019

Fantastische manier om bekend en onbekend Londen te leren kennen. Je komt op plaatsen waar je anders zelf nooit zou geraken. Of waar je nog nooit eerder van gehoord hebt maar die meer dan de moeite waard zijn. Vooral door de interessante weetjes die erover verteld worden! Topaanrader!! Onze kids (11 en 15jr) vonden het geweldig!!

Londen: fietstocht van een halve dag Beoordeeld door Petra, 31-10-2019

Een geweldige ervaring. Wij hadden het geluk dat we drie verschillende wisselingen op dezelfde dag konden bekijken. Onder begeleiding van een geweldige kleine broer van Hagrid werd er veel verteld en veel gelachen. Een topervaring.

Londen: wandeltocht wisseling van de wacht Beoordeeld door Mark, 02-12-2019

Fantastisch, onze gids Daniëlle wist heel veel te vertellen

Je ziet alleen niet het wisselen van de wacht, maar je begint bij King James palace en daarna loop je mee tot Buckingham palace. De gids weet precies waar je moet staan om alles het beste te zien. Ze verteld heel veel met humor.

Londen: wandeltocht wisseling van de wacht Beoordeeld door Petra, 03-04-2019

Super ervaring. In plaats van te drummen aan Buckingham Palace kregen we de wissel van de wacht veel beter en actiever te zien. Samen met de fanfare en de wacht wandelen was fun !

Londen: wandeltocht wisseling van de wacht Beoordeeld door Monique, 10-01-2020