Cabeza de Toro Beach

Cabeza de Toro Beach: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Punta Cana: Scubadoo Ocean Exploration Duikavontuur

1. Punta Cana: Scubadoo Ocean Exploration Duikavontuur

ScubaDoo is een ongelooflijke duikactiviteit voor beginners (u hoeft niet te kunnen zwemmen) waarin u zult genieten van een leuke en kleurrijke onderwaterervaring waarbij u de fantastische zeebodem in al zijn pracht kunt observeren, evenals genietend van het prachtige panoramische uitzicht op de Cabeza de Toro-stranden in Punta Cana. - We halen je op bij je hotel om je naar de prachtige kust van Cabeza de Toro in Punta Cana te brengen. - Je gaat aan boord van een boot die naar een comfortabel platform gaat waar je wordt ontvangen door gespecialiseerd personeel en met onze Dive Master-gids, die de beste duikplekken kent, ga je een onderwateravontuur comfortabel zittend op onze onderwaterscooters zonder gebruik te maken een masker of buis, je zult normaal kunnen ademen, op een diepte van 3 tot 5 meter In direct contact met een mariene omgeving en een leuke interactie met vissen, zul je 15 tot 20 minuten genieten in onze ScubaDoo-duikuitrusting. - Je kunt een leuke snorkel maken met het observeren van koralen en vissen in het gebied bij het officiële duikpunt "El Niño" (gelegen naast het platform), ze zullen worden vergezeld door een badmeestergids, die de grootste veiligheid voor je plezier garandeert . - Je gaat aan boord van de Panoramic One (Glass Botton Boat) met een futuristisch ontwerp uitgerust met een grote glazen bodem, en begint een navigatie van ongeveer 30 minuten terwijl je geniet van de prachtige mariene omgeving van het Caribisch gebied. Het werkt van maandag tot en met zaterdag, 2 keer per dag. De geschatte duur is 3 uur en 30 minuten.

Punta Cana: parasailing-tour

2. Punta Cana: parasailing-tour

Parasailen in Punta Cana is een ongelooflijk avontuur en een van de beste dingen om te doen in Punta Cana. Het is adembenemend om de kustlijn vanaf 200 voet in de lucht te bekijken terwijl je zeilt. Parasailen is een eenvoudige en leuke ervaring voor alle gezinsleden. Je kunt het alleen doen, met je partner of maximaal 3 personen tegelijk. De tour begint met een pick-up van je hotel en gereden naar het strand van Cabeza de Toro. Vervolgens reis je per boot met andere mensen in het warme, blauwe water van de Caribische Zee. Daar wacht je een paar minuten op je beurt om te genieten van een spannende paraglidingvlucht van 10 minuten. U zult genieten van een ongelooflijk uitzicht langs de hele kust van Bávaro-Puntacana. U hoeft geen eerdere ervaring te hebben, want een deskundige gids zal u vergezellen om u te helpen genieten van uw geweldige vliegervaring. U keert dan terug naar het strand en wordt teruggebracht naar uw hotel.

Punta Cana: retourtransfer van/naar de luchthaven

3. Punta Cana: retourtransfer van/naar de luchthaven

Laat een professionele chauffeur op je wachten bij de uitgangspoort wanneer je aankomt op de luchthaven van Punta Cana en geniet van een comfortabele reis naar je hotel in de Dominicaanse Republiek. Laat je afzetten in Punta Cana, Bavaro, Cabeza de Toro of Uvero Alto. Krijg wat hulp met uw bagage op uw weg van de luchthaven. Leun achterover tijdens uw probleemloze rit en ontvang nuttige informatie over de lokale cultuur en bezienswaardigheden van de chauffeur. Geniet aan het einde van uw verblijf van een retourtransfer naar de luchthaven.

  • Transfers
  • Wateractiviteiten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Cabeza de Toro Beach

Wil je alle activiteiten in Cabeza de Toro Beach ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.