De populairste activiteiten van Cachi

Van Salta: schilderachtige dagtour naar Cachi

1. Van Salta: schilderachtige dagtour naar Cachi

Vertrek uit Salta en reis langs Provinciale Route 68, waarbij u door de kleine steden Cerrillos, La Merced en El Carril reist. Rijd vervolgens langs Provinciale Route 33 om de dramatische kloof van Escoipe en Los Laureles te passeren. Begin vervolgens aan je reis langs de beroemde bochtige weg van de Cuesta del Obispo (Bishop's Slope). Bewonder de magnifieke rotsformaties en natuurlijke muren op weg naar de top op 3.348 meter boven zeeniveau. Zoek naar condors die boven vliegen en verwonder je over de majesteit van de 'King of the Sky'. Krijg een prachtig uitzicht op El Valle Encantado ("De Betoverde Vallei"), waar het landschap net iets uit een sprookje is. Merk op hoe het landschap verandert als je de subtropische valleien verlaat om naar Recta del Tin Tin te gaan, gebouwd in de tijd van de Inca's. Reis door het Parque Nacional los Cardones ("Nationaal Park van de Cactus"), genoemd naar de overvloed aan cardon grande cactusstruikformaties. Kom op tijd aan voor de lunch in het prachtige stadje Cachi. Wandel vervolgens door straten met perfect bewaard gebleven koloniale architectuur. Bezoek de stadskerk in Central Plaza en ga naar het historisch museum over de geschiedenis van de Aboriginalgemeenschappen. Koop wat souvenirs op de ambachtelijke markt en geniet van wat vrije tijd om te winkelen voordat je terugrijdt naar Salta.

Van Salta: dagtocht naar Cachi en de Calchaquí-valleien

2. Van Salta: dagtocht naar Cachi en de Calchaquí-valleien

Maak kennis met de mooiste landschappen van de Calchaquí-valleien en de magische stad Cachi tijdens een busexcursie van een hele dag vanuit Salta. Nadat u vanuit het centrum van Salta bent vertrokken, gaat u door de Lerma-vallei. Ga vervolgens de Quebrada de los Laureles binnen, waar u het landschap van het Yungas-bos kunt bewonderen. Bewonder op de heuvel Cuesta del Obispo het panorama van de hele Encantado-vallei en geniet van een spectaculair uitzicht op de winderige weg die je zojuist hebt afgelegd. Ga naar Piedra del Molino, waar u het hoogste punt van 3.384 m boven zeeniveau zult bereiken. Ga verder door de Straat van Tin-Tin en Payogasta tot je Cachi bereikt, een klein stadje dat bekend staat om zijn adobe-huizen en witte koloniale gebouwen. Wanneer je aankomt, bezoek je het Museo Arqueológico de Cachi Pío Pablo Díaz, een museum met lokaal opgegraven artefacten, waarvan sommige 10.000 jaar oud zijn. Stap om de hoek de Iglesia San José binnen - een prachtige Spaanse koloniale kerk. Maak een ontspannende wandeling door de mooie straten en bewonder het uitzicht en de architectuur. Keer ten slotte langs dezelfde weg terug naar Salta.

Van Salta: Cachi en zijn Los Cardones Nationaal Park

3. Van Salta: Cachi en zijn Los Cardones Nationaal Park

We laten de vruchtbare Lerma-vallei achter ons, stijgen door de Escoipe-kloof en vervolgen onze weg langs de imposante Cuesta del Obispo en Enchanted Valley, omgeven door bergen. Na een bezoek aan The Windmill Stone (op 3.400 meter boven zeeniveau) doorkruis je het Los Cardones National Park. Het magische stadje Cachi, gelegen aan de voet van de met sneeuw bedekte berg met dezelfde naam (6.320 meter boven zeeniveau), wordt gekenmerkt door zijn gevels in koloniale stijl, met grote huizen aan de rand van smalle, geplaveide straatjes. We bezoeken de Lerma-vallei, El Carril, El Maray, Calchaquí-vallei, Escoipe-kloof, Cuesta del Obispo, Enchanted Valley, The Windmill Stone (3348 meter boven zeeniveau), Recta del Tin Tin (een 11 kilometer lange weg aangelegd door de Inca's), Los Cardones National Park (het enige nationale park op grote hoogte in Argentinië), Waarneming van Cachi's Sneeuwtoppen (6.380 meter boven zeeniveau) en 2 vrije uren Cachi-stad.

Van Salta: 4-daagse reis in de provincie Salta en Salinas Grandes

4. Van Salta: 4-daagse reis in de provincie Salta en Salinas Grandes

DAG 1. Tour naar Cafayate. Reizend over de Provinciale Route 68 en panoramische uitzichten op de boerderijen en tabaksplantages van de Lerma-vallei. Passeer de stad Alemania en bewonder de rode bergen en rotsformaties van attracties zoals de "Duivelskeel" en "Huis van de papegaaien". Bezoek bij aankomst in Cafayate 1 wijnmakerij om meer te leren over de lokale wijnindustrie en beroemde torrontes-wijnen. Reis na de lunch via een andere route terug naar Salta om een heel ander landschap te zien dan tijdens de ochtendrit. DAG 2. Tour naar Cachi. Volg de provinciale route 68 en vervolgens de provinciale route 33 om langs de dramatische kloof van Escoipe en Los Laureles te komen. Begin vervolgens aan je reis langs de beroemde bochtige weg van de Cuesta del Obispo (Bishop's Slope). Bewonder de magnifieke rotsformaties op weg naar de top op 3.348 meter boven zeeniveau. Reis door het Parque Nacional los Cardones ("Nationaal Park van de Cactus") Kom op tijd aan voor de lunch in het prachtige stadje Cachi. Wandel vervolgens door straten met perfect bewaard gebleven koloniale architectuur. Bezoek de stadskerk in Central Plaza en ga naar het historisch museum over de geschiedenis van de Aboriginalgemeenschappen. DAG 3. Tour naar Salinas Grandes. Begin de reis naar de naburige provincie Jujuy en passeer onderweg de steden Volcán en Tumbaya. Je eerste stop van de dag is in de prachtige stad Purmamarca, een van de meest pittoreske dorpjes in het UNESCO-werelderfgoed Quebrada de Humahuaca. Bezoek het levendige centrale plein van de stad en koop misschien wat souvenirs bij een van de vele omliggende handwerkkraampjes. Geniet daarna van een bezoek aan de adembenemende en toepasselijk genaamde 7 Color Hill. Vervolg later uw beklimming langs de majestueuze Cuesta del Lipan om de Salinas Grandes te bereiken, een van de 7 wonderen van de Argentijnse Republiek. Geniet hier van wat vrije tijd om de unieke zoutvlakten en beroemde zwembaden te bewonderen. Keer daarna terug naar Purmamarca en pauzeer voor de lunch in een van de vele traditionele restaurants voordat je terugkeert naar Salta. DAG 4. Tour naar Hornocal. Reis in het comfort van een busje met airconditioning en geniet van het prachtige landschap langs de Nationale Route 9 op weg naar de provincie Jujuy, waar we de Quebrada de Humahuaca bezoeken, een smal bergdal dat in 2003 tot UNESCO-werelderfgoed is verklaard. Stop in Purmamarca en bewonder de Hill of Seven Colors en zijn opvallende rode en oranje tinten voordat je het centrale plein en de lokale ambachtskraampjes gaat verkennen. We vervolgen Route 9 en bereiken de stad Humahuaca, gelegen op 2.939 meter boven zeeniveau. Wandel naar de kerk van La Candelaria en bezoek het Onafhankelijkheidsmonument voordat je geniet van vrije tijd voor de lunch. Geniet na de lunch van 45 minuten vrije tijd om Hornocal en de Hill of Fourteen Colors te verkennen. Keer terug via Route 9 naar Salta City.

Salta: driedaagse trip naar Cachi, Humahuaca en Salinas Grandes

5. Salta: driedaagse trip naar Cachi, Humahuaca en Salinas Grandes

Breng 3 dagen door met het verkennen van landschappen van Salta en Jujuy. Dag 1. Tour naar Cachi. Vertrek uit Salta en reis langs Provinciale Route 68, waarbij u door de kleine steden Cerrillos, La Merced en El Carril reist. Rijd vervolgens langs Provinciale Route 33 om de dramatische kloof van Escoipe en Los Laureles te passeren. Begin vervolgens aan je reis langs de beroemde bochtige weg van de Cuesta del Obispo (Bishop's Slope). Bewonder de magnifieke rotsformaties en natuurlijke muren op weg naar de top op 3.348 meter boven zeeniveau. Zoek naar condors die boven vliegen en verwonder je over de majesteit van de 'King of the Sky'. Krijg een prachtig uitzicht op El Valle Encantado ("De Betoverde Vallei"), waar het landschap net iets uit een sprookje is. Merk op hoe het landschap verandert als je de subtropische valleien verlaat om naar Recta del Tin Tin te gaan, gebouwd in de tijd van de Inca's. Reis door het Parque Nacional los Cardones ("Nationaal Park van de Cactus"), genoemd naar de overvloed aan cardon grande cactusstruikformaties. Kom op tijd aan voor de lunch in het prachtige stadje Cachi. Wandel vervolgens door straten met perfect bewaard gebleven koloniale architectuur. Bezoek de stadskerk in Central Plaza en ga naar het historisch museum over de geschiedenis van de Aboriginalgemeenschappen. Koop wat souvenirs op de ambachtelijke markt en geniet van wat vrije tijd om te winkelen voordat je terugrijdt naar Salta. Dag 2. Tour naar Humahuaca. Verlaat Salta om enkele van de steden in de Quebrada de Humahuaca te bezoeken. Aankomst in Purmamarca en maak een wandeling door het centrale plein waar lokale ambachtslieden hun werk tentoonstellen. Ga weer op pad en reis naar de stad Humahuaca, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bekijk het Monumento a los Héroes de la Independencia en geniet van een traditionele lunch na het verkennen van de kronkelende straatjes. Ga terug naar Salta met verschillende tussenstops onderweg. Betreed een kapel die 700 jaar geleden is gebouwd met een altaar van goud en bewonder onschatbare schilderijen van de Cusco-school. Ontdek Inca-relikwieën in het Dr. Eduardo Casanova Archeologisch Museum in de stad Tilcara en ontdek een nog oudere samenleving bij de ruïnes van Pucará de Tilcara, voordat je terugkeert naar Salta. Dag 3. Tour naar Salinas Grandes. Je eerste stop van de dag is in de prachtige stad Purmamarca, een van de meest pittoreske dorpjes in het UNESCO-werelderfgoed Quebrada de Humahuaca. Bezoek het levendige centrale plein van de stad en koop misschien wat souvenirs bij een van de vele omliggende handwerkkraampjes. Geniet daarna van een bezoek aan de adembenemende en toepasselijk genaamde 7 Color Hill. Vervolg later uw beklimming langs de majestueuze Cuesta del Lipan om de Salinas Grandes te bereiken, een van de 7 wonderen van de Argentijnse Republiek. Geniet hier van wat vrije tijd om de unieke zoutvlakten en beroemde zwembaden te bewonderen. Keer daarna terug naar Purmamarca en pauzeer voor de lunch in een van de vele traditionele restaurants voordat je terugkeert naar Salta. De volgorde van de excursies staat ter beschikking van de passagiers en beschikbaarheid van plaatsen. U kiest de data, maar de volgorde van de excursies kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid van het bureau

Van Salta: tweedaagse begeleide trip naar Cafayate en Cachi

6. Van Salta: tweedaagse begeleide trip naar Cafayate en Cachi

DAG 1: Vertrek uit Salta en rijd in zuidelijke richting langs Provinciale Route 68, met een panoramisch uitzicht op de boerderijen en tabaksplantages van de Lerma-vallei. Bewonder de nieuwe en oude tabaksschoorstenen van adobe en klei en zie hoe tabaksbladeren worden gedroogd in de zon. Passeer de stad Alemania en bewonder de rode bergen en rotsformaties van attracties zoals de "Duivelskeel" en "Huis van de papegaaien". Bezoek bij aankomst in Cafayate 1 wijnmakerij om meer te leren over de lokale wijnindustrie en beroemde torrontes-wijnen. Reis na de lunch via een andere route terug naar Salta om een heel ander landschap te zien dan tijdens de ochtendrit. DAG 2: Vertrek uit Salta en reis langs Provinciale Route 68, waarbij u door de kleine steden Cerrillos, La Merced en El Carril reist. Rijd vervolgens langs Provinciale Route 33 om de dramatische kloof van Escoipe en Los Laureles te passeren. Begin vervolgens aan je reis langs de beroemde bochtige weg van de Cuesta del Obispo (Bishop's Slope). Bewonder de magnifieke rotsformaties en natuurlijke muren op weg naar de top op 3.348 meter boven zeeniveau. Zoek naar condors die boven vliegen en verwonder je over de majesteit van de 'King of the Sky'. Krijg een prachtig uitzicht op El Valle Encantado ("De Betoverde Vallei"), waar het landschap net iets uit een sprookje is. Merk op hoe het landschap verandert als je de subtropische valleien verlaat om naar Recta del Tin Tin te gaan, gebouwd in de tijd van de Inca's. Reis door het Parque Nacional los Cardones ("Nationaal Park van de Cactus"), genoemd naar de overvloed aan cardon grande cactusstruikformaties. Kom op tijd aan voor de lunch in het prachtige stadje Cachi. Wandel vervolgens door straten met perfect bewaard gebleven koloniale architectuur. Bezoek de stadskerk in Central Plaza en ga naar het historisch museum over de geschiedenis van de Aboriginalgemeenschappen. Koop wat souvenirs op de ambachtelijke markt en geniet van wat vrije tijd om te winkelen voordat je terugrijdt naar Salta. U kiest de data, maar de volgorde van de excursies kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid van het bureau

Salta: Cafayate, Cachi en Salinas Grandes begeleide dagtochten

7. Salta: Cafayate, Cachi en Salinas Grandes begeleide dagtochten

Breng 3 dagen door met het verkennen van de belangrijkste bezienswaardigheden rondom Salta met een chauffeur en gids. Ga wijnproeven in Cafayate. Geniet van de cactussen van Los Cardones National Park en de koloniale architectuur van Cachi. Verken het pittoreske stadje Purmamarca, de heuvel van zeven kleuren en de Salinas Grandes. Dag 1:Nadat u bent opgehaald bij uw hotel, rijdt u in zuidelijke richting langs Provinciale Route 68. Geniet van het panoramische uitzicht op de boerderijen en tabaksplantages van de Lerma-vallei. Zie tabaksbladeren drogen in de zon. Passeer de stad Alemania en bewonder de rode bergen en rotsformaties, waaronder het 'Huis van de papegaaien'. Bezoek bij aankomst in Cafayate een wijnmakerij om meer te weten te komen over de lokale wijnindustrie en beroemde Torrontés wijnen. Ontdek de gebruikte wijnbereidingsmethoden en proef enkele van de wijnen. Reis na de lunch via een andere route terug naar Salta om een heel ander landschap te zien dan tijdens de ochtendrit. Dag 2: Vertrek uit Salta en rijd door de kleine stadjes Cerrillos, La Merced en El Carril. Passeer vervolgens de dramatische Escoipe-kloof en Los Laureles. Neem vervolgens de kronkelende Cuesta del Obispo (Bishop's Slope) naar de top op 3.348 meter boven zeeniveau. Bewonder prachtige rotsformaties onderweg. Reis door Los Cardones National Park en bewonder de bloeiende Cardon Grande cactussen. Kom op tijd aan voor de lunch in het prachtige stadje Cachi. Wandel vervolgens door de straten en bewonder de perfect bewaard gebleven koloniale architectuur, waaronder de prachtige stadskerk op het centrale plein. Bezoek vervolgens het museum om de geschiedenis van de inheemse gemeenschappen in de Calchaquí-vallei te ontdekken. Koop wat souvenirs op de ambachtelijke markt en geniet van wat vrije tijd om te winkelen voordat je terugrijdt naar Salta. Dag 3:Ga naar de naburige provincie Jujuy en passeer onderweg de steden Volcán en Tumbaya. Stop bij Purmamarca, een van de meest pittoreske dorpjes in het UNESCO-werelderfgoed Quebrada de Humahuaca. Bezoek het levendige centrale plein en koop souvenirs bij een van de vele ambachtelijke kraampjes. Bezoek daarna de adembenemende en toepasselijk genaamde Hill of Seven Colors. Vervolg later uw beklimming langs de majestueuze Cuesta del Lipan om de Salinas Grandes te bereiken, een van de 7 wonderen van de Argentijnse Republiek. Geniet hier van wat vrije tijd om de unieke zoutvlakte en beroemde zwembaden te bewonderen. Keer daarna terug naar Purmamarca en pauzeer voor de lunch in een van de vele traditionele restaurants voordat je terugkeert naar Salta. U kiest de data, maar de volgorde van de excursies kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid van het bureau

Van Salta: lokale landschaps-, wijnmakerij- en cultuurtour

8. Van Salta: lokale landschaps-, wijnmakerij- en cultuurtour

1.Ontmoet je gids in je hotel en installeer je in het busje voordat je vertrekt vanuit Salta. Geniet van het uitzicht op de boerderijen en tabaksplantages van de Lerma-vallei. Passeer de stad Alemania en bewonder de rode bergen en rotsformaties zoals de Devil's Throat en het Parrots' House. Bezoek bij aankomst in Cafayate een wijnmakerij om meer te weten te komen over de lokale wijnindustrie. Proef diverse wijnen. Een hoogtepunt is de Torrontés, een variëteit die zijn oorsprong vindt in Argentinië. Ervaar een heel ander landschap op je rit terug naar Salta. 2. Reis over Provinciale Route 33 en geniet van het uitzicht op de dramatische kloof van de rivier de Escoipe en Los Laureles. Reis langs de beroemde bochtige weg van Cuesta del Obispo. Bewonder de prachtige rotsformaties op weg naar de top. Rijd door het Parque Nacional los Cardones. De naam van het park komt van de overvloed aan cardon grande cactussen. In de stad Cachi heb je tijd om te verkennen en een plekje te vinden om te lunchen. Wandel in je vrije tijd door straten met koloniale architectuur. Bezoek de kerk in Central Plaza of een museum gewijd aan de lokale geschiedenis. Blader door winkels en vind een souvenir voor de terugreis naar Salta. 3. Bezoek Purmamarca, met daarachter de spectaculaire heuvel van 7 kleuren. Bekijk werken van lokale ambachtslieden op het centrale plein van de stad. Breng een bezoek aan de kerk, belangrijk in de lokale geschiedenis. Pauzeer voor de lunch in de stad (kosten niet inbegrepen) en verken. Bewonder de Paleta del Pintor-heuvel vanaf de weg en het indrukwekkende Monumento de la Independencia. Bezoek een 700 jaar geleden gebouwde kapel met een met goud bedekt altaar. Bekijk schilderijen van onschatbare waarde van de Cusco-school en een klein monument dat de Steenbokskeerkring markeert. Stop in Tilcara voor een wandeling naar het centrale plein en de kerk. Sluit je dagtour af bij Las Ruinas Incaicas del Pucara de Tilcara. Kom meer te weten over de mensen die voor het eerst op de site woonden in het museum voordat je terugkeerde naar Salta. 4. Reis richting Jujuy en passeer onderweg de steden Volcán en Tumbaya. Ervaar het UNESCO-werelderfgoed Quebrada de Humahuaca, ooit een belangrijke handelsroute duizenden jaren geleden. Keer terug naar Purmamarca. Ervaar het levendige centrale plein van de stad als je het de dag ervoor hebt gemist. Koop misschien wat souvenirs bij een van de vele handwerkkraampjes. Geniet van een bezoek aan de adembenemende Hill of 7 Colors. Vervolg uw klim langs de Cuesta del Lipan om de Salinas Grandes te bereiken, beschouwd als een van de 7 wonderen van de Argentijnse Republiek. Geniet van wat vrije tijd om de unieke zoutvlakten en beroemde zwembaden te bewonderen. Terug in Purmamarca, neem de tijd om te lunchen in een van de vele traditionele restaurants. Verken nog wat meer van de stad voordat je terugkeert naar Salta. U kiest de data, maar de volgorde van de excursies kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid van het bureau

Van Salta: Cachi en Salinas Grandes 2-daagse begeleide reis

9. Van Salta: Cachi en Salinas Grandes 2-daagse begeleide reis

1 DAG. Tour naar Cachi: geniet van de verbazingwekkende Cuesta del Obispo en maak een panoramische foto. Geniet van de prachtige landschappen van Quebrada del Escoipe. Bezoek Nationaal Park Los Cardones. Ontdek Cachi, een koloniale stad die lijkt te zijn gestopt in de tijd. bezoek het plein en de kerk. 2 DAGEN. Tour naar Salinas Grandes: Bezoek Purmamarca Town met zijn Seven Colors Hill en bezoek de lokale markt. Maak coole foto's in de prachtige Salinas Grandes. Stop in de rit van de Colorados. U kiest de data, maar de volgorde van de excursies kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid van het bureau

Van Salta: driedaagse trip naar Salinas Grandes, Cachi en Hornocal

10. Van Salta: driedaagse trip naar Salinas Grandes, Cachi en Hornocal

DAG 1. Tour naar Cachi: Vertrek vanuit Salta en reis langs Provinciale Route 68, door de kleine steden Cerrillos, La Merced en El Carril. Rijd vervolgens langs Provinciale Route 33 om de dramatische kloof van Escoipe en Los Laureles te passeren. Begin vervolgens uw reis langs de beroemde kronkelende weg van de Cuesta del Obispo (bisschopshelling). Bewonder de prachtige rotsformaties en natuurlijke muren op weg naar de top op 3.348 meter boven zeeniveau. Zoek naar condors die boven vliegen en bewonder de majesteit van de 'King of the Sky'. Krijg een prachtig uitzicht op El Valle Encantado ("The Enchanted Valley"), waar het landschap net uit een sprookje lijkt. Merk op hoe het landschap verandert als je de subtropische valleien verlaat om naar Recta del Tin Tin te gaan, gebouwd in de tijd van de Inca's. Reis door het Parque Nacional los Cardones ("Nationaal Park van de Cactus"), genoemd naar zijn overvloed aan cardon grande cactusstruikformaties. Aankomst in het prachtige stadje Cachi op tijd voor de lunch. Wandel vervolgens door straten met perfect bewaard gebleven koloniale architectuur. Bezoek de stadskerk in Central Plaza en ga naar het historisch museum met de geschiedenis van de Aboriginal-gemeenschappen. Koop wat souvenirs op de ambachtelijke markt en geniet van wat vrije tijd om te winkelen voordat je terugkeert naar Salta. DAG 2. Tour naar Salinas Grandes. Je eerste stop van de dag is in de prachtige stad Purmamarca, een van de meest pittoreske dorpjes op de UNESCO-werelderfgoedlijst Quebrada de Humahuaca. Bezoek het levendige centrale plein van de stad en koop misschien wat souvenirs bij een van de vele omliggende ambachtelijke kraampjes. Geniet daarna van een bezoek aan de adembenemende en toepasselijke naam 7 Color Hill. Ga later verder omhoog langs de majestueuze Cuesta del Lipan om de Salinas Grandes te bereiken, een van de 7 wonderen van de Argentijnse Republiek. Geniet hier van wat vrije tijd om de unieke zoutvlakten en beroemde zwembaden te bewonderen. Keer daarna terug naar Purmamarca en pauzeer voor de lunch in een van de vele traditionele restaurants voordat je terugkeert naar Salta. DAG 3. Reis in het comfort van een busje met airconditioning en geniet van het prachtige landschap langs de Nationale Route 9 op weg naar de provincie Jujuy, waar we de Quebrada de Humahuaca bezoeken, een smal bergdal dat in 2003 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Stop in Purmamarca en bewonder de Heuvel van Zeven Kleuren en zijn opvallende rode en oranje tinten voordat je het centrale plein en de lokale ambachtskraampjes gaat verkennen. Als we verder gaan langs Route 9, bereiken we de stad Humahuaca, gelegen op 2.939 meter boven de zeespiegel. Dwaal af naar de kerk van La Candelaria en bezoek het Onafhankelijkheidsmonument voordat u geniet van vrije tijd voor de lunch. Geniet na de lunch van 45 minuten vrije tijd om Hornocal en zijn heuvel van veertien kleuren te verkennen. Keer terug langs Route 9 naar Salta City. Belangrijk: deze tour (HORNOCAL) is alleen beschikbaar in het Spaans en passagiers moeten zich bij het Tiamar Travel Agency Office bevinden; Caseros 420 om 6.30 uur. Dit komt omdat het de langste excursie is. U kiest de data, maar de volgorde van de excursies kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid van het bureau

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Cachi

Alle activiteiten

22 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

In de buurt van Cachi

Meer zien

Andere activiteiten in Cachi

Wil je alle activiteiten in Cachi bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.