Belevingen in
Butchart Gardens

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Butchart Gardens: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vancouver: Victoria, Gulf Islands Cruise en Butchart Gardens

1. Vancouver: Victoria, Gulf Islands Cruise en Butchart Gardens

Bekijk de spectaculaire British Columbia kustlijn land en schip, gevolgd door een stop op de Butchart Tuinen op weg naar de Britse geïnspireerde stad Victoria. Aan boord van een BC Ferries vat bij Tsawwassen terminal voor 90 minuten varen door de serene schoonheid van de Gulf Islands. Zeeleven waarnemingen uit de outdoor schip dekken zijn vaak voor, vooral arenden, zeeleeuwen en walvissen. Aankomen op Swartz Bay terminal op Vancouver Island en blijven de betoverende botanische paradijs van Butchart Gardens. Dwalen door een reeks van thema-tuinen, met als hoogtepunt de massale Sunken Garden compleet met dansende fontein. De stad Victoria beschikt over vele indrukwekkende architectonische wonderen, waaronder de iconische gebouwen Parlement en de waterkant Fairmont Empress Hotel. Bezoek de unieke winkels en cafés van Government Street en Chinatown. Wandel langs de Inner Harbour voor prime uitzicht op de oceaan, en te genieten van wat vrije tijd te nemen in deze cultureel belangrijke stad. Het rendement op de bus naar Vancouver met de veerboot naar deze gevarieerde tour af te sluiten. Verpakt met steeds wisselende ervaringen van de Pacific Coast en Vancouver Island, deze tour is een must-do voor degenen die nog niet Victoria hebben bezocht.

...
Van Vancouver: Butchart Gardens & Victoria Sightseeing Tour

2. Van Vancouver: Butchart Gardens & Victoria Sightseeing Tour

Ontmoet elkaar in het centrum van Vancouver en maak een schilderachtige cruise van 90 minuten aan boord van de veerboot naar Vancouver Island. Vaar door de Straat van Georgia en geniet van het landschap. Breng zeker een bezoek aan de buitendekken, want het is niet ongewoon om allerlei soorten zeeleven te zien, waaronder bruinvissen en walvissen. Aankomst op Vancouver Island en bezoek eerst de prachtige Butchart Gardens. Verken deze wereldberoemde botanische tuin die ooit een steengroeve was, met de Japanse tuin, de Ross-fontein, een Italiaanse tuin en andere bloemenpracht. Vervolg de reis met een veerboot naar de stad Victoria's Inner Harbor. Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Victoria met je gids, beginnend bij Mile O. Zie Ogden Point, Fisherman's Wharf, Empress Hotel en het historische Chinatown, inclusief de beroemde Fan Tan Alley. Geniet later van wat vrije tijd om zelf te verkennen of boek een extra optionele activiteit. Uw gids staat voor u klaar om u te helpen met suggesties over de beste restaurants, brouwerijen, winkels en verborgen juweeltjes. Ontspan terwijl je 's avonds terugvaart naar het vasteland en rond 21.30 uur terugkeert in Vancouver.

...
Van Vancouver naar Victoria en Butchart Gardens

3. Van Vancouver naar Victoria en Butchart Gardens

Geniet van een uitgebreide 13-uur durende tour van Vancouver Island en Victoria, met retourtransfers vanuit Vancouver of drop-off in Victoria als je dat liever hebt. Eenmaal aangekomen bij Swartz Bay op Vancouver Island op het Saanich-schiereiland, rijdt u met een bus met airconditioning naar Butchart Gardens en wandelt u tussen de 50 hectare aan prachtige begroeiing. Ga vervolgens naar het centrum van Victoria en reis door het schilderachtige Chinatown en de Inner Harbor. Neem de tijd om de Inner Harbor te verkennen en erfgoedsites zoals het Empress Hotel, het Royal BC Museum en BC Legislature te bewonderen. Vertrek in het centrum van Victoria voor uw terugreis naar Vancouver in de late namiddag. Uw terugreis naar het vasteland vindt plaats aan boord van een BC Ferry, waar u walvissen, dolfijnen, zeeleeuwen en andere prachtige zeezoogdieren kunt spotten. Aankomst in Vancouver is gepland voor ongeveer 21.30 uur, waar u kunt worden afgezet bij uw hotel in het centrum of van boord kunt gaan bij de terminal.

...
Victoria and Butchart Gardens: Private Day Tour

4. Victoria and Butchart Gardens: Private Day Tour

Geniet van een privé-avontuur van 13 uur van Vancouver naar Victoria en stop bij een van de mooiste openbare tuinen van Canada. Nadat u 's ochtends per limousine bent opgehaald, kunt u met voorrang instappen op de veerdienst van British Columbia over de Straat van Georgia. Vaar door de adembenemende Gulf Islands en passeer zo dichtbij dat je de bomen aan de kust bijna kunt aanraken. Zie zeehonden in de zee en Amerikaanse zeearenden die in een lus boven de lucht zweven. Soms kun je zelfs walvissen spotten. Bij aankomst op Vancouver Island gaat u naar de prachtige Butchart Gardens. Als privétour hoef je pas te vertrekken als je er klaar voor bent. Hoogtepunten zijn de beboste moerastuin en de aangelegde Japanse tuin. U kunt ook een pauze nemen om een kopje thee te drinken in de prachtig onderhouden tuinen. Ga verder naar Victoria voor een rondleiding door de historische gebouwen van de stad, zoals het Empress Hotel en Beacon Hill Park. Met echo's van het verleden, is Victoria's deftige sfeer een perfecte onderbreking van Vancouver, met schilderachtige cafés op elke hoek. Geniet van vrije tijd om op uw gemak te verkennen.

...
Van Vancouver: Victoria & Butchart Gardens Heli-Boat Tour

5. Van Vancouver: Victoria & Butchart Gardens Heli-Boat Tour

Profiteer van het ophalen bij uw accommodatie in Vancouver en geniet vervolgens van een adembenemend uitzicht op de stad en de spectaculaire Gulf Islands terwijl u per helikopter naar Victoria op Vancouver Island vliegt. Gebruik je vrije tijd om te winkelen voor linnengoed, porselein en antiek op Government Street. Ga naar een van de tearooms om te genieten van een afternoontea met romige trekjes en heerlijke broodjes, of wandel rustig door de goed onderhouden tuinen. Ga vervolgens met de bus naar Butchart Gardens, aangewezen als National Historic Site of Canada vanwege het rijke aanbod aan planten, waterpartijen en standbeelden. Ontmoet de siervogels van de uitgebreide vogelhuisjes, maak een wandeling in de Italiaanse tuin en meer. Klim vervolgens aan boord van een 74-passagiers speedboot op een privédok in Butchart Gardens en maak een 2 uur durende cruise terug naar Vancouver. Krijg verbluffende vergezichten vanuit de buitenruimte en maak voor aankomst gebruik van de verwarmde zitjes en een kleine snack.

...
Privétour Victoria & Butchard Gardens vanuit Vancouver

6. Privétour Victoria & Butchard Gardens vanuit Vancouver

Geniet van een gratis ophaalservice vanuit je hotel in Vancouver. Bij Tsawwassen aan boord van de veerboot en geniet van een spectaculaire 1,5 uur durende veerboot door de Gulf Islands. Uitkijk voor walvissen, dolfijnen en zeeleeuwen. Laat je betoveren door de prachtige eilanden en geniet van de wind in je gezicht op het bovendek. Maak uw eerste stop bij Butchard Gardens, waar u zult versteld staan van deze oase van weelderige groene en kleurrijke bloemen, die zich uitstrekken over 55 hectare bloemen, bomen, paden en kreken. De tuin beschikt over een verzonken tuin, een wereldberoemde rozentuin en een prachtig restaurant waar dagelijks high tea wordt geserveerd. Maak een schilderachtige tocht langs de oceaan op weg naar het centrum van Victoria. Rijd langs de Universiteit van Victoria, Oak Bay, de Uplands, Beacon Hill Park en ten slotte Downtown Victoria met zijn BC Parliament Building, Empress Hotel, Chinatown en Craigdarroch Castle. Lunch of een hapje, op uw gemak. Later op de avond ga je terug naar Vancouver, waar je wordt afgezet bij je hotel.

...
Van Vancouver: Butchart Gardens per watervliegtuig en speedboot

7. Van Vancouver: Butchart Gardens per watervliegtuig en speedboot

Combineer avontuur en cultuur op deze unieke dagtrip naar Victoria en de beroemde Butchart-tuinen. Als je 's ochtends vanuit Vancouver vertrekt, wordt je opgehaald bij je hotel en meegenomen naar een spannende reis in een watervliegtuig over de fascinerende eilanden van de Canadese Pacifische kust. Land rond 10.00 uur in het stadscentrum van Victoria, zodat je genoeg tijd hebt om door de straten te slenteren en de eigenzinnige Engelse stijl te bewonderen. 'S Middags word je per bus naar de wereldberoemde Butchart Gardens gereden. Als je daar eenmaal bent, heb je ongeveer 2 uur om de bloemen en ander plantenleven in deze indrukwekkende tuinen te bewonderen. Reis rond 04:45 uur terug naar het centrum van Vancouver in een comfortabele, overdekte speedboot. Kom rond 07:30 uur terug in uw hotel in Vancouver.

...
Van Vancouver: privétour Victoria en Butchart Gardens

8. Van Vancouver: privétour Victoria en Butchart Gardens

Maak een privétour om British Columbia over land en zee te ontdekken. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, vaar je vanaf de Tsawwassen-terminal op een veerbootcruise door de Gulf Islands. Ga op het open dek staan om te genieten van het uitzicht op de kust en kijk uit voor adelaars, zeeleeuwen en walvissen. Aankomst bij de veerbootterminal van Swartz Bay op Vancouver Island en ga naar Butchart Gardens. Deze botanische tuinen zijn een National Historic Site van Canada. Dwaal door een reeks thema-landschappen, zie de bloemen in bloei en kijk naar de dansende fontein. Ga verder naar Victoria om de hoogtepunten van de stad te verkennen. Bewonder de architectuur van de parlementsgebouwen en het Fairmont Empress Hotel aan het water. Geniet van vrije tijd om de winkels en cafés te bezoeken of maak een wandeling langs de haven voordat u terugkeert naar Vancouver.

...

Sitemap Butchart Gardens

Wil je alle activiteiten in Butchart Gardens ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.