Burj Khalifa, 125e verdieping

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Burj Khalifa, 125e verdieping

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 54.848 beoordelingen

Schitterend om Dubai vanaf deze hoogte te zien en de verschillen tussen de woestijn en de bebouwing duidelijk te kunnen waarnemen. Gelukkig was het weer goed en konden we tot ver kijken. Op deze hoogte en met de vaak aanwezige heiige lucht moet je echt mooi helder weer hebben. We zagen vanaf deze hoogte de zon langzaam onder gaan en konden daardoor ook nog genieten van Dubai bij avond met de vele lichtjes. Echt een aanrader om Dubai eens van boven te bekijken.

Als je in Dubai bent mag je dit niet missen. Het uitzicht was fantastisch. Wij hebben geboekt voor 124/125e verdieping en hadden geluk dat het zeer helder was en wij dan ook een fantastisch uitzicht hadden. Toegang is niet goedkoop maar zeker het geld waard!

Wauw... wát een uitzicht! Prachtig! Wij zijn een uur voor zonsondergang gegaan zodat je díe vanaf boven kunt zien. En dan kun je ook meteen Dubai in het donker van grote hoogte bewonderen met alle lampjes.

ga rond vijf uur naar boven. je ziet dan alles bij daglicht en een uur later wordt het donker wat ook weer prachtig is. Mooie ervaring.

deze activiteit was goed te doen. de plek zelf is op een afstand. Is wel ver lopen maar de moeite waard. Alles is duidelijk aangegeven.