Burj Khalifa, 124e verdieping

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Burj Khalifa, 124e verdieping

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 55.682 beoordelingen

Schitterend om Dubai vanaf deze hoogte te zien en de verschillen tussen de woestijn en de bebouwing duidelijk te kunnen waarnemen. Gelukkig was het weer goed en konden we tot ver kijken. Op deze hoogte en met de vaak aanwezige heiige lucht moet je echt mooi helder weer hebben. We zagen vanaf deze hoogte de zon langzaam onder gaan en konden daardoor ook nog genieten van Dubai bij avond met de vele lichtjes. Echt een aanrader om Dubai eens van boven te bekijken.

burj khalifa was een super gave ervaring, indrukwekkende gebouw! aquarium was ik wel beetje teleurgesteld, ik had gedacht dat ik wat meer zou zien en een grote tunnel zou zijn, we stonden in een hele lange rij waarbij een door een aquarium tunnel ging en thats it.. maar wel bijzondere vissen te zien.

Om 7 uur konden we naar binnen. We hebben eerst gegeten en genoten van de muziek van de fontein, wat ieder half uur speelde. Tussendoor werd de Burj Khalifa in het licht gezet. Na het diner gingen we naar de 124e verdieping om te genieten van het prachtige uitzicht.

deze activiteit was goed te doen. de plek zelf is op een afstand. Is wel ver lopen maar de moeite waard. Alles is duidelijk aangegeven.

Geen wachtrij , gemakkellijk te vinden in de Dubai mall aan on the top . Ging heel vlot, prachtig uitzicht . We hebben genoten !