Belevingen in

Bursa

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Bursa

Wil je alle activiteiten in Bursa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bursa

Gemiddelde beoordeling

3.6 / 5

gebaseerd op 104 beoordelingen

Het was een spannende activiteit. Bursa is groen en mooi, een totaal contrast met Istanbul en met sneeuw bedekte bergen en bomen waren een lust voor het oog. Onze chauffeur Murad was geweldig. Mijn zorg is het tijdmanagement. De activiteit had gemakkelijk binnen tien uur kunnen eindigen en het duurde meer dan 16 uur. Het zou langer hebben geduurd als de deelnemers het geld niet hadden samengevoegd voor overdracht over de brug en via een veerboot waren gegaan. Onze gids was een vrouw, zeer aangenaam en zeer goed geïnformeerd had echter de slechtste tijdmanagementvaardigheden. Ze was niet in staat om op tijd deelnemers te verzamelen en maakte onnodig lange stops bij winkels. We bereikten voor de lunch om 15.00 uur en naar de berg rond 16.30 uur, wat het hoogtepunt van de reis was. Lange vertragingen zelfs in dat stadium bij het verzamelen van deelnemers. Al met al werd een mooie dag verwend door slechte tijd bij te houden.

De enige manier om de hoogste bergen in Turkije te bezoeken

De enige gelegenheid om de hoogste bergen van Turkije te bezoeken, ongeveer 2600 meter en het fantastische uitzicht. Berg gecompliceerde en gevaarlijke wegen, berglift, veerboottochten, uitzicht op het noorden van Istanbul en het beste diner van alle tours. Het ineffectieve laatste winkelcentrum is duur en er is geen assortiment naar keuze. vreselijk slecht voorbereide gidsen, zeer slechte informatie in slecht Engels. De uiteindelijke beslissing - om zo hoog mogelijk de bergen in te gaan, kan dit tourprogramma worden aanbevolen.

¡Er ging alleen iets mis bij het ophalen, maar verder een hele leuke excursie! Goede chófer Murat en aardige tourguide Dilek

Heel veel gezien in een dag. Super goede uitleg van gids