Burmester

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Burmester: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Porto: bruggenrondvaart met optionele wijnkeldertour

1. Porto: bruggenrondvaart met optionele wijnkeldertour

Bewonder de oude stad Porto, met zijn typische huizen en de drukte van de Ribeira-bevolking, terwijl je de architectuur bezichtigt van de bruggen die de twee rivieroevers met elkaar verbinden. Geniet van een rondvaart van 50 minuten die je over de Douro voert en je de prachtige rivieroever laat zien. Je kunt ook gebruik maken van de "Bridges Cruise"-app, die in 16 talen beschikbaar is. Als je wilt, kun je genieten van een gecombineerd programma met onder meer de Cruzeiro das Pontes en een unieke rondleiding door portwijnkelders van Burmester (Sogevinus Group), met een proeverij van verschillende wijnen. De rondvaart voldoet aan alle veiligheidseisen en heeft 2 van de belangrijkste veiligheidskeurmerken: Clean & Safe by Turismo de Portugal en European Tourism Covid-19 Safety Seal.

...
Porto: Burmester-keldertour met proeverij & combinaties

2. Porto: Burmester-keldertour met proeverij & combinaties

Burmester is al lang bekend om zijn portwijnen en Douro DOC (Denominação de Origem Controlada).De geschiedenis begon lang geleden in Londen in 1730, toen Henry Burmester en John Nash samen Burmester, Nash & Co oprichtte. Vanuit Vila Nova de Gaia begonnen ze portwijnen te exporteren door heel Europa. In de loop der jaren heeft Burmester van generatie op generatie gezegevierd en daarmee blijk gegeven van zijn eigen karakter en vastberadenheid. Karakter is het holistische principe van het merk en van zijn wijnen. Kom naar de Burmester wijnmakerij voor een onvergetelijke ervaring. Je gaat de kelders van Burmester bezoeken, naast de prachtige Luiz I-brug, met een deskundige gids. Kom meer te weten over portwijnen en het productieproces van de Douro DOC, en proef verschillende portwijnen.

...

Sitemap Burmester

Wil je alle activiteiten in Burmester ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Burmester

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 67 beoordelingen

Zeer goed bezoek. Geen overdaad aan spraak: het essentiële is gezegd. Het merk Porto is minder bekend in Frankrijk, maar dat maakt niet uit. De kelder is goed geplaatst na de Luis-brug. Uitstekende indruk; goede keuze van Krijg je gids gelijk aan zichzelf!

Leuke rondleiding in een mooie portwijnkelder. Onze gastheer was super vriendelijk en legde veel uit over het maken van wijn.

Zeer deskundige en vriendelijke gids. Uitstekende proeverij en het is een kans om nieuwe kennis te leren kennen

Zeer goed georganiseerd en al het personeel erg vriendelijk. bedankt voor de ervaring

Erg aardig. Super interessante rondleiding. Uitstekende wijnen.