Cagliari
Tours

Onze aanbevelingen voor Cagliari

Cagliari: Ondergrondse wandeltour door Cagliari

Cagliari: Ondergrondse wandeltour door Cagliari

Ontdek de geheimen die onder de zonnige straten van Cagliari liggen tijdens een rondleiding door de ondergrondse stad. Verbeter uw ervaring met een optionele wandeling door de oude binnenstad en kies uit privé- en gedeelde groepsopties. Ontmoet je gids en begin je rondleiding door de grotten, crypten en tunnels onder de stad. Dwaal tussen de wijken Stampace en Marina en bezoek een privé-tunnelschuilplaats onder een school die tijdens de Tweede Wereldoorlog als schuilkelder werd gebruikt. Ontdek vervolgens de prachtige en rijke geschiedenis van de crypte van Saint Restituta. Bekijk de fresco's die er nog steeds staan en hoor het vochtige water druppelen terwijl je de plaats van heidense aanbidding in de 5e eeuw bestudeert. Als u ten slotte de optie inclusief een begeleide wandeling door de oude stad heeft geselecteerd, gaat uw ervaring verder. Wandel door de straten van de stad en bewonder samen met uw gids de hoogtepunten van het historische centrum voordat u uw rondleiding afsluit.

Cagliari: Rondvaart met 4 zwemstops, snorkelen & Prosecco

Cagliari: Rondvaart met 4 zwemstops, snorkelen & Prosecco

Bereik ons op slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum en maak je klaar om de spectaculaire baaien van de Devil's Saddle te bezoeken, onder begeleiding van een professionele schipper. Je ontdekt betoverende plekken waar je aan boord kunt ontspannen, met andere mensen kunt praten, naar de geschiedenis van Cagliari kunt luisteren, kunt zwemmen en snorkelen met onze uitrusting en kunt genieten van een glas Prosecco. Je bezoekt verborgen hoekjes van de kust die alleen bereikbaar zijn met een opblaasboot en als we geluk hebben komen we dolfijnen tegen in de haven! Boek nu om een van de beste ervaringen van je leven te hebben omdat we het meest om je geven. Gedeelde tour met maximaal 11 personen aan boord.

Cagliari: Rondvaart met 4 stops, snorkelen & roze sangria

Cagliari: Rondvaart met 4 stops, snorkelen & roze sangria

Onze boten liggen op slechts 5 minuten afstand van het stadscentrum. Ga met een speedboot met ribvlot naar "La Sella del Diavolo" - het Duivelszadel - vanuit Cagliari en geniet van meer tijd om stranden en baaien te verkennen dan je op een zeilboot zou doen. Zwem in kristalhelder water en leer meer over de kustlijn en de geschiedenis van Cagliari van je schipper terwijl je geniet van een gratis Pink Sangria. Ga naar het trefpunt om aan boord te gaan van de 8-meter rigid rib-craft en ontmoet je schipper. Neem dan plaats in een van de relaxte hoekjes van de boot en vertrek snel langs de kust. Stop om te zwemmen bij Cala Bernat en bezoek daarna het strand van Cala Mosca. Ontdek Cala Fighera, bewonder de Gasole Pools onder de Devil's Saddle en ontspan dan voor Poetto Beach. Stap tijdens de rondvaart gemakkelijk en veilig in en uit het water dankzij een telescopische ladder en twee grote achterste platforms op de boot. Geniet van zwem- en snorkelstops wanneer de schipper zegt dat het veilig is, en was het zout er na afloop af onder de douche. Maak verbinding met de luidsprekers aan boord via Bluetooth om naar je muziek te luisteren, en luister naar verhalen en legendes - en misschien zelfs een liedje of twee - van je schipper. Houd je ogen open voor dolfijnen, die soms tijdens de tocht worden gespot, vooral in het prieel. Eten en drinken kun je aan boord kopen en er is een grote bootluifel die open kan in geval van regen of te veel zon. Aan het einde van de tocht word je weer afgezet bij het oorspronkelijke beginpunt.

Cagliari: Rondvaart Sella del Diavolo Drankje & Snacks

Cagliari: Rondvaart Sella del Diavolo Drankje & Snacks

Deze tour omvat een tocht van 2 uur langs de kust van de Sella del Diavolo, met bezoek aan vijf verschillende grotten en stops bij de belangrijkste Cala's: Piscina della Sella, Grotta dei Colombi, Cala Fighera, Cala Mosca, Scoglio di Sant'Elia, Cala Bernat en Torre del Prezzemolo, met uitzicht op de oude stad Cagliari vanaf de zee. Bij elke stop is er een kans om te zwemmen en de vissen te voeren, geniet ook van een aperitief en traditionele Sardijnse snacks die bij de tour zijn inbegrepen. Onze ervaren gidsen vertellen over de geschiedenis en feiten van deze plekken. Onze kapitein Valter zal je trakteren op een zeer aangename rondleiding met uitleg over de geschiedenis en andere fascinerende feiten van de kust van Sella del Diavolo grote kans om dolfijnen te zien springen

Cagliari: Zeilboottocht naar het Duivelszadel

Cagliari: Zeilboottocht naar het Duivelszadel

Begin je tour in de haven en zeil naar de Devil's Saddle aan boord van een prachtige zeilboot. Zie prachtige landschappen, variërend van gouden stranden tot witte kliffen die opgaan in kristalhelder turquoise en smaragdgroen water vol vis, magische plekken waar je kunt snorkelen of gewoon kunt opgaan in het blauw. Kom aan boord van een prachtige zeilboot die je meeneemt om de mooiste plekjes van de Golf van Engelen te ontdekken waar je de hoofdrolspeler zult zijn van een unieke ervaring in baaien die alleen per boot bereikbaar zijn en waar je kunt zwemmen en snorkelen aan de voet van kliffen met witte vissen die duiken in turquoise en smaragdgroene wateren tussen honderden vissen in magische omgevingen die het decor zullen zijn van je vakantie op Sardinië. Leer over legendes en oude geschiedenis en bekijk de landschappen en schoonheden van het land. Eindig de tour op dezelfde plek waar je begon, op een steenworp afstand van het centrum, met in je ogen de wonderen die alleen Sardinië kan bieden.

Cagliari: Wandeltour door de oude stad

Cagliari: Wandeltour door de oude stad

Ontdek het prachtige Cagliari tijdens een onvergetelijke wandeltocht door de oude stad. Cagliari is een oude stad met een lange geschiedenis. De oorsprong gaat terug tot de Fenicische Karalis, ontwikkeld op een nederzetting die teruggaat tot het derde millennium voor Christus. Ontmoet je gids en loop door de smalle straatjes van de oude wijk Castello om de schoonheid van de stad te ontdekken. Terwijl je middeleeuwse torens, bastions, het koninklijk paleis en de kathedraal passeert, ontdek je de geschiedenis van dit geweldige fort met uitzicht op zee. Tijdens de Romeinse tijd werd de stad de hoofdstad van het eiland en in de Middeleeuwen was het de zetel van verschillende buitenlandse overheersingen, waarvan het bewijs nog steeds zichtbaar is. Panoramische punten van het Castello bieden een onvergetelijk uitzicht op de stad en de zee, het Molentargiuspark en het Duivelszadel.

Cagliari: Zodiac Speedboat Tour met 3 stops om te snorkelen

Cagliari: Zodiac Speedboat Tour met 3 stops om te snorkelen

Ontdek de schilderachtige baaien in het gebied van de Devil's Saddle tijdens een speedboottocht in een Zodiac RIB vanuit Cagliari. Ga op 3 verschillende plekken voor anker om de onderwaterwereld te verkennen met snorkelspullen. Ga naar het trefpunt om aan boord te gaan van je boot en vertrek dan op snelheid over de Middellandse Zee. Geniet van het uitzicht op de prachtige kustlijn van Sardinië terwijl je met de Zodiac RIB naar de Devil's Saddle vaart. Daar aangekomen kun je de Devil's Saddle vanaf het water bewonderen en de baaien Cala Fighera, Calamosca en Sant'elia bezoeken om te zwemmen en snorkelen. Bekijk het plaatselijke onderwaterleven van dichtbij in het kristalheldere water voordat je terugkeert naar je vertrekpunt.

Cagliari: Rondvaart Duivelszadel met Spritz en Chips

Cagliari: Rondvaart Duivelszadel met Spritz en Chips

"Maak je klaar voor een onvergetelijke reis als we om 10:00 uur uitvaren vanuit Cagliari. Ons drie uur durende avontuur dompelt je onder in de schoonheid van de Golf van Cagliari en biedt een uniek perspectief op de turquoise wateren en verborgen schatten. Zeilend langs de kust, zal onze eerste stop Calamosca zijn, een klein beschut strand geliefd bij de lokale bevolking. Daarna gaan we naar Cala Fighera, een verborgen strand omgeven door torenhoge kalkstenen kliffen, geliefd bij nudisten. Als we onze tocht voortzetten, komen we bij de legendarische Duivelsgrot, een natuurwonder vol mythes en mysteries. Bewonder de imposante rotsformaties die de ingang van deze raadselachtige grot bewaken als we dichterbij komen. Vervolgens vervolgen we onze reis naar het prachtige Cala Paradiso, dat wordt beschouwd als de mooiste plek van Cagliari. Bewonder het kristalheldere water en de door de tijd gebeeldhouwde rotsen als we deze paradijselijke oase naderen. Tijdens de reis zal onze deskundige gids inzicht geven in de rijke geschiedenis van de Golf van Engelen, de mariene biodiversiteit en de inspanningen voor natuurbehoud. Als de klok 13:00 nadert, nemen we met tegenzin afscheid van de turquoise wateren van Cagliari, maar de herinneringen aan dit buitengewone avontuur zullen je nog lang na terugkeer aan wal bijblijven. Ga met ons mee op een reis vol ontdekkingen, avontuur en natuurlijke schoonheid langs de adembenemende Devil's Saddle."

Cagliari: Conti Vecchi Salt Flats-trein en tour

Cagliari: Conti Vecchi Salt Flats-trein en tour

Ontdek het "witte goud" van de Saline Conti Vecchi tijdens een individuele wandeltocht en treinrit door de uitgestrekte zoutvlakten van het Santa Gilla Basin. Leer hoe Luigi Conti Vecchi de economische ontwikkeling van de regio heeft gestimuleerd, kijk uit voor flamingo's en wandel door Macchiareddu, een historisch zoutmijndorp. Begin je tour met een bezoek aan een nog steeds werkende zoutfabriek en museum. Luister terwijl je gids de geschiedenis van de zoutwerkers beschrijft en hoe het succes van de industrie Cagliari tot economische welvaart dreef. Blader door historische documenten en dwaal door een historische werkplaats en chemisch laboratorium. Dan is het tijd om de trein te nemen naar het Santa Gilla Basin, het belangrijkste wetland van Sardinië. Kijk uit voor roze flamingo's, bewonder de bergen met wit zout en zoutpannen en leer meer over het leven in het historische dorp Macchiareddu. Maak een paar foto's voordat u uw reis terug naar het museum beëindigt.

Cagliari: Golf van Engelen halve dag bootexcursie

Cagliari: Golf van Engelen halve dag bootexcursie

Vanuit de haven van Cagliari, op slechts 5 minuten lopen van het levendige stadscentrum, kun je aan boord gaan en genieten van je rondvaart. Verwondering, verbazing, betovering zijn de gemoedstoestanden die je zult ervaren tijdens het ontdekken van de Golf van Engelen en van de hele kust, vol ongerepte inhammen en baaien; je kunt een prachtige halve dag doorbrengen op een rubberboot met onze schipper, een deskundige en competente gids die je alle verborgen baaien en grotten zal laten zien die je in je eentje nooit zou kunnen zien. Onze excursies zijn all-inclusive met schipper, brandstof, frisdrank, snorkeluitrusting en onderwatercamera.

Alle activiteiten

Veelgestelde vragen over Cagliari

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Cagliari?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Cagliari op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Cagliari

Activiteiten in Cagliari

Rondleidingen in Italië

Wat te doen in Italië

Andere activiteiten in Cagliari

Wil je alle activiteiten in Cagliari bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.