Tango Porteño diner show

Buenos Aires Tango Porteño Diner Show

Product ID: 8331

Vanaf € 30 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Portugees

Ophaalservice

Ophalen vanaf hotels in Buenos Aires

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Zie de prachtige dansers en muziek van de Tango Porteño in het centrum van Buenos Aires
  • Herbeleef de gloriedagen van de tango in een recreatie van de tango shows van de jaren '40
  • Smul van een menu van heerlijke Argentijnse en internationale gerechten waaronder gegrilde Angus beef, Patagonische zalm en traditionele desserts
  • Kijk naar een historische tango show in het prachtige gerestaureerde Porteño Theater
Overzicht
Reis terug in de tijd naar de gloriedagen van de tango in Buenos Aires in een fantastische porteño dinershow. Geniet van de prachtige tango dans en muziek in een jaren '40 setting bij het Porteño Theater waar Maurice Chevalier zijn tango debuut maakte.
Wat te verwachten
De woorden "tango" en "porteño" vormen de essentie van Buenos Aires. Als je geboren bent in de stad ben je een "porteño" en Buenos Aires is de onbetwiste stad van de tango.

In 1925 maakte de Franse kunstenaar Maurice Chevalier zijn debuut in een klein theater op Avenida Corrientes 700; het nu legendarische Porteño Theater. In datzelfde jaar werd de "Tango Porteño" opgenomen door Carlos Gardel voor de Odeón label en een legende was geboren.

Met deze avond dinershow herbeleef je de fenomenale tijd van de tango op steenworp afstand van de beroemde Obelisk. De setting is luxueus; een prachtige Metro Goldwyn Mayer bioscoop uit vervlogen jaren, hersteld tot in de puntjes met pure art-decostijl. De uitgelezen decors en kostuums bij Tango Porteño nemen je mee naar de jaren 1940 toen Buenos Aires in de ban was van de tango.

Terwijl je kijkt naar de spetterende show geniet je van een uitgebreid menu van traditionele Argentijnse criollo empenadas (gevulde broodjes) gevuld met gesneden Angus beef, bocconcini broodjes gevuld met parmaham en met gruyère gegratineerd boerenbrood. Verlekker je op hoofdgerechten van gegrild Angus kalfsvlees met aardappeltjes uit de oven en warme kerstomaatjes, kip rollades gevuld met malse spinazie, wortel-terrine en Franse kaas in geconcentreerde chañar honing, Patagonische roze zalm bestreken met limoenolie en zwarte risotto met asperge-tip souffle om slechts enkele te noemen!

Eindig met een assortiment van traditionele porteño desserts waaronder traditionele huisgemaakte flan, dulce de batata (crème van zoete aardappel) en pure chocolademousse. Dit alles onder het genot van Malbec en Merlot wijnen, bier, frisdranken en koffie.
Inbegrepen
  • Vervoer van en naar hotels
  • Volledige maaltijd
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Je wordt opgehaald vanaf je hotel in Buenos Aires (Openen in Google Maps)

Vanaf € 30 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (9 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Tangol

Product ID: 8331