Burgas
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Burgas

Wil je alle activiteiten in Burgas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Burgas

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

We werden keurig op tijd opgehaald. De excursies waren heel mooi, de boottocht iets minder dan we hadden verwacht. De gids en de chauffeur spraken voldoende Engels en ze hebben ons veel interessante dingen verteld. Mijn zoon had liever nog meer off-road gereden. De lunch was prima en tussendoor kreeg je voldoende water. De snack was een verpakt chocolade croissantje. Tijdens de lunch was er bier rakia en frisdrank. We hebben veel gezien en het was een mooie afwisseling van de vakantie. Wat ik een nadeel vond waren de zitplekken achterin, mijn zoons knieën zatten bijna in zijn nek. Maar hij vond het wel grappig! Maar als je daar de hele dag met volwassen moet zitten lijkt mij dat minder plezierig. Op de achterbank en voorin ruimte genoeg en zeer comfortabel!

Leuke chauffeur en gids, ze hebben al onze vragen beantwoord en de communicatie in het Engels ging erg goed! We hebben heerlijk gegeten en indrukwekkende dingen gezien, die we anders zelf nooit hadden kunnen bedenken/vinden. Het was ongetwijfeld de leukste dag van deze vakantie. Én we zijn alle 3 verliefd geworden op dit prachtige land. Super geregeld, ga zo door!

Het was heel geEllig alexsander is een geweldige gids , je krijgt er zelfs een lunch bij en je bent de hele dag op pad. Het word goed uitgelegd

Was een superleuke excursie, veel gezien in één dag.

De excursie is goed in elkaar gezet, veel gezien. En de chauffeur en reisleider waren super aardig. We hebben een leuke dag gehad.