Bundeskanzleramt

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Bundeskanzleramt

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 14.118 beoordelingen

De gids was zeer goed op de hoogte van alles en sprak erg enthousiast over hoe het in Berlijn (en Bonn) allemaal werkt. Ook qua architectuur wist hij veel te vertellen. Hoewel ik redelijk goed Duits spreek, vond ik veel termen wel moeilijk te begrijpen, maar zeer waarschijnlijk ligt dat ook aan het feit dat politiek mij persoonlijk niet zo erg interesseert. Mijn man spreekt veel minder goed Duits, is echter wel erg geïnteresseerd in politiek en zei dat hij het best aardig kon volgen allemaal.

Onze gids was over enthousiast en maakte zo nu en dan grote "uitstapjes" in zijn verhaal om over verschillende politieke inzichten ver uit te wijden. De verkregen informatie over de omgeving van de Rijksdag was prima.

het was vooral de duitse gids die verassens uit de hoek kwam met ongezouten commentaren en facts. je moet wel enige kennis van de duitse taal hebben, maar dit was voor ons geen probleem

The tourguide was fantastic, he knew lots about history and could give good advice. Not all is bad here in Germany, so just see the wonderful things they made after ww2. Thanks Tarik!!

Goed opletten! Ruime aanbieding voor openbaar vervoer, maar toch uitkijken want je zit snel verkeerd. Op zich geen probleem je kan snel weer terug!