Kies data

Burmester

Burmester: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Porto: bruggenrondvaart met optionele wijnkeldertour

1. Porto: bruggenrondvaart met optionele wijnkeldertour

Bewonder de oude stad Porto, met zijn typische huizen en de drukte van de Ribeira-bevolking, terwijl je de architectuur bezichtigt van de bruggen die de twee rivieroevers met elkaar verbinden. Geniet van een rondvaart van 50 minuten die je over de Douro voert en je de prachtige rivieroever laat zien. Je kunt ook gebruik maken van de "Bridges Cruise"-app, die in 16 talen beschikbaar is. Als je wilt, kun je genieten van een gecombineerd programma met onder meer de Cruzeiro das Pontes en een unieke rondleiding door portwijnkelders van Burmester (Sogevinus Group), met een proeverij van verschillende wijnen. De rondvaart voldoet aan alle veiligheidseisen en heeft 2 van de belangrijkste veiligheidskeurmerken: Clean & Safe by Turismo de Portugal en European Tourism Covid-19 Safety Seal.

Porto: Burmester-keldertour met proeverij & combinaties

2. Porto: Burmester-keldertour met proeverij & combinaties

Burmester is al lang bekend om zijn portwijnen en Douro DOC (Denominação de Origem Controlada).De geschiedenis begon lang geleden in Londen in 1730, toen Henry Burmester en John Nash samen Burmester, Nash & Co oprichtte. Vanuit Vila Nova de Gaia begonnen ze portwijnen te exporteren door heel Europa. In de loop der jaren heeft Burmester van generatie op generatie gezegevierd en daarmee blijk gegeven van zijn eigen karakter en vastberadenheid. Karakter is het holistische principe van het merk en van zijn wijnen. Kom naar de Burmester wijnmakerij voor een onvergetelijke ervaring. Je gaat de kelders van Burmester bezoeken, naast de prachtige Luiz I-brug, met een deskundige gids. Kom meer te weten over portwijnen en het productieproces van de Douro DOC, en proef verschillende portwijnen.

Porto: privé Tuk-Tuk-tour, riviercruise en wijnproeverij

3. Porto: privé Tuk-Tuk-tour, riviercruise en wijnproeverij

Verken de pittoreske en historische stad Porto op een milieuvriendelijke manier tijdens een privé, elektrische tuk-tuk-tour. Ontvang een open ticket voor een cruise op de rivier de Douro die op elk gewenst moment kan worden gebruikt. Bezoek een wijnmakerij in Porto en geniet van een proeverij van twee lokale portwijnen. Ga naar het centraal gelegen ontmoetingspunt dat dicht bij het treinstation van São Bento ligt. Spring aan boord van een gezellige elektrische tuk-tuk en cruise door de straten van Porto. Bewonder attracties zoals de Avenida dos Aliados en de wijken Santa Catarina en Batalha. Na een rit van 50 minuten, voltooi je de tour bij het startpunt en ontvang je een kaartje om de Douro Rive af te drijven op een rabelo, een klassieke, traditionele Portugese houten vrachtboot. Bekijk de zes bruggen van Porto, de iconische wijnkelders en visgebieden tijdens een cruise van 55 minuten. Neem de boottocht, die begint aan de Ribeira-kade, op dezelfde dag als de tuk-tuk-tour of op een ander tijdstip binnen de komende 30 dagen. Naast de Tuk-Tuk-tour en de cruise is een bezoek aan een wijnmakerij in Porto inbegrepen. Deze wijnmakerijtour omvat een proeverij van twee portwijnen.

  • Rondleidingen
  • Combi-aanbiedingen
  • Wateractiviteiten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Burmester

Wil je alle activiteiten in Burmester ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Burmester

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 759 beoordelingen

Heel leuk om te doen. We namen de kaartjes ter plaatse en gingen ze ophalen bij de ijskraam voor de Ramos-kelder. Er vertrekken elk half uur en je moet 10 minuten eerder of meer aankomen als je de eerste wilt zijn en vooraan wilt zitten. Het enige nadeel is dat je de audiogids naar je smartphone moet downloaden via een QR-code op de stoelen van de boot, een koptelefoon moet hebben en het is niet zo eenvoudig om de audio op het juiste moment te starten.

We hielden echt van de ervaring. Makkelijk reserveren en stipt vertrek. Van alle bootopties die er zijn, vonden we het de minst "commerciële" en stil. Geen openbaar adres opgelegd, hoewel ze een app beschikbaar hebben met een audiogids (vergeet niet om je eigen koptelefoon mee te nemen). Leuke bemanning. Helemaal aanbevolen.

We bevelen een aardige gids van harte aan die op interessante wijze vertelde over de processen van het maken van port. Proeverij in een hele mooie ruimte verbonden met een winkel waar je diverse lekkernijen kunt kopen.

Interessante, niet te lange rondleiding gehad, en daarna heerlijk geproefd van Port en chocolade

Goede activiteit, goede verzorging, alles was perfect