Burj Khalifa, 148e verdieping

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Wat anderen zeggen over Burj Khalifa, 148e verdieping

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 6.788 beoordelingen

Perfect alleen was de zonsondergang ticket van 18.00 uur te laat we zijn gelukkig op tijd gegaan en hebben nog een oranje gloed mee kunnen maken en dat de lichtjes aan gingen we hadden de vip genomen 148ste verdieping en konden dus ook op de 124 ste verdieping langs de lange!!!!!!! Wachtrij denk dat we zeker 1 uur langer hadden moeten wachten dus zijn geld meer dan waard ! Wij waren om 17.15 hadden de tickets van te voren al op gehaald hadden gelezen dat het moeilijk te vinden was is dus niet zo gewoon bij de ticket verkoop je reservering laten zien kun je zo langs de wachtrijen af en je tickets ophalen top geregeld

De moeite waard en zeker met het VIP arrangement. Wel onduidelijk waar je het ticket moet afhalen. Het beste is gewoon een medewerker aan de wachtrij aanspreken en die brengt je naar de juiste rij en vanaf dan ga je de lange wachtrijen voorbij. Boven koffie, thee naar keuze en gebak, en je daar kan vrij rondlopen binnen en buiten om van de sunset te genieten. Duur maar het geld wel waard. Zeker als je niet veel tijd hebt in Dubai.

de moeite om te zien, jammer dat we tickets hadden met voorrang om de wachtrij voorbij te steken, waarvoor we meer hadden betaald, maar toch bijna een uur in de wachtrij moesten staan, we waren ruim op tijd voor het gereserveerde uur, maar toch niet kunnen aansluiten bij de groep, jammer van het extra geld dat we betaalden voor iets wat we niet kregen, maar eens boven was het wel de moeite...

Mooie ervaring , bij bezoek naar 148 verdieping waren we met een kleine groep door het dure prijskaartje . Wat wel aangenamer was . Prachtige vergezichten , zou dit iedereen aanbevelen .

Kaarten bestellen en in dit geval hoefden we ze zelfs niet te printen. Het systeem geeft aan of er papieren of digitale kaarten getoond kunnen worden.