De populairste activiteiten van Cafayate

Vanuit Salta: dagtrip Cafayate met wijnproeverij

1. Vanuit Salta: dagtrip Cafayate met wijnproeverij

Nadat je vanuit het centrum van Salta bent vertrokken, ga je naar het zuiden in de prachtige, rood gekleurde gebieden van rotsformaties en torenhoge kliffen. De reis begint ten zuiden van de provincie, waar je de lokale cultuur verkent door de historische dorpen van de Lerma-vallei te bezoeken. Ga daarna naar de Quebrada de las Conchas, een kloof van indrukwekkende gevormde rotsen, eeuwenlang uitgehold door waterstroming en sterke wind. Bewonder de complexe rotsformaties in het ravijn, van Devil's Throat, het Amfitheater, tot de kastelen, naast vele andere spectaculaire weergaven. Na een grondige verkenning ga je naar Cafayate om een wijngaard te bezoeken om enkele van de beste wijnen te proeven die de regio te bieden heeft, waaronder Torrontés. Na de proeverij ga je terug naar Salta via de Quebrada de las Conchas.

Van Salta: dagtocht naar Cafayate met wijnproeverij

2. Van Salta: dagtocht naar Cafayate met wijnproeverij

Begin in Salta en volg de provinciale weg 68 naar het zuiden. Geniet van panoramische uitzichten tijdens de rit door de Lerma-vallei met zijn boerderijen en tabaksplantages. Bewonder de nieuwe en oude tabaksschoorstenen gemaakt van adobe en klei, en zie tabaksbladeren onder de zon gedroogd. Passeer de stad van Alemania en vergaap je aan de rode bergen en spectaculaire rotsformaties als "Garganta del Diablo" (duivelskeel) en "Casa de Loros" (papegaaienhuis). Bezoek bij aankomst in Cafayate 1 of 2 wijngaarden om meer te weten te komen over de lokale wijnindustrie en de beroemde Torrontéswijn. Na de lunch, reis je via een andere route terug naar Salta om een volledig ander landschap te kunnen aanschouwen.

Van Salta: Cafayate, Humahuaca & Salinas Grandes 3-daagse tour

3. Van Salta: Cafayate, Humahuaca & Salinas Grandes 3-daagse tour

DAG 1: Verlaat Salta en rijd zuidwaarts langs Provinciale Route 68, met panoramisch uitzicht op de boerderijen en tabaksplantages van de Lerma-vallei. Bewonder de nieuwe en oude tabaksschoorstenen gemaakt van adobe en klei, en zie hoe tabaksbladeren worden gedroogd onder de zon. Passeer de stad Alemania en bewonder de rode bergen en rotsformaties van attracties zoals de "Devil's Throat" en "House of the Parrots". Bij aankomst in Cafayate bezoekt u 1 wijnmakerij om meer te leren over de lokale wijnindustrie en beroemde Torrontes-wijnen. Na de lunch reis je via een andere route terug naar Salta om een heel ander landschap te zien dan tijdens de ochtendrit. Dag 2: Tijdens deze dagtour reis je van de stad Salta naar San Salvador de Jujuy. Dit is waar je avontuur begint, met bezoeken aan de steden La Quebrada de Humahuaca. De eerste van de steden op de route is Purmamarca, met daarachter de spectaculaire Cerro de Siete Colores (heuvel van 7 kleuren). Maak een wandeling naar het centrale plein, waar ambachtslieden hun werk tentoonstellen en verkopen. Bezoek daarna de kerk, die een belangrijke rol speelde in de lokale geschiedenis. Vanaf de weg kun je de Paleta del Pintor-heuvel zien, voordat je in de stad Humahuaca aankomt. Geniet van een lunchpauze en neem de tijd om de stad te verkennen. Bewonder het indrukwekkende Monumento de la Independencia (Onafhankelijkheidsmonument). Terwijl je terugkeert naar Salta, bezoek je een kapel die 700 jaar geleden is gebouwd en een altaar heeft dat bedekt is met goud. Je krijgt ook schilderijen van onschatbare waarde te zien van de Cusco-school en een klein monument dat de denkbeeldige lijn van de Steenbokskeerkring markeert. Stop in de stad Tilcara voor een wandeling naar het centrale plein en de kerk. Er zal hier ook tijd zijn om het Antropologiemuseum te bezoeken. Dag 3: Ontdek de adembenemende natuurlijke schoonheid van Argentinië tijdens deze dagtour. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Salta, begin je aan de reis naar de naburige provincie Jujuy, waarbij je onderweg de steden Volcán en Tumbaya passeert. Je eerste stop van de dag is in het prachtige stadje Purmamarca, een van de meest pittoreske dorpjes op de UNESCO-werelderfgoedlijst Quebrada de Humahuaca. Bezoek het levendige centrale plein van de stad en koop misschien wat souvenirs bij een van de vele omliggende ambachtskraampjes. Geniet daarna van een bezoek aan de adembenemende 7 Color Hill met de toepasselijke naam. Vervolg later je klim langs de majestueuze Cuesta del Lipan om de Salinas Grandes te bereiken, een van de 7 wonderen van de Argentijnse Republiek. Geniet hier van wat vrije tijd om de unieke zoutvlakten en beroemde poelen te bewonderen. Keer daarna terug naar Purmamarca en pauzeer voor de lunch in een van de vele traditionele restaurants voordat je terugkeert naar Salta.

Van Salta: 4-daagse reis in de provincie Salta en Salinas Grandes

4. Van Salta: 4-daagse reis in de provincie Salta en Salinas Grandes

DAG 1. Tour naar Cafayate. Reizend over de Provinciale Route 68 en panoramische uitzichten op de boerderijen en tabaksplantages van de Lerma-vallei. Passeer de stad Alemania en bewonder de rode bergen en rotsformaties van attracties zoals de "Duivelskeel" en "Huis van de papegaaien". Bezoek bij aankomst in Cafayate 1 wijnmakerij om meer te leren over de lokale wijnindustrie en beroemde torrontes-wijnen. Reis na de lunch via een andere route terug naar Salta om een heel ander landschap te zien dan tijdens de ochtendrit. DAG 2. Tour naar Cachi. Volg de provinciale route 68 en vervolgens de provinciale route 33 om langs de dramatische kloof van Escoipe en Los Laureles te komen. Begin vervolgens aan je reis langs de beroemde bochtige weg van de Cuesta del Obispo (Bishop's Slope). Bewonder de magnifieke rotsformaties op weg naar de top op 3.348 meter boven zeeniveau. Reis door het Parque Nacional los Cardones ("Nationaal Park van de Cactus") Kom op tijd aan voor de lunch in het prachtige stadje Cachi. Wandel vervolgens door straten met perfect bewaard gebleven koloniale architectuur. Bezoek de stadskerk in Central Plaza en ga naar het historisch museum over de geschiedenis van de Aboriginalgemeenschappen. DAG 3. Tour naar Salinas Grandes. Begin de reis naar de naburige provincie Jujuy en passeer onderweg de steden Volcán en Tumbaya. Je eerste stop van de dag is in de prachtige stad Purmamarca, een van de meest pittoreske dorpjes in het UNESCO-werelderfgoed Quebrada de Humahuaca. Bezoek het levendige centrale plein van de stad en koop misschien wat souvenirs bij een van de vele omliggende handwerkkraampjes. Geniet daarna van een bezoek aan de adembenemende en toepasselijk genaamde 7 Color Hill. Vervolg later uw beklimming langs de majestueuze Cuesta del Lipan om de Salinas Grandes te bereiken, een van de 7 wonderen van de Argentijnse Republiek. Geniet hier van wat vrije tijd om de unieke zoutvlakten en beroemde zwembaden te bewonderen. Keer daarna terug naar Purmamarca en pauzeer voor de lunch in een van de vele traditionele restaurants voordat je terugkeert naar Salta. DAG 4. Tour naar Hornocal. Reis in het comfort van een busje met airconditioning en geniet van het prachtige landschap langs de Nationale Route 9 op weg naar de provincie Jujuy, waar we de Quebrada de Humahuaca bezoeken, een smal bergdal dat in 2003 tot UNESCO-werelderfgoed is verklaard. Stop in Purmamarca en bewonder de Hill of Seven Colors en zijn opvallende rode en oranje tinten voordat je het centrale plein en de lokale ambachtskraampjes gaat verkennen. We vervolgen Route 9 en bereiken de stad Humahuaca, gelegen op 2.939 meter boven zeeniveau. Wandel naar de kerk van La Candelaria en bezoek het Onafhankelijkheidsmonument voordat je geniet van vrije tijd voor de lunch. Geniet na de lunch van 45 minuten vrije tijd om Hornocal en de Hill of Fourteen Colors te verkennen. Keer terug via Route 9 naar Salta City.

Van Salta: 2-daagse begeleide trip naar Cafayate en Salinas Grandes

5. Van Salta: 2-daagse begeleide trip naar Cafayate en Salinas Grandes

Breng 2 dagen door met het ervaren van de natuurlijke schoonheid van de provincie Salta. Passeer tabaksplantages en rode rotsformaties en arriveer in Cafayate om een lokale wijnmakerij te bezoeken. Rij door de Quebrada de Humahuace, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en verken de Seven Colors Hill en Salinas Grandes. Dag 1:Laat je ophalen bij je accommodatie in Salta en volg de Nationale Route 68, met panoramisch uitzicht op boerderijen en bladeren die drogen op tabaksplantages in de Valle de Lerma. Vervolg uw weg naar Cafayate, passeer de vredige nederzetting Alemani en stop om adembenemende rode rotsformaties zoals Garganta del Diablo. Kom aan in de stad Cafayate, beroemd om zijn vele wijngaarden en wijnmaken. Leer meer over de lokale wijnindustrie door een wijnmakerij te bezoeken, voordat je gaat lunchen en via een andere route terugrijdt naar Salta. Dag 2:Begin uw dag met rijden naar Quebrada de Humahuaca, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en stop bij het vredige stadje Purmamarca. Verken het levendige centrale plein van de stad voordat u geniet van een bezoek aan de adembenemende Seven Colors Hill. Vervolg uw klim langs de Cuesta de Lipán, een ruige bergweg, om de Salinas Grandes te bereiken. Breng uw vrije tijd door met het bewonderen van deze enorme uitgestrektheid van witte zoutwoestijn en kristalblauwe poelen, een van de zeven natuurwonderen van Argentinië. Keer terug naar Purmamarca en neem een pauze met een lunch in een van de vele traditionele restaurants, voordat je je tour beëindigt met een transfer terug naar Zout.

Buenos Aires: Dagtrip naar Iguazú-watervallen met vlucht en boottocht

6. Buenos Aires: Dagtrip naar Iguazú-watervallen met vlucht en boottocht

Op de afgesproken tijd halen we je op bij je hotel in Buenos Aires en brengen we je naar de luchthaven. Daar stappen we op een vliegtuig dat ons naar de provincie Misiones brengt, waar we in minder dan twee uur zullen aankomen. Als we landen, wacht de gids op ons om aan ons avontuur door de Iguazu-watervallen te beginnen. We gaan naar het Iguazu National Park. Daar zullen we de beroemde watervallen naderen om hun ongelooflijke schoonheid te bewonderen. We wandelen over de loopbruggen, bezoeken de Duivelskeel en vereeuwigen dit unieke moment met een mooie souvenirfoto. Daarna heb je een uur vrije tijd om op eigen gelegenheid te lunchen in lokale restaurants. Als je batterijen zijn opgeladen, hervatten we de excursie met een 4×4-rit door de jungle terwijl we de watervallen weer naderen. We komen aan bij het dok in Puerto Macuco en gaan aan boord van een boot om de Iguazu-rivier te bevaren, de leukste manier om de watervallen te zien! We eindigen de excursie door je naar het vliegveld te brengen en een vlucht terug naar Buenos Aires te nemen. Daar staat een chauffeur op je te wachten om je naar je hotel te brengen.

Van Salta: Cafayate en de imposante Quebrada de las Conchas

7. Van Salta: Cafayate en de imposante Quebrada de las Conchas

We reizen naar de stad Cafayate, het land van de wijnen, gelegen in de Calchaquí-vallei, op 180 km afstand van de hoofdstad Salta, via een van de meest indrukwekkende en gerenommeerde routes in het noorden van Argentinië. We vertrekken vanuit de stad Salta en toeren door het centrum en het zuiden van de Lerma-vallei, om vervolgens het natuurreservaat van de Las Conchas-kloof binnen te gaan. Een laaggelegen weg voert ons door een smalle vallei omringd door kleurrijke heuvels, waar de kleuren oranje en rood de hoogtepunten zijn. Hier vinden we geovormen die door de natuur zijn uitgehouwen, zoals La Garganta del Diablo (de keel van de duivel), El Amphitheatre (het anfitheater), de ramen, de kastelen, La Yesera, de pad, de monnik, de obelisk, enz. In Cafayate heeft u de kans om een wijnmakerij te bezoeken, waar u de beste wijnen uit de omgeving kunt proeven. Na de lunch keren we via dezelfde route terug naar Salta.

Salta: Cafayate, Cachi en Salinas Grandes begeleide dagtochten

8. Salta: Cafayate, Cachi en Salinas Grandes begeleide dagtochten

Breng 3 dagen door met het verkennen van de belangrijkste bezienswaardigheden rondom Salta met een chauffeur en gids. Ga wijnproeven in Cafayate. Geniet van de cactussen van Los Cardones National Park en de koloniale architectuur van Cachi. Verken het pittoreske stadje Purmamarca, de heuvel van zeven kleuren en de Salinas Grandes. Dag 1:Nadat u bent opgehaald bij uw hotel, rijdt u in zuidelijke richting langs Provinciale Route 68. Geniet van het panoramische uitzicht op de boerderijen en tabaksplantages van de Lerma-vallei. Zie tabaksbladeren drogen in de zon. Passeer de stad Alemania en bewonder de rode bergen en rotsformaties, waaronder het 'Huis van de papegaaien'. Bezoek bij aankomst in Cafayate een wijnmakerij om meer te weten te komen over de lokale wijnindustrie en beroemde Torrontés wijnen. Ontdek de gebruikte wijnbereidingsmethoden en proef enkele van de wijnen. Reis na de lunch via een andere route terug naar Salta om een heel ander landschap te zien dan tijdens de ochtendrit. Dag 2: Vertrek uit Salta en rijd door de kleine stadjes Cerrillos, La Merced en El Carril. Passeer vervolgens de dramatische Escoipe-kloof en Los Laureles. Neem vervolgens de kronkelende Cuesta del Obispo (Bishop's Slope) naar de top op 3.348 meter boven zeeniveau. Bewonder prachtige rotsformaties onderweg. Reis door Los Cardones National Park en bewonder de bloeiende Cardon Grande cactussen. Kom op tijd aan voor de lunch in het prachtige stadje Cachi. Wandel vervolgens door de straten en bewonder de perfect bewaard gebleven koloniale architectuur, waaronder de prachtige stadskerk op het centrale plein. Bezoek vervolgens het museum om de geschiedenis van de inheemse gemeenschappen in de Calchaquí-vallei te ontdekken. Koop wat souvenirs op de ambachtelijke markt en geniet van wat vrije tijd om te winkelen voordat je terugrijdt naar Salta. Dag 3:Ga naar de naburige provincie Jujuy en passeer onderweg de steden Volcán en Tumbaya. Stop bij Purmamarca, een van de meest pittoreske dorpjes in het UNESCO-werelderfgoed Quebrada de Humahuaca. Bezoek het levendige centrale plein en koop souvenirs bij een van de vele ambachtelijke kraampjes. Bezoek daarna de adembenemende en toepasselijk genaamde Hill of Seven Colors. Vervolg later uw beklimming langs de majestueuze Cuesta del Lipan om de Salinas Grandes te bereiken, een van de 7 wonderen van de Argentijnse Republiek. Geniet hier van wat vrije tijd om de unieke zoutvlakte en beroemde zwembaden te bewonderen. Keer daarna terug naar Purmamarca en pauzeer voor de lunch in een van de vele traditionele restaurants voordat je terugkeert naar Salta. U kiest de data, maar de volgorde van de excursies kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid van het bureau

Van Salta: Cafayate en Hornocal 2-daagse tour met transfer

9. Van Salta: Cafayate en Hornocal 2-daagse tour met transfer

1- Hele dag naar Cafayate: vertrek uit Salta en rijd in zuidelijke richting langs Provinciale Route 68, met een panoramisch uitzicht op de boerderijen en tabaksplantages van de Lerma-vallei. Bewonder de nieuwe en oude tabaksschoorstenen van adobe en klei en zie hoe tabaksbladeren worden gedroogd in de zon. Passeer de stad Alemania en bewonder de rode bergen en rotsformaties van attracties zoals de "Duivelskeel" en "Huis van de papegaaien". Bezoek bij aankomst in Cafayate 1 wijnmakerij om meer te leren over de lokale wijnindustrie en beroemde torrontes-wijnen. Reis na de lunch via een andere route terug naar Salta om een heel ander landschap te zien dan tijdens de ochtendrit. Volledige dag naar Hornocal: Reis in het comfort van een busje met airconditioning en geniet van het prachtige landschap langs de Nationale Route 9 op weg naar de provincie Jujuy, waar we de Quebrada de Humahuaca bezoeken, een smal bergdal dat is uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed in 2003. Stop in Purmamarca en bewonder de Heuvel van Zeven Kleuren en zijn opvallende rode en oranje tinten voordat je het centrale plein en de plaatselijke handwerkkraampjes gaat verkennen. We vervolgen Route 9 en bereiken de stad Humahuaca, gelegen op 2.939 meter boven zeeniveau. Wandel naar de kerk van La Candelaria en bezoek het Onafhankelijkheidsmonument voordat je geniet van vrije tijd voor de lunch. Geniet na de lunch van 45 minuten vrije tijd om Hornocal en de Hill of Fourteen Colors te verkennen. Keer terug via Route 9 naar Salta City. Belangrijk: deze tour (HORNOCAL) is alleen beschikbaar in het Spaans en passagiers moeten bij het Tiamar Travel Agency Office zijn; Caseros 420 om 6.30 uur. Dit komt omdat het de langste excursie is. U kiest de data, maar de volgorde van de excursies kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid van het bureau

Van Salta: tweedaagse begeleide trip naar Cafayate en Cachi

10. Van Salta: tweedaagse begeleide trip naar Cafayate en Cachi

DAG 1: Vertrek uit Salta en rijd in zuidelijke richting langs Provinciale Route 68, met een panoramisch uitzicht op de boerderijen en tabaksplantages van de Lerma-vallei. Bewonder de nieuwe en oude tabaksschoorstenen van adobe en klei en zie hoe tabaksbladeren worden gedroogd in de zon. Passeer de stad Alemania en bewonder de rode bergen en rotsformaties van attracties zoals de "Duivelskeel" en "Huis van de papegaaien". Bezoek bij aankomst in Cafayate 1 wijnmakerij om meer te leren over de lokale wijnindustrie en beroemde torrontes-wijnen. Reis na de lunch via een andere route terug naar Salta om een heel ander landschap te zien dan tijdens de ochtendrit. DAG 2: Vertrek uit Salta en reis langs Provinciale Route 68, waarbij u door de kleine steden Cerrillos, La Merced en El Carril reist. Rijd vervolgens langs Provinciale Route 33 om de dramatische kloof van Escoipe en Los Laureles te passeren. Begin vervolgens aan je reis langs de beroemde bochtige weg van de Cuesta del Obispo (Bishop's Slope). Bewonder de magnifieke rotsformaties en natuurlijke muren op weg naar de top op 3.348 meter boven zeeniveau. Zoek naar condors die boven vliegen en verwonder je over de majesteit van de 'King of the Sky'. Krijg een prachtig uitzicht op El Valle Encantado ("De Betoverde Vallei"), waar het landschap net iets uit een sprookje is. Merk op hoe het landschap verandert als je de subtropische valleien verlaat om naar Recta del Tin Tin te gaan, gebouwd in de tijd van de Inca's. Reis door het Parque Nacional los Cardones ("Nationaal Park van de Cactus"), genoemd naar de overvloed aan cardon grande cactusstruikformaties. Kom op tijd aan voor de lunch in het prachtige stadje Cachi. Wandel vervolgens door straten met perfect bewaard gebleven koloniale architectuur. Bezoek de stadskerk in Central Plaza en ga naar het historisch museum over de geschiedenis van de Aboriginalgemeenschappen. Koop wat souvenirs op de ambachtelijke markt en geniet van wat vrije tijd om te winkelen voordat je terugrijdt naar Salta. U kiest de data, maar de volgorde van de excursies kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid van het bureau

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Cafayate

Alle activiteiten

28 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

Veelgestelde vragen over Cafayate

Andere activiteiten in Cafayate

Wil je alle activiteiten in Cafayate bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cafayate

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 217 beoordelingen

Prachtige route van Salta naar Cafayate. Onderweg diverse stops die zeker de moeite waard zijn en waar (net) voldoende tijd is. Tijd om te lunchen en rond te lopen in Cafayate is ruim voldoende. Het bezoek aan de wijnmakerij viel tegen, hier werd alleen Spaans gesproken en alles moest snel,snel,snel. De chauffeur, tevens gids was prima. sprak goed Engels en gaf veel informatie.