Bushmills
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Bushmills

Bushmills: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Bushmills

Relaxte tour door het mooie Noord-Ierse landschap

Wij zijn deze dag rondgereden door buschauffeur Patrick. Een zeer attente man, die zijn eigen persoonlijke twist gaf aan de bustour. Hij nam ruim de tijd om tijdens deze trip toelichting te geven op de omgeving en Noord-Ierland in zijn algemeen. Wij hebben gebruik gemaakt van alle optionele mogelijkheden die aan deze tour verbonden waren. Voor 15 pond (p.p) hadden we toegang tot zowel de touwbrug van Carrick-a-Rede als het bezoekerscentrum bij de Giant's Causeway (inclusief audio-tour). De touwbrug vonden we bijzonder (al hebben we weleens over indrukwekkendere bruggen gelopen...), maar het bezoekerscentrum vonden we weinig waarde toevoegen aan ons bezoek. De lunch onderweg was prima (keuzemenu voor ongeveer 9 pond per gerecht), al vonden we de locatie niet uitnodigend. Deze tour is zeker een aanrader om zo wat meer te zien van Noord-Ierland als je in Belfast verblijft.

Vanuit Belfast: luxe bustour Giant's Causeway en meer Beoordeeld door Pieter, 12-03-2019

Finn Tours is een absolute aanrader!! Fantastische dag gehad!

Finn Tours is een bedrijf wat pas 2 jaar geleden is gestart. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en de tour verliep rustig en ontspannen. Voor de activiteiten was ruim voldoende tijd ingepland, zodat er niet gehaast hoefde te worden. Er werden tips gegeven, leuke anekdotes verteld en interessante achtergrond informatie in een verhaalvorm gegeven. De gids (Gavin) en de chauffeur (Tom) hadden overduidelijk heel veel plezier in hun werk. Er werd veel gelachen in de bus en er werd serieus naar mensen geluisterd. Wij hebben deze dag als zeer waardevol ervaren. niet alleen doordat de natuur zo ontzettend mooi is, maar zéker ook door onze gids en chauffeur. Nogmaals bedankt Gavin en Tom!

Grote aanrader! Je ziet veel meer dan je zelf kunt rijden in 1 dag!

Wij hebben in 1 dag erg veel gezien. Veel opname plekken van Game of Thrones (waaronder the wall & Castle black, waar ze op het moment aan het filmen waren, grot van Mellisandre, haven waar Arya in het water viel, de haven van Theon Greyjoy etc). We hebben the Dark Hedges, Giant Causeway & Carrick a Rede Bridge gezien. De tourleider deed het ontzettend leuk, met een tikkeltje humor. Deze tour is echt je geld waard. Dit zou je zelf nooit in 1 dag zo makkelijk kunnen rijden.

Game of Thrones & Giant's Causeway: tour vanuit Belfast Beoordeeld door Sharon, 20-08-2016