Burano

Burano: de beste attracties

Sitemap Burano

Wil je alle activiteiten in Burano ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Burano

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 11.725 beoordelingen

De boottocht is leuk. Er is niet heel veel tijd op alle eilanden maar voldoende om rond te kijken en/of ergens wat te drinken/eten. Als je graag de uitleg wilt horen ga dan niet op het achterdek zitten want dan versta je er niets van. De bemanning was vriendelijk en behulpzaam en vonden het geen punt om de tijd van terugkeer eindeloos voor iedereen te herhalen. Er werd op gelet dat iedereen zijn mond/neus kapje droeg.

Heerlijk kunnen genieten van drie prachtige eilanden. Met name Burano is schitterend, had zelfs nog wat langer mogen zijn. Prima geregeld van ticket ophalen tot instructies van gids onderweg. Absoluut waar voor je geld.

fijne boottocht op 3 leuke eilanden. Burano is zeker een aanrader. Voor wie nog nooit in een glasfabriek is geweest is Murano ook aangeraden. Torcello was sfeervol ook. Burano was voor ons toch het mooiste.

Goed georganiseerde tocht met highlights, vertrekt op tijd, goede gids aan bord. Iedere stop is alleen aan de korte kant, 45mins waardoor je echt op de tijd moet letten.

Alles makkelijk te vinden en goed geregeld! Zeker aan te raden om dit een dag te doen, ook met de corona maatregelen goed te doen!