Buenos Aires

Inserisci le date del tuo viaggio per trovare attività disponibili

Buenos Aires: de beste attracties

De leukste activiteiten en hoogtepunten in Buenos Aires

Buenos Aires staat bekend als geboortegrond van de tango. De Argentijnse hoofdstad kent een bruisende mix van Latijns-Amerikaanse en Europese smaken. Welke bezienswaardigheden moet je niet missen bij je bezoek?

 • 1. Basilica del Santismo Sacramento

  Deze prachtige kathedraal biedt een rustpunt temidden de stadse hectiek. Let vooral op de verfijnd gekleurde ruiten.

 • 2. Casa Rosada

  Het roze huis is het presidentskantoor van Argentinië. Het heeft de militaire dictatuur overleefd en is nu een symbool voor de Argentijnse veerkracht.

 • 3. Bombonerastadion

  La Bombonera is de thuisbasis van de grootste voetbalclub van Argentinië: Boca Juniors. Maak een tour door het stadion!

 • 4. Museum of Latin American Art (MALBA)

  Kunstfans mogen dit niet missen: een geometrisch exterieur waarbinnen een brede verscheidenheid aan Latijns-Amerikaanse kunst is te zien.

 • 5. Palermo

  Palermo is een hippe, bohèmien wijk met de flair van de oude wereld en een grote Joodse gemeenschap. Een buurt vol geschiedenis!

 • 6. Skydiven

  Buenos Aires betekent 'goede wind' - geniet er maar van! Zweven in de blauwe lucht met de Atlantische Oceaan onder je - geen wonder dat skydiven een populaire activiteit is in BA.

 • 7. Wijnproeven

  Argentinië hoort bij de grote wijnlanden van de wereld. Trek de stad uit en ontdek prachtige wijngaarden. Een slokje proeven mag dan natuurlijk niet ontbreken!

 • 8. Cementerio de la Recoleta

  Veel beroemdheden zijn in deze beroemde begraafplaats begraven. Het wordt gezien als één van de mooiste kerkhoven ter wereld.

Plan je bezoek

 • Hoe is het weer?

  Het zuiden van Argentinië ligt vrij dicht bij Antarctica, dus daar wordt het fris. Buenos Aires heeft een vochtig subtropisch klimaat. Het is dus warm, maar het mag ook wel eens regenen en hagelen.

 • Hoeveel tijd heb ik nodig?

  Vijf dagen is genoeg, maar we raden je aan om Buenos Aires als deel van een grotere Argentinië- of Zuid-Amerikatrip te bezoeken!

Goed om te weten

 • Taal
  Spaans
 • Valuta
  ARS ($)
 • Tijdzone
  UTC (-3:00)
 • Landnummer
  54
 • De beste periode voor een bezoek
  Oktober en november zijn prachtig wegens de jacaranda's in bloei, maar van maart tot mei is het weer bijzonder aangenaam.

Más actividades y cosas que hacer en Buenos Aires

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Buenos Aires? Pincha aquí para ver la lista completa.

Wat anderen zeggen over Buenos Aires

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.662 beoordelingen

De show en de attentie van de obers (we zaten in VIP) kon echt niet beter. Het naar huis gaan was heel wat minder. We hadden een telefoonnummer van een taxi en vroegen hen te willen bellen maar men wees ons een taxi aan aan de deur. Deze taxi vertikte het om zijn taximeter in te stellen en vroeg een bedrag dat driedubbel het normale was. Na een hele discussie heeft hij ons dan afgezet bij een andere taxi die ons veilig naar het hotel bracht.

Señorita Lourdes our guide In Colonial was very clear in the stories about the highlights of Colonial; the Tour in the village was outstanding and with a splendid atmosphere. The Ferry was old with broken chairs and dirty windows >>> the small island with lighthouse which is marking the border of Uruguay is worth taking pictures of in the cold and windy deck >>> Avoid taking the taxi at the terminal at Buenos Aires, it is very expensive.

Deze tour gaf in korte tijd een goede indruk van Buenos Aires. Een minpuntje was dat de tourgids ons ophaalde bij het hotel, ons verwelkomde zonder onze vouchers te controleren. Een kwartiertje later bleek dat wij een andere gids van een andere contracter van yourguide hadden moeten hebben. Onze echte tourgids heeft 15 minuten tevergeefs op ons zitten wachten in het hotel. Voortaan tourgids altijd vouchers laten controleren.

Easy to book. A day before there was a confirmation message by whatsapp and e-mail with further instructions. Even though I had a very long line at customs (waited 1,5h) I kept in contact by whatsapp and the transfer was handeld as promised. Thank you very much.

Een bad in de Argentijnse cultuur Goede gevarieerde show Toeristisch doch zonder toegeving aan de kwaliteit Soms wat hermetisch voor niet-Argentijnen Eindigt sterk met ode aan Evita