Bundeskanzleramt

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Bundeskanzleramt

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 14.118 beoordelingen

Het was een nuttige en inspirerende wandeling door de Berlijnse regeringswijk met een bezoek aan de koepel bij de Rijksdag. Hoewel hiervoor drie uur was uitgetrokken, waren we na dik twee uur al klaar omdat het aangekondigde bezoek aan de vergaderzaal niet doorging in verband met werkzaamheden.

Het was een behoorlijk stevige wandeling door Berlijn maar zeer de moeite waard. Je komt binnen 3 uur op plaatsen die je zelf niet zo snel kunt vinden. De verhalen over Berlijn werden door de gids omlijst met anekdotes uit eigen ervaring en maakte het geheel nog specialer. Top!!

het was vooral de duitse gids die verassens uit de hoek kwam met ongezouten commentaren en facts. je moet wel enige kennis van de duitse taal hebben, maar dit was voor ons geen probleem

The tourguide was fantastic, he knew lots about history and could give good advice. Not all is bad here in Germany, so just see the wonderful things they made after ww2. Thanks Tarik!!

Goed opletten! Ruime aanbieding voor openbaar vervoer, maar toch uitkijken want je zit snel verkeerd. Op zich geen probleem je kan snel weer terug!