Cabo Engano

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Cabo Engano: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Punta Cana: Polaris 4x4-tour en watervalzwembad

  1. Punta Cana: Polaris 4x4-tour en watervalzwembad

  Maak een off-road tour van twee uur langs de Dominicaanse kustlijn in een 4x4 tijdens deze tour vanuit Punta Cana. Bezoek het meest oostelijke deel van het eiland, waar de Atlantische Oceaan de Caribische Zee ontmoet. Rijd door duinen langs de kustlijn en geniet van de prachtige uitzichten. Bezoek een Dominicaanse kustplaats. Duik in een heerlijke Dominicaanse lunch voordat u ontspant in het watervalzwembad van het park. Geniet van handige gedeelde transfers van en naar uw hotel in Punta Cana, Bávaro, Cap Cana of Uvero Alto.

 • Punta Cana: catamarantour met ophalen en inleveren van hotel

  2. Punta Cana: catamarantour met ophalen en inleveren van hotel

  Vaar in de ongerepte wateren van Punta Cana op deze 34x22 voet catamaran. Vaar ongeveer 4 uur door Punta Cana en Cape Engaño. Stop om te zwemmen of snorkelen in een natuurreservaat en ga voor anker bij een zandbank waar je kunt chillen in middeldiep water onder het genot van een drankje van een drijvende bar. Ontspan aan boord met een scala aan alcoholische en niet-alcoholische dranken, waaronder bier, rum, tequila, tropische sappen en frisdranken. Terwijl je cocktails drinkt van de open bar, kun je op een van de 2 netten liggen of in een schaduwrijk gedeelte van de catamaran.

 • Punta Cana: combinatie van duinbuggy en paardrijden

  3. Punta Cana: combinatie van duinbuggy en paardrijden

  Geniet van een spannende, adrenaline gevulde ATV-rit, heerlijke Dominicaanse lunch en andere activiteiten in Punta Cana's Bavaro Adventure Park. Ga op een off-road duinbuggy-tour van twee uur in Cabo Engaño, het oostelijke puntje van de Dominicaanse Republiek. Zie hoe de Atlantische Oceaan de Caribische Zee ontmoet en rijd over een racecircuit in een verlaten mijn. Ontdek de prachtige natuurlijke omgeving van het eiland tijdens een paardrijtocht en vergeet niet om daarna af te koelen in het watervalzwembad. Dineer op een heerlijke Dominicaanse lunch. Profiteer van een gedeelde transfer van en naar uw hotel in Punta Cana, Bávaro, Cap Cana of Ulvero.

 • Punta Cana: Polaris 4x4-tour en paardrijden

  4. Punta Cana: Polaris 4x4-tour en paardrijden

  Geniet van een spannende rit vol adrenaline langs de Dominicaanse kust rond Punta Cana tijdens deze Polaris 4x4-excursie, gevolgd door paardrijden en een duik in het watervalzwembad. Ga naar het oostelijke puntje van het eiland bij Cabo Engaño en verken het spectaculaire landschap terwijl je off-road rijdt in een 4x4. Na je 2 uur durende tour ontdek je het park te paard en geniet je in een langzamer tempo van de weelderige natuurlijke omgeving. Duik in een heerlijke Dominicaanse lunch en maak het helemaal af door te ontspannen in het watervalzwembad. Profiteer van een gedeelde transfer van en naar uw hotel in Punta Cana, Bávaro, Cap Cana of Uvero Alto.

Sitemap Cabo Engano

Wil je alle activiteiten in Cabo Engano ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.