Buen Retiro Park
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Buen Retiro Park: tours & tickets

Buen Retiro Park: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Madrid

Bekijk alle 275 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Buen Retiro Park

Gemiddelde beoordeling
4.8 / 5
gebaseerd op 1.356 beoordelingen

Heel goed georganiseerd .Eerst krijg je een korte instructie over de Segway. We legden een groot deel van het parcours in her centrum vrij eenvoudig en gevleid af. Toen we het volledig onder de knie hadden en we iets te stout werden, ging het mis. Op volle snelheid crashten we tegen het asfalt. Gelukkig zonder kleerscheuren. Zowel ik als mijn zoon kwamen met de schrik vrij. Niettemin zou ik het vooral voor jongere mensen of middle - aged aanraden . Op korte tijd zie je zoveel meer en krijg je er veel info bovenop. Thanks Dieter voor de supergeweldig ervaring,ondanks de schrikbarende crash .

Madrid: 1,5 uur stadstocht & Retiro Park per Segway Beoordeeld door

Wij hadden een segway tour geboekt om de stad, Madrid, te verkennen. We hadden echt een súper leuke middag samen met onze gids Enrique. Hij was heel begripvol en zag ook wie bij ons het meeste hulp nodig had en anticipeerde daar direct op. Enrique heeft deze middag zeker als geslaagd gemaakt, mede door zijn leuke uitleg, grappige opmerkingen en de tijd die hij overal voor nam en ook vroeg wat onze wensen en behoeftes waren. Zeker een aanrader!!!

Madrid: "Genuine i2 Segway"-ervaring Beoordeeld door

Perfecto! I really enjoyed the trip through Madrid. Nico was a perfect host and gave us a lot of useful and interesting insights about the city (If you drive just behind or next to him, he'll even tell you more). The only thing that I missed was a ride through Parque del Buen Retiro. But I took a walk into the park myself so all good.

Madrid: 3 uur durende fietstour in kleine groep Beoordeeld door

Geweldig om de stad te verkennen op een bijzonder leuke manier, echt een aanrader! Even met je instructeur oefenen & dan lekker op pad. Je komt bij en langs alle grote bezienswaardigheden, Koninklijk paleis, Kathedralen, plaza’s en niet te vergeten het prachtige Buen Retiro park. Even foto of filmpje maken Is geen enkel probleem.

Madrid: "Genuine i2 Segway"-ervaring Beoordeeld door

Wat een leuke en intressante rit! Wij hadden een privé tour in deze tijd maar wat was het o zo zalig! We zijn langs de mooiste plekken geweest en veel bij geleerd. Ook kwa lokale dranken weten we weer wat nieuws. Het leven in Madrid is goed en niet gehaast. Onze guide was super en wist veel te vertellen. Een aanrader dus!

Hoogtepunten van Madrid: 3 uur durende fietstocht Beoordeeld door