Burj Khalifa

Burj Khalifa

Bekijk het adembenemende uitzicht over de Perzische Golf vanaf het hoogste gebouw ter wereld.


Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Toegangstickets

Sla de lange rij voor de kassa over en ga direct naar waar je voor kwam. Haal alles uit je vakantie en verzeker jezelf van een plek met vooraf geboekte tickets.

Bekijk alle activiteiten

Burj Khalifa & stadstours

Ontdek samen met een deskundige lokale gids de fascinerende geschiedenis van Dubai, voordat je in de Burj Khalifa in eigen tempo verder op verkenningstocht gaat.

Bekijk alle activiteiten

Krijg die vipbeleving

Til je verblijf naar een hoger niveau met een privétour door de Burj Khalifa, zie de highlights van de stad, profiteer van een luxe transfer én doe een drankje in de lounge.

Bekijk alle activiteiten

Zie meer van de stad dan alleen de Burj Khalifa

Bewonder de Burj Khalifa van buitenaf terwijl je met je deskundige lokale gids over de oude straten van deze moderne wereldstad loopt.

Bekijk alle activiteiten

Wateractiviteiten

Koel af op wilde glijbanen of kom oog in oog te staan met vriendelijke zeewezens tijdens deze wateractiviteiten.

Bekijk alle activiteiten

Bekijk de Burj Khalifa: de beste plekken voor foto's en uitzicht

Het meest duizelingwekkende uitzicht van Dubai heb je vanaf de Burj Khalifa zelf, zeker. Maar als je daar een foto maakt van grote hoogte, zie je niet hoe hoog de toren zélf werkelijk is. Hier zijn de vijf beste plekken in Dubai om foto's te maken van het hoogste gebouw ter wereld.

 • Palm Islands

  1. Palm Islands

  De Palm Islands zijn twee kunstmatige eilanden voor de kust van Dubai. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht op de haven en de stad.

 • De Dubai Mall (Waterfall Entrance op de Lower Ground)

  2. De Dubai Mall (Waterfall Entrance op de Lower Ground)

  Bij de Waterfall Entrance op de Lower Ground van het grootste winkelcentrum ter wereld, de Dubai Mall, krijg je twee uitzichten in een klap: de Burj Khalifa en de romantische watershow van de Dubai Fountains.

 • Jumeirah Beach

  3. Jumeirah Beach

  Jumeirah, het openbare strand aan de zuidkust vanaf het Palm Jumeirah Island, staat ook wel bekend als het 'Beverly Hills van Dubai'.

 • The Address Downtown Dubai

  4. The Address Downtown Dubai

  In dit luxe hotel bieden de meeste lounges een fantastisch uitzicht op de Burj Khalifa. Onze tips: trakteer jezelf op een afternoon tea op het terras van Risala of ga chique drankjes doen in de skylounge van Neos (63e verdieping).

 • Safa Park

  5. Safa Park

  Dit park, gelegen op 3 kilometer van de Burj Khalifa, is een groene oase middenin het rumoer van de stad. Je maakt hier unieke foto's van het meer met de indrukwekkende wolkenkrabbers van Dubai op de achtergrond.

Plan je bezoek

 • Hoe maak je de ultieme foto van de Burj Khalifa?

  Blijf geduldig en wees creatief. De Burj Khalifa is werkelijk gigantisch en steekt spectaculair af tegen vrijwel alle andere gebouwen in de stad. De mogelijkheden voor een topfoto zijn dus eindeloos! Een fotomissie verleent je het ultieme excuus om alles te ontdekken wat Dubai te bieden heeft. Misschien tijdens een rondleiding..?

 • Tickets kopen voor Burj Khalifa

  Om je sublieme foto te vieren zou je eigenlijk naar At The Top, het observatieplatfom van de Burj Khalifa, moeten gaan. Wij raden je aan om een ticket met voorrang te boeken: hiermee bespaar je jezelf al snel 1,5 uur wachttijd!

 • Wat is de beste tijd om naar Dubai te gaan?

  Het zomerseizoen is het voordeligst, maar ook bloedverzengend heet. Tussen november en april is het ideaal weer voor het strand, zonder dat je van je stokje gaat. Nog iets om rekening mee te houden: de heilige vastenmaand Ramadan heeft een grote impact op de toeristische trekpleisters.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  Openingstijden verschillen per seizoen, maar het observatieplatform At The Top is normaal gesproken dagelijks geopend van 12:00 tot 21:30 uur.
 • Toegangsprijzen
  De prijs hangt af van het tijdstip en of je er eventuele extra's bij wilt boeken.
 • Heb ik een gids nodig?
  Als je dat wilt, dan is het zeker een goed idee! Of je nu de stad zelf wilt verkennen of meer wilt weten over de architectuur, die je vanaf At The Top mooi kunt zien: er is een gids voor alle smaken en interesses.
 • Hoe kom ik er?
  De Burj Khalifa staat middenin het centrum van Dubai. Met haar 163 verdiepingen kun je deze reus simpelweg niet missen.
 • Extra tips

  • Houd er rekening mee dat wanneer je je kaartjes terplekke koopt, je gemiddeld 1,5 uur zult moeten wachten.

  • Houd rekening met de Ramadan bij het plannen van je bezoek.

Wat anderen zeggen over Burj Khalifa

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 50.474 beoordelingen

Schitterend om Dubai vanaf deze hoogte te zien en de verschillen tussen de woestijn en de bebouwing duidelijk te kunnen waarnemen. Gelukkig was het weer goed en konden we tot ver kijken. Op deze hoogte en met de vaak aanwezige heiige lucht moet je echt mooi helder weer hebben. We zagen vanaf deze hoogte de zon langzaam onder gaan en konden daardoor ook nog genieten van Dubai bij avond met de vele lichtjes. Echt een aanrader om Dubai eens van boven te bekijken.

Als je in Dubai bent mag je dit niet missen. Het uitzicht was fantastisch. Wij hebben geboekt voor 124/125e verdieping en hadden geluk dat het zeer helder was en wij dan ook een fantastisch uitzicht hadden. Toegang is niet goedkoop maar zeker het geld waard!

Wauw... wát een uitzicht! Prachtig! Wij zijn een uur voor zonsondergang gegaan zodat je díe vanaf boven kunt zien. En dan kun je ook meteen Dubai in het donker van grote hoogte bewonderen met alle lampjes.

ga rond vijf uur naar boven. je ziet dan alles bij daglicht en een uur later wordt het donker wat ook weer prachtig is. Mooie ervaring.

deze activiteit was goed te doen. de plek zelf is op een afstand. Is wel ver lopen maar de moeite waard. Alles is duidelijk aangegeven.