Kies data

Burmester

Burmester: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Porto: Burmester-keldertour met proeverij & combinaties

1. Porto: Burmester-keldertour met proeverij & combinaties

Burmester is al lang bekend om zijn portwijnen en Douro DOC (Denominação de Origem Controlada).De geschiedenis begon lang geleden in Londen in 1730, toen Henry Burmester en John Nash samen Burmester, Nash & Co oprichtte. Vanuit Vila Nova de Gaia begonnen ze portwijnen te exporteren door heel Europa. In de loop der jaren heeft Burmester van generatie op generatie gezegevierd en daarmee blijk gegeven van zijn eigen karakter en vastberadenheid. Karakter is het holistische principe van het merk en van zijn wijnen. Kom naar de Burmester wijnmakerij voor een onvergetelijke ervaring. Je gaat de kelders van Burmester bezoeken, naast de prachtige Luiz I-brug, met een deskundige gids. Kom meer te weten over portwijnen en het productieproces van de Douro DOC, en proef verschillende portwijnen.

Porto: bruggenrondvaart met optionele wijnkeldertour

2. Porto: bruggenrondvaart met optionele wijnkeldertour

Bewonder de oude stad Porto, met zijn typische huizen en de drukte van de Ribeira-bevolking, terwijl je de architectuur bezichtigt van de bruggen die de twee rivieroevers met elkaar verbinden. Geniet van een rondvaart van 50 minuten die je over de Douro voert en je de prachtige rivieroever laat zien. Je kunt ook gebruik maken van de "Bridges Cruise"-app, die in 16 talen beschikbaar is. Als je wilt, kun je genieten van een gecombineerd programma met onder meer de Cruzeiro das Pontes en een unieke rondleiding door portwijnkelders van Burmester (Sogevinus Group), met een proeverij van verschillende wijnen. De rondvaart voldoet aan alle veiligheidseisen en heeft 2 van de belangrijkste veiligheidskeurmerken: Clean & Safe by Turismo de Portugal en European Tourism Covid-19 Safety Seal.

Porto: privé Tuk Tuk-tour met riviercruise en wijnproeverij

3. Porto: privé Tuk Tuk-tour met riviercruise en wijnproeverij

Verken de pittoreske en historische stad Porto tijdens een privé 100% elektrische tuk-tuk-tour. U kunt bezienswaardigheden bewonderen zoals de Avenida dos Aliados en de wijken Santa Catarina en Batalha. De stad Porto, gelegen in het noorden van Portugal, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse bezetting van Iberia. Dit is een opmerkelijke havenstad, gelegen aan de monding van de rivier de Douro, waar de rivier de Atlantische Oceaan ontmoet. Na een rit van 50 minuten eindigen we de tour bij het startpunt. Daar geven we je een kaartje om te genieten van een ritje op een rabelo, een traditionele boot die je meeneemt op een cruise op de rivier de Douro. Je ziet de beroemde zes bruggen van Porto en ziet de beroemde wijnkelders en het visgebied tijdens een fascinerende cruise van 55 minuten. De boottocht, die begint bij de Ribeira-kade, kan op dezelfde dag als de tuk-tuk-tour worden gedaan of op een ander tijdstip binnen de komende 30 dagen - het is aan jou! Naast de Tuk-Tuk-tour en de Six Bridges Bruise is een bezoek aan een wijnmakerij in Porto inbegrepen. Deze wijnmakerijtour omvat een proeverij van twee glazen wijn. Aan het einde van de tuktuk-tour geeft de gids je ook een kaartje voor de wijnmakerij-tour en legt hij uit hoe je de reservering bij de wijnmakerij kunt maken om ervoor te zorgen dat je beschikbaarheid hebt. Het bezoek aan de wijnmakerij kan op dezelfde dag als de tuk tuk-tour of binnen de komende 30 dagen worden gedaan.

  • Rondleidingen
  • Combi-aanbiedingen
  • Wateractiviteiten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Burmester

Wil je alle activiteiten in Burmester ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Burmester

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 528 beoordelingen

Dit tourpakket rechtstreeks online gekocht vanwege uitstekende recensies. Eenvoudig ophalen van tickets met supervriendelijk personeel bij de ijsverkoper. Gemakkelijke toegang tot de boot met geweldige boottocht op de Douro - zag alle bruggen - gewoon dronken in de geweldige sfeer. Ik heb video's van de boottocht gemaakt, dus ik zal later toegang krijgen tot commentaar wanneer ik ze bekijk. Wijnkeldertour was erg goed, maar een beetje te veel wachten op een Engelse gids omdat we een beetje tijd nodig hadden met zoveel te doen in Porto, dus gingen we met een Italiaanse gids die ons behulpzaam wat Engelse uitleg gaf. We proefden twee portwijnen - een witte en een vintage. Al met al een uitstekende ervaring en zou het ten zeerste aanbevelen.

De tour bevindt zich in een kleine grot zoals gebouw g, verscholen onder de brug - de tour duurt iets minder dan een uur, maar zo informatief en je leert veel. Je hebt dan een heerlijke proeverij - we hadden de combinaties en het was heerlijk, het gaf ons ook de kans om met anderen in onze groep te praten en vrienden te maken

Unieke ervaring ! we hadden Olivia als gids, erg warm, spreekt onberispelijk Frans. de kaas- en chocoladeproeverij met de drie verschillende Ports om uit te kiezen absoluut! Heel mooie ontmoeting.

Een leuke tour om een klein deel van Rio te zien. Goed aan het einde van de dag of in de ochtend om de middaghitte te vermijden.

Heel interessant en heel mooi standpunt…. ik raad aan