Kies data

Dingen om te doen Burgas

Burgas: De beste dingen die je niet wil missen

Sunny Beach: catamarancruise bij zonsondergang met diner en champagne

1. Sunny Beach: catamarancruise bij zonsondergang met diner en champagne

Laat je ophalen van het resort - punten om aan te raden. Aankomst in de haven en aan boord van de catamaran voor vertrek. Safety talk en informatie over de route en het programma. Tijdens de reis is de bar open, mineraalwater, rode en witte wijn, koffie, thee, frisdrank en bier zijn verkrijgbaar. Vaar rond de stad Old Nessebar voor een dichtbij panorama. Naarmate de zon ondergaat, laat de kapitein het anker vallen en kunt u genieten van een perfect zicht op de zonsondergang. Zodra de zon is ondergegaan, heft de kapitein het anker op en kun je 's nachts genieten van het uitzicht op Nessebar. Terwijl u wacht op de zonsondergang, wordt gekoelde champagne geserveerd, één fles voor elk paar, waarna het eten wordt geserveerd. Als iedereen gegeten heeft, heft de kapitein het anker op en zet koers op de terugreis over de baai naar de haven. Leun achterover, ontspan en geniet van de reis. Kom terug in de haven voor de terugreis naar Sunny Beach per dubbeldekkerbus. Menu: Kaasplankje, diverse salades, diverse soorten vleeswaren, vers brood, paté, vers fruit. Een halve fles champagne per volwassene. Al het eten en drinken is bij de reis inbegrepen.

Nessebar: boottocht van 4 uur incl. Vissen, lunchen en drinken

2. Nessebar: boottocht van 4 uur incl. Vissen, lunchen en drinken

Verken de baaien van Nessebar, Ravda of Pomorie tijdens deze boottocht van een halve dag. Bewonder het adembenemende uitzicht op de kustlijn van de zee en breng uw tijd door met zwemmen, zonnebaden of vissen. Luister naar het begeleide commentaar, krijg inzicht in de regio en leer meer over de natuur en het ecosysteem van het gebied. Geniet van een heerlijke barbecue op het dek, vergezeld van onbeperkte drankjes uit de open bar van de boot. Geniet van het uitzicht op de prachtige baaien van het gebied terwijl je voorbij drijft. Neem een duik in de zee of ontspan met een koud drankje. Gebruik de visuitrusting aan boord om je vaardigheden te testen. Werp uit, en misschien zelfs een lokale vis of twee vangen.

Burgas: retourboottocht naar het eiland St. Anastasia

3. Burgas: retourboottocht naar het eiland St. Anastasia

Spring op een veerboot en vaar over de Zwarte Zee om een klein eiland met een rijke geschiedenis te bereiken. St. Anastasia Island werd overvallen door piraten en later gebruikt als gevangenkamp voor communisten. De veerboottocht van de haven van Burgas naar het eiland duurt slechts 40 minuten. Als je eenmaal voet op St. Anastasia hebt gezet, bereid je dan voor om in het spannende verleden van het enige bewoonde eiland van Bulgarije te duiken. Wandel over het terrein van het middeleeuwse klooster en breng een bezoek aan het museum om meer te weten te komen over het kleurrijke verleden van het eiland. Geniet van de rust van dit charmante eiland, bewonder het panoramische uitzicht over de Zwarte Zee of ga gewoon zitten voor een picknick.

Nessebar: stadstour met gids

4. Nessebar: stadstour met gids

Verken de oude stad Nessebar in de Bulgaarse provincie Burgas tijdens deze rondleiding. Nessebar staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege zijn historische betekenis. Ontdek het vakmanschap van de historische huizen en kerken van de stad terwijl je loopt. Ga vanuit het Varna-gebied naar Nessebar, ook wel bekend als de Parel van de Zwarte Zee. Passeer de natuurlijke schoonheid van de uitlopers van de Balkan en krijg een verbluffend uitzicht op de baai van Nessebar. Leg je ervaring vast op camera tijdens deze panoramische stop. Bij aankomst maak je een begeleide wandeling door de kleine kronkelende straatjes van Nessebar. Verken de belangrijkste plekken van de stad, zoals de stadspoorten, Romeinse baden en de vele oude houten huizen. Omdat de stad bekend staat om zijn kerken, stop je bij de meest pittoreske kerk van de stad, de kerk van St. Stephen. Geniet na je rondleiding van voldoende tijd om iets te drinken of op zoek te gaan naar het perfecte souvenir.

Burgas: AbenteuerDatum en wandeltocht voor vrienden en stellen

5. Burgas: AbenteuerDatum en wandeltocht voor vrienden en stellen

Je begint voor een hotel, vlakbij het strand. Je smartphone (speciale app in de Duitse taal) leidt je op een geheime route door dit gebied. Deze wandeltocht wordt een avontuurlijke reis, omdat je op elke geheime locatie op je route tal van kleine taken zult oplossen. Alle creatieve taken, vragen en uitdagingen gaan over jou en jouw relatie tot elkaar. Niet alleen leuk voor koppels - ook voor goede vrienden. Je leert nieuwe dingen over jezelf. Gegarandeerd. Er zullen u vragen worden gesteld hoe u in verschillende situaties zou handelen of reageren. Je lost semi-moeilijke raadsels op en je wordt gedwongen om als een team op te treden. Het droomteam. De app toont je altijd de volgende locatie in dit deel van de stad en leidt je daarheen. Op elke locatie zal de app een nieuwe taak of uitdaging aan u presenteren en u verzamelt punten voor het oplossen van de taak. Geen zorgen: je hoeft geen gebouwen te betreden of in contact te komen met andere mensen. Het draait allemaal om jou als team. Je zult plekken verkennen en bezoeken waar de lokale bevolking woont en rondhangt. Voel de sfeer van deze vakantiebestemming en veel plezier met het verkennen van de inhoud van deze outdoor-date. Dit is meer dan een eenvoudige wandeltocht, dit is een geweldige race vol leuke inhoud en een uitdaging voor jou als team.

Varna: Spannend Outdoor-Escape-Game, Mysterie en rondleiding

6. Varna: Spannend Outdoor-Escape-Game, Mysterie en rondleiding

Je begint bij een beroemde kerk in het centrum van de stad. Vanaf daar leidt je smartphone (onze speciale app in de Duitse taal) je op een geheime route. U zult horen over een fictieve misdaadzaak die hier ooit heeft plaatsgevonden. Twee jongeren, die wilden kamperen, werden dood aangetroffen. Wat heeft een oude legende over nazi-goud met deze zaak te maken? Wat hebben de spokenjagers, die hier ook kampeerden, met deze moord te maken? Je assisteert de lokale politie. U krijgt toegang tot alle politiedossiers en tot alle getuigenverklaringen. Er moet een detail zijn dat deze cold case uiteindelijk zal oplossen. De app leidt je naar 15 verschillende locaties. Op elke locatie los je enkele raadsels of uitdagingen op en krijg je toegang tot nieuwe informatie over de moordzaak. Dit is een leuk teamspel en is perfect voor een groep tot vijf personen. Dit is meer dan een eenvoudige wandeltocht, dit is een geweldige race vol spannende inhoud en een uitdaging voor jou als team.

Burgas: Outdoor-Escape-Game, los deze moordzaak op

7. Burgas: Outdoor-Escape-Game, los deze moordzaak op

Je begint vlakbij het Sunny Beach, voor een hotel. Vanaf daar leidt je smartphone (onze speciale app in de Duitse taal) je op een geheime route. U zult horen over een fictieve misdaadzaak die hier ooit heeft plaatsgevonden. Twee jongeren, die wilden kamperen, werden dood aangetroffen. Wat heeft een oude legende over nazi-goud met deze zaak te maken? Wat hebben de spokenjagers, die hier ook kampeerden, met deze moord te maken? Je assisteert de lokale politie. U krijgt toegang tot alle politiedossiers en tot alle getuigenverklaringen. Er moet een detail zijn dat deze cold case uiteindelijk zal oplossen. De app leidt je naar 15 verschillende locaties. Op elke locatie los je enkele raadsels of uitdagingen op en krijg je toegang tot nieuwe informatie over de moordzaak. Dit is een leuk teamspel en is perfect voor een groep tot vijf personen. Dit is meer dan een eenvoudige wandeltocht, dit is een geweldige race vol spannende inhoud en een uitdaging voor jou als team.

Burgas: sprookjes vinden, familiespel in de buitenlucht

8. Burgas: sprookjes vinden, familiespel in de buitenlucht

Je begint je avontuur en wandeltocht voor een hotel, vlakbij het strand. Onze app in de Duitse taal zal u vanaf daar begeleiden. Het is een wandeltocht van ongeveer 3 kilometer. Je gaat de omgeving verkennen en geheime plekjes vinden. Je lost als team kleine taken en uitdagingen op en verzamelt punten. Je ontdekt plekken waar exclusieve en ongepubliceerde sprookjes zich verstoppen. Je zult behoren tot de kleine kring van mensen, die naar deze grote sprookjes mogen luisteren. Dit is geen grap. Deze sprookjes zijn nooit gepubliceerd door de broer Grimm. Je zult ze vinden en ernaar luisteren. En we hopen dat u het geheim zult bewaren. Verwacht een interactief wandelavontuur. Je bepaalt zelf de starttijd en je hebt geen tijdsdruk. Deze app-rondleiding met veel interactieve inhoud is perfect voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar. Veel plezier!

Varna: Die verschwundenen Märchen, Familiespel en Tour

9. Varna: Die verschwundenen Märchen, Familiespel en Tour

Je begint je avontuur en wandeltocht in de buurt van een beroemde kerk in het centrum. Onze app in de Duitse taal zal u vanaf daar begeleiden. Het is een wandeltocht van ongeveer 3 kilometer. Je gaat de omgeving verkennen en geheime plekjes vinden. Je lost als team kleine taken en uitdagingen op en verzamelt punten. Je ontdekt plekken waar exclusieve en ongepubliceerde sprookjes zich verstoppen. Je zult behoren tot de kleine kring van mensen, die naar deze grote sprookjes mogen luisteren. Dit is geen grap. Deze sprookjes zijn nooit gepubliceerd door de broer Grimm. Je zult ze vinden en ernaar luisteren. En we hopen dat u het geheim zult bewaren. Verwacht een interactief wandelavontuur. Je bepaalt zelf de starttijd en je hebt geen tijdsdruk. Deze app-rondleiding met veel interactieve inhoud is perfect voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar. Veel plezier!

Van Varna: enkele reis privétransfer naar Boekarest

10. Van Varna: enkele reis privétransfer naar Boekarest

Geniet van een handige privétransfer van uw accommodatie in Varna (Bulgarije) naar uw favoriete locatie in Boekarest. Ontspan in de wetenschap dat u veilig reist in een voertuig met vergunning. Uw Engelssprekende chauffeur wacht op u op uw locatie in Boekarest. Ervaar een comfortabele reis in een voertuig met airconditioning. Laat uw chauffeur u soepel door het verkeer navigeren. Reis gemakkelijk zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vooraf boeken of last-minute zoeken.

Beschikbare activiteiten

  • Toegangstickets
  • Wateractiviteiten
  • Transfers
  • Avonturen
  • Dagtochten
  • Andere belevenissen
11 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Burgas

Wil je alle activiteiten in Burgas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.