Datums kiezen

Ontdek het beste van
Caesarea

Onze aanbevelingen voor Caesarea

Van Tel Aviv: dagtrip Caesarea, Haifa en Akko

1. Van Tel Aviv: dagtrip Caesarea, Haifa en Akko

Breng een dag door met het verkennen van de prachtige Middellandse Zeekust van Israël tijdens deze dagtour die vertrekt vanuit Tel Aviv, Herzliya en Netanya. Laat een deskundige gids je meenemen in een klimaatgestuurde bus om oude steden en monumenten langs de kust te bezoeken. Begin met het ontdekken van de havenstad Caesarea. Wees getuige van een oude Romeinse stad vol ruïnes, waaronder een van de grootste amfitheaters gebouwd in de Romeinse tijd. Reis vervolgens naar Haifa om de Baha'i-tuinen te bezoeken. Tour door de Baha'i-tuinen met hun prachtige terrassen, bekend als een van de topattracties van Israël. Maak van de gelegenheid gebruik om de door UNESCO beschermde tuinen te fotograferen voordat u doorgaat naar Rosh Hanikra. Eenmaal daar, verken de kalkstenen grotten van het gebied en de witte krijtrotsen die uitkijken over de Middellandse Zee. Kijk vanaf de kliffen over de grens naar Libanon voordat je verder gaat naar Akko, in het noorden. Sluit uw ervaring af in de oude stad van Acra, een UNESCO-werelderfgoed, bewonder de indrukwekkende stadsmuren, charmante haven en oosterse bazaar. Leer meer over de fascinerende geschiedenis van de oude stad vanuit je gids terwijl je door historische straten dwaalt die bekend zijn bij de Grieken, Byzantijnen en Ottomanen.

Dagtrip naar Caesarea, Haifa en Akko vanuit Jeruzalem

2. Dagtrip naar Caesarea, Haifa en Akko vanuit Jeruzalem

Deze dagtour neemt je mee naar de juweeltjes van de westkust van Israël. Vertrekkend vanuit Jeruzalem in een bus met airconditioning om deel te nemen aan de tour in Tel Aviv. Ga langs de kust, via Tel Aviv, naar de oude Romeinse hoofdstad Caesarea. De prachtige haven ligt ongeveer halverwege tussen Haifa en Tel Aviv en heeft een lange en bijzondere geschiedenis. Ontwikkeld van een bescheiden Fenicische haven door koning Herodes tot een van de grootste steden van Palestina, overleefde het tot de 13e eeuw toen de Baybars van Egypte het verwoestten. De ruïnes zijn indrukwekkend en omvatten een machtig aquaduct en een van de grootste amfitheaters uit de Romeinse tijd. Maak een ontspannen wandeling langs de archeologische opgravingen voordat je verder gaat langs de kust naar Haifa. De derde stad van Israël biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de stad zelf vanaf een van de belangrijkste locaties, de Baha'i-tuinen in het Baha'i World Center. Een UNESCO-werelderfgoedlocatie, u krijgt uw fotomoment en geniet van het uitzicht voordat u doorgaat naar Rosh Hanikra. Verken de kalksteengrotten van Rosh Hanikra aan de grens met Libanon. Bekijk de prachtige witte krijtrotsen met uitzicht op zee. ga verder naar Acre aan het noordelijke uiteinde van de baai van Haifa. Een van de oudste continu bewoonde locaties in West-Galilea, het verhaal van de stad is even fascinerend als lang, en je hebt tijd om door straten te dwalen die de voetstappen van Grieken, Byzantijnen, Arabische kruisvaarders, Ottomanen en Britten hebben gezien. De oude stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en beschikt over enorme stadsmuren, een charmante haven, een oosterse markt en de glorieuze Jezzar Pasha-moskee, waar een enkele haar uit de baard van de profeet Mohammed wordt bewaard. U keert langs de kust terug naar uw hotels.

Caesarea, Haifa en Akko: dagtocht

3. Caesarea, Haifa en Akko: dagtocht

Verken vier van de meest indrukwekkende locaties van Israël in slechts één dag tijdens deze tour naar Caesarea, Haifa en Akko. Ontdek de diversiteit en schoonheid van de noordelijke kustlijn van Israël en bewonder de Romeinse aquaducten van Caesarea, gemaakt door koning Herodes. Bewonder het wonder van de eeuwenoude badplaats Caesarea van koning Herodes, verken de bruisende markten in Akko, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, en bezoek ten slotte Haifa, de thuisbasis van de 'hangende' Bahai-tuinen. Deze dagtour, geleid door zorgvuldig uitgekozen Israëlische gidsen, vertrekt vier keer per week vanuit Tel Aviv of Jeruzalem en is de beste manier om het noorden van Israël gemakkelijk in slechts één dag te verkennen. Deze tour laat je de hoogtepunten van het noorden zien en eindigt met een retourtransfer naar je ophaalpunt in Tel Aviv en Jeruzalem. Sluit af met een ervaring met prachtige herinneringen en blijvende indrukken. De tour is vier keer per week beschikbaar met gegarandeerd vertrek.

Vanuit Tel Aviv: trip Caesarea, Haifa, Acre en Rosh Hanikra

4. Vanuit Tel Aviv: trip Caesarea, Haifa, Acre en Rosh Hanikra

Vertrek vanuit Tel Aviv en reis langs de Middellandse Zeekust, onderweg langs Herzilya en Natanya. Kom aan bij het eerste interessante punt, de stad Caesarea die werd gebouwd onder Herodes en vernoemd naar de Romeinse keizer Caesar. Leer uit de overblijfselen van de oude stad hoe het een welvarende en luxueuze stad was. Bekijk tussen de archeologische opgravingen poorten, een slotgracht en goed bewaarde muren en kamers. Bezoek het perfect bewaard gebleven Romeinse amfitheater dat nog steeds wordt gebruikt voor optredens van Israëlische en internationale artiesten. Ga naar een deel van wat ooit een renbaan was en de overblijfselen van een Romeinse tempel die boven de haven stond. Rijd verder naar het noorden en passeer Haifa, waar u zult stoppen om het adembenemende Baha'i-heiligdom en de tuinen te zien. Wandel door de terrasvormige tuinen die de berg afdalen naar de stad beneden. Zie hoe elk van de 19 terrassen barst van kleurrijke bloemen en landschapsontwerpen. Stop vervolgens in Rosh HaNikra, het meest noordelijke punt langs de Middellandse Zeekust van Israël. Daal per kabelbaan af in het netwerk van kalksteengrotten die zijn ontstaan door het constante bombardement van golven tegen de rotsen. Stop op de terugreis naar het zuiden bij Acre (Akko), de grootste kruisvaardersstad van het land. Bewonder hoe de stad buitengewoon goed bewaard is gebleven en raak onder de indruk van de ongelooflijke overgebleven architectuur. Een deel van de stad bruist van de markten en de mensen wonen nog steeds in de oude gebouwen. Bekijk de muren en de gracht die aan het einde van de 20e eeuw door El Jazzar werd gereconstrueerd en gerepareerd. Ontdek hoe de machtige muren zelfs Napoleon ervan weerhielden de stad te veroveren. Bekijk ten slotte de overblijfselen van de kruisvaarders, de gevangenis die onder Turks bewind werd gebruikt en de galg die onder het Britse mandaat werd gebruikt om Joden op te hangen die na de Tweede Wereldoorlog de wet overtraden die de Joodse immigratie naar Palestina beperkte. p>

2 uur durende EZ Raider-tour door Caesarea, Israël

5. 2 uur durende EZ Raider-tour door Caesarea, Israël

Bekijk de bezienswaardigheden van Caesarea in Israël vanuit een heel ander perspectief. Aan boord van het verhoogde platform van je eigen EZ Raider zweef je moeiteloos door de kustplaats, waarbij je bij alle belangrijke bezienswaardigheden stopt om ze te bewonderen en te verkennen. Na een korte introductie en een paar oefenritten ga je op weg, waarbij je onderweg het beheersen van de snelheid en balans onder de knie krijgt. Het beste startpunt voor je avontuur is de onlangs opnieuw ontworpen golfbaan van Caesarea, die prachtig is aangelegd door architect Pete Dye en een fantastisch oefenterrein is voor beginners op dit vervoersmiddel. Vervolgens neemt de rondleiding je mee naar de belangrijkste archeologische plekken, de Romeinse Villa en het Aquaduct. De bouw van deze aparte constructie begon bij oprichting van de stad, tussen 27-13 v.C. door Herodes de Grote. Vanwege de enorme groei van de stad werden nog 3 lagen toegevoegd, waardoor het water bijna 16 kilometer van de bron in het Carmelgebergte werd vervoerd. Sluit de tour af met het uitzicht vanaf de ongerepte stranden van de stad op de helderblauwe Middellandse Zee.

Caesarea, Haifa en Acre: volledige dagtrip vanuit Tel Aviv

6. Caesarea, Haifa en Acre: volledige dagtrip vanuit Tel Aviv

Rijd langs de westkust van Israël naar Caesarea, Haifa, Rosh Hanikra en Acre om de diversiteit van het culturele landschap van deze regio te ervaren. Geniet van de diensten van een door de overheid erkende gids tijdens het reizen in luxe voertuigen met airconditioning tijdens deze dagtour. Je bezoekt Caesarea, de oude Romeinse hoofdstad en haven. Hier kunt u genieten van een wandeling door een theater, archeologische ruïnes en opgravingen. Als u doorgaat naar Haifa, krijgt u een schilderachtig uitzicht over de stad, de haven en de Bahai-tuinen. Bezoek de opmerkelijke grotten van Rosh Hanikra. Nadat je naar Acre bent gereden, zie je de ondergrondse stad en crypte van de kruisvaarders en Turken. Hier kun je rondwandelen door de oude stad, de oosterse markt, de Arabische moskee en de oude haven. Wijzigingen in het programma zijn mogelijk door vakanties of overmacht.

Vanuit Jeruzalem: Caesarea, Haifa, Acre & Rosh Hanikra Tour

7. Vanuit Jeruzalem: Caesarea, Haifa, Acre & Rosh Hanikra Tour

Vertrek vanuit Jeruzalem en reis langs de Middellandse Zeekust. Onderweg passeer je Herzilya en Natanya voordat je het eerste interessante punt bereikt, de oude stad Caesarea. Ontdek hoe deze stad werd gebouwd onder Herodes en vernoemd naar de Romeinse keizer Caesar. Zie tussen de archeologische opgravingen poorten, een slotgracht en goed bewaarde muren en kamers. Bezoek het perfect bewaard gebleven Romeinse amfitheater dat nog steeds wordt gebruikt voor optredens van Israëlische en internationale artiesten. Naast het amfitheater vind je de overblijfselen van het Hippodrome en de Romeinse tempel. Lees meer over hoe beide gebouwen boven de haven stonden met uitzicht op de drukke commerciële schepen die schatten uit het oosten vervoerden en de Nabatese karavanen die op weg waren naar Rome. Luister naar verhalen over hoe de stad die zo welvarend was na de kruistocht in de vergetelheid raakte. Rijd verder naar het noorden en passeer Haifa, waar u zult stoppen om het adembenemende Baha'i-heiligdom en de tuinen te zien. De terrasvormige tuinen stromen de berg af naar de stad beneden, elk van de 19 terrassen barst van kleurrijke bloemen en aangelegde ontwerpen. Volgende stop bij Rosh HaNikra, het meest noordelijke punt langs de Middellandse Zeekust van Israël. Daal met de kabelbaan af in het netwerk van kalksteengrotten die zijn ontstaan door het constante bombardement van golven tegen de rotsen. Stop op de terugreis naar het zuiden bij Acre (Akko), de grootste kruisvaardersstad van het land. Bewonder hoe de stad buitengewoon goed bewaard is gebleven en raak onder de indruk van de ongelooflijke overgebleven architectuur. Bewonder hoe een deel van de stad leeft met markten en mensen die nog steeds in de oude gebouwen wonen. Bekijk de muren en de gracht die aan het einde van de 20e eeuw door El Jazzar werd gereconstrueerd en gerepareerd. Lees meer over hoe de machtige muren zelfs Napoleon ervan weerhielden de stad te veroveren. Bezoek ten slotte de overblijfselen van de kruisvaarders, de gevangenis die onder Turkse heerschappij werd gebruikt en de galg die onder het Britse mandaat werd gebruikt om Joden op te hangen die de Britse wet overtraden die de Joodse immigratie naar Palestina na de Tweede Wereldoorlog beperkte.

Vanuit Tel Aviv: privétour langs de Noord-Israëlische kust

8. Vanuit Tel Aviv: privétour langs de Noord-Israëlische kust

Ontdek de noordkust van Israël tijdens een privédagtrip vanuit Tel Aviv, Herzliya of Netanya. Verken de oude Romeinse hoofdstad Caesarea en zijn historische bezienswaardigheden. Bezoek de oude stad Acre en wandel door de schilderachtige markten en stop dan bij de Rosh Hanikra-grotten. Begin de dag met een ophaalservice bij uw accommodatie. Rijd langs de noordkust van Israël om Caesarea te zien, een administratief centrum van het Romeinse rijk en de hoofdstad van de Byzantijnse provincie Palaestina Prima. Bezoek het prachtig bewaard gebleven Romeinse theater, de historische haven en de kruistochtenmuren. Ga verder naar Haifa en bewonder de weelderige Baha'i-tuinen, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Ga vervolgens naar de oude stad Acre, ook een UNESCO-werelderfgoed, en bekijk de beroemde Ridderzalen, een van de wonderen van de Europese architectuur. Geniet van de Arabische markten van Acre en loop door de geheime tunnel die in de 12e eeuw door de Tempeliers is gebouwd. Verken de kronkelende middeleeuwse straten met typische stedelijke componenten zoals een citadel, moskeeën en baden. Ga verder naar het uiterste noorden van Israël om de Rosh Hanikra-grotten te bezoeken, een geologische formatie op de grens tussen Israël en Libanon. Bewonder een adembenemend uitzicht op de rotsachtige kliffen en de blauwe zee beneden. Passeer de Libanese grens voordat u terugkeert naar uw accommodatie.

Caesarea, Haifa, Acre, Rosh Hanikra privédagtour

9. Caesarea, Haifa, Acre, Rosh Hanikra privédagtour

Ontmoet uw professionele gids in uw hotel of een vooraf afgesproken ontmoetingspunt en ga vervolgens op pad voor uw volledige dag van een privétour. De eerste stop is bij Caesarea National Park, waar de oude stad zich bevindt. Tegenwoordig is het een van de beste en belangrijkste archeologische vindplaatsen aan de Middellandse Zeekust van Israël. Hier ziet u een goed bewaard gebleven Romeins theater, een enorme renbaan, een oude haven, mozaïeken, zuilen en een prachtig uitzicht op zee. Daarna verken je Haifa en de wereldberoemde Bahai-tuinen. Je loopt langs de enorme tuin op de hellingen van de berg Karmel, een heilige plaats voor Bahai. Tijdens de wandeling leert u over de nieuwe religie die Bahá'u'lláh in de 19e eeuw in Iran vestigde. Je volgende stop is de oude stad Acre. Tijdens de stadswandeling vertelt uw gids u over de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van de oudste stad van Israël. Je leert over de Romeinen, Ottomanen, kruisvaarders, Mamelukken, Byzantijnen en Britse periodes, die de Acre hebben gevormd. De route omvat de oude stadsmarkt van Acre, de tempelierstunnel, de Turkse hamam, de Ramchal-synagoge, de Al-Jazzar-moskee, de St. Georg-kerk en het Bahai-huis. Het laatste gezicht van de dagtour is Rosh Hanikra. Rosh HaNikra is een van de meest buitengewone plekken in Israël waar je je verbaast over parelwitte kliffen, beukende golven en verbazingwekkende grotten, en leert over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Daarna keert u terug naar uw plaats.

Vanuit de omgeving van Tel Aviv: Caesarea, Haifa en Akko Tour in het Russisch

10. Vanuit de omgeving van Tel Aviv: Caesarea, Haifa en Akko Tour in het Russisch

Maak een dagvullende tour met een Russischtalige gids om de regio West-Galilea te ontdekken. Je tour begint met een bezoek aan Caesarea, de oude Romeinse hoofdstad. Wandel langs archeologische vindplaatsen, oude gebouwen en ruïnes. Verken het amfitheater van koning Herodes, het Paleis op de Rif en ontdek de overblijfselen van Romeinse en Byzantijnse straten. Ga verder in noordelijke richting naar Haifa en stop bij de Baha'i tuinen. Geniet van het prachtige uitzicht over de tuinen en over de stad, inclusief het havengebied van Haifa. De tuinen zijn verdeeld in negentien terrassen rond een tombe in het midden. Bewonder de vele plantensoorten, decoratieve fonteinen en de vergulde koepel van de tombe. Rijd zuidwaarts naar de nabijgelegen stad Akko, bekend als de kruisvaardersstad. Verken de musea en de oude markt, dwalend door een doolhof van steegjes. Bekijk de oude haven en de forten van de kruisvaarders en kom langs moskeeën en Turkse baden. Ontdek de geschiedenis van de stad, inclusief de banden met de Tempeliers. Daarna word je weer afgezet bij je oorspronkelijke vertrekpunt.

Alle activiteiten

19 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Caesarea

Wil je alle activiteiten in Caesarea bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Caesarea

Gemiddelde beoordeling

4.2
(686 beoordelingen)

Prachtige naturalistische archeologische excursie We bezochten de oude Romeinse stad Haifa van Caesarea met de Baha'i-tuinen De Rosh Haniqra-grotten Geweldige gids Jonathan zeer bekwaam, zowel vanuit historisch als naturalistisch oogpunt Hij nam ons ook mee om een van de beste hummus in Israël te eten

Geld dubbel en dwars waart! Omri is een gigantisch bekwaam en aardige gids. Prachtige route langs de kust en een goede lunch

Geweldige rondleiding. Goed georganiseerde transportservice en opgeleide gids over de verschillende bezochte locaties.

Zeer goede, prettige, sensationele gids, voorbereid, met geweldige, relevante informatie.

Echt geweldige gids! Had een geweldige dag verkennen. Echt meegaand en echt goede tour