Cabo Girão

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Cabo Girão

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.170 beoordelingen

We hadden een privé gids, omdat er minder toeristen zijn op dit moment door de COVID. Hij liet ons de westkant van Madeira uitgebreid zien. Doordat er gebruik werd gemaakt van een busje konden wij door de smalle straatjes rijden en kregen we meer te zien. De sfeer was relaxt en we kregen veel uitleg over de bloemen, planten en omgeving.

Een topervaring met topchauffeurs, we hadden het geluk dat het mooi open weer was zodat we off road konden rijden hoog in de bergen. Leuke verzichten en spannende baantjes steil omhoog met een grote jeep. Heel plezante kerels die ons veel wisten te vertellen, ook port moniz was mooi met mooi natuurzwembad. Een aanrader.

Met een niet zo grote groep met een mooie, ruime catamaran de zee op. Fantastisch weer, en 2 groepen zeedieren gezien, dolfijnen en pilot-whales! De bemanning was vriendelijk, deskundig en super enthousiast.

It was a great trip with a good guide. He probably knows everything you need to know about the island. Had some great views/spots and a nice volcanic swim. Would recommend. Rui Family VAMOSS

Het was geweldig, we waren met 6 personen in totaal en het ging gewoon door, een grote catamaran met vriendelijk personeel en dolfijnen gespot ! Kortom het was het geld zeker waard!