Buġibba

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Buġibba

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.229 beoordelingen

Super leuke en relaxte dag met een goede mix aan activiteiten en rust

Onze verwachtingen waren niet al te hoog omdat de excursie maar 25 euro is maar we hebben een fantastische dag gehad. Ik heb de excursie samen met mijn vriendin gedaan en het is een van onze leukste dagen in Malta geweest. Wij kwamen vrij laat waardoor veel plekken op de boot al bezet waren, dit is gelijk ons enige (kleine) minpunt. Het was aan de drukke kant op de boot. Uiteindelijk vonden we een prima plek in de zon op het dek. Wij hebben er voor gekozen 5 euro extra te betalen voor een excursie op Gozo en 5 euro extra voor snorkels. Dit heeft er voor gezorgd dat de dag een perfect combo van relaxt zwemmen en activiteiten was. De boot stopt op verschillende plekken waar je de mogelijkheid hebt te zwemmen. De zee was prachtig en zwemmen/ snorkelen was super. De crew op de boot bestond uit goed sprekende jongeren en de meeste waren Nederlands. Aan boord kun je drinken en ijs halen en prima eten. Al met al ZEKER een aanrader.

Perfecte mix van sightseeing en ontspanning

Erg mooie boottocht waarbij wij de gelegenheid hadden om zowel in de ochtend bij de Blue Lagoon als in de middag bij de Crystal Lagoon te zwemmen en snorkelen. Fantastische plekken! Voordat je op de boot stapt, dien je een keuze te maken welke stad je wil bezichtigen op Gozo. Volgens de tekst op de site ga je twee plekken bezoeken, maar dit is dus niet zo! Je betaalt 5 euro per persoon extra voor het vervoer en daarna heb je 2 uur de tijd om zelf de stad te verkennen. Ook kun je optioneel nog een trip van 20 minuten met de speedboot naar een aantal grotten maken tijdens de stop bij Blue Lagoon. Dit kost 10 euro extra per persoon, hebben wij niet voor gekozen. Een minpunt was toch wel de drukte op de boot, dit mag echt wel wat minder.

prachtige vaart langs alle 3 de eilanden, een stop in een grot, we werden voor een uur gedropt bij de blue lagoon, adembenemend!! Vervolgens werden we nog voor 2 uur gestopt op het eiland comino voor 5 euro p.p extra kregen we een busrit waarbij je kon kiezen of we 2 uur naar een zwemlocatie wilden of naar Victoria de hoofdstad Zeker een aanrader!!

Absolutely a must. Great staff, fantastic trip, amazing boat, specious sundeckes...really nothing negative to share. We also booked the BBQ. Maybe this one was a bit overpriced. An advise is, to be on time at the boat to secure the best spots on the boat.

Goed geregeld en ze brengen je naar de mooiste plekjes op het water, zeker een aanrader! Wij hebben een prachtige dag gehad, zelfs nog lekker kunnen genieten op Gozo zelf terwijl we rondgebracht werden met een busje. Top!