Cadaqués

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Cadaqués

Wil je alle activiteiten in Cadaqués ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cadaqués

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 236 beoordelingen

Het was een hele leuke trip. De catamaran was op tijd en er was genoeg plek om te zitten of liggen. Tijdens het varen had je een prachtig uitzicht over de kust. Na ongeveer 1,5 uur stop je in een baai. Daar blijf je ongeveer twee uur liggen. Je kan dan zwemmen in de zee en er wordt gebarbecued. Het eten was heerlijk en geen lange wachttijden. Vervolgens vaar je via de zee weer terug om te zeilen. Helaas brak er bij onze catamaran iets af van het zeil waardoor we helaas niet konden zeilen. Verder echt een top uitje! Aanrader.

De boot is prachtig en het eten is lekker en voldoende. Echter mistte wij de communicatie vanuit de crew. Wat we gingen doen, wanneer we gingen eten, hoe lang we stil zouden liggen etc. Ook wisten wij niet dat Roses de 2e stop is van de boot. Waardoor de boot al aardig vol lag toen wij aankwamen. Eerder aanwezig zijn om een goed plekje te bemachtigen is daardoor zinloos. Als je dit van te voren weet, dan is het zeker een mooie tocht en kans om t snorkelen. Ook de 5,5 uur is perfect. Had niet langer of korter gehoeven.

Goed verzorgde boottocht! Ontzettend aardig personeel, ook erg spontaan. Voldoende keuze in drankjes en ook erg betaalbaar. Bbq was netjes en voldoende. Leuke plekken gezien en heerlijk gevaren op een geweldige boot. Aanrader om wel zelf snorkelspul mee te nemen, ze hebben alleen kleine duikbrillen.

Leuke trip, enkel nogal soepel met COVID maatregelen. Er hadden wel wat minder mensen op de boot gemogen. Plaatsvervangende schaamte voor de andere Nederlanders met overvolle koelboxen, terwijl aan boord drankjes voor een nette prijs te kopen waren.