Cagliari
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Cagliari Wandeltours: Onze meest aanbevolen

 • Cagliari: ondergrondse stad en optionele wandeltocht door de oude stad

  1. Cagliari: ondergrondse stad en optionele wandeltocht door de oude stad

  Ontdek de geheimen die onder de zonnige straten van Cagliari liggen tijdens een rondleiding door de metro van de stad. Verbeter uw ervaring met een optionele wandeling door de oude stad en kies uit privé- en gedeelde groepsopties. Ontmoet je gids om je rondleiding door de grotten, crypten en tunnels onder de stad te beginnen. Dwaal door een privégalerij onder een school die tijdens de Tweede Wereldoorlog als schuilkelder werd gebruikt. Bekijk arcades verlicht door zacht kaarslicht en luister naar het deskundige commentaar van je gids. Selecteer de optie inclusief een begeleide wandeling door de oude stad om uw ervaring uit te breiden. Slenter door de straten van de stad en bewonder de hoogtepunten van het historische centrum met je gids.

  Leuke tour met een leuke locale gids Wat alleen jammer was, was dat we nog entree gelden moesten betalen. De prijs is toch wel dermate hoog, dat dat er wel bij inbegrepen mag zijn.

 • Cagliari: wandeltocht door de oude stad

  2. Cagliari: wandeltocht door de oude stad

  Ontdek de prachtige Cagliari tijdens deze onvergetelijke wandeltocht door de oude stad. Cagliari is een oude stad met een lange geschiedenis. De oorsprong gaat terug tot de Fenicische Karalis, ontwikkeld op een nederzetting die teruggaat tot het derde millennium voor Christus. Tijdens de Romeinse tijd werd het de hoofdstad van het eiland en in de Middeleeuwen was het de zetel van verschillende buitenlandse overheersingen, waarvan het bewijs vandaag de dag nog steeds zichtbaar is in de hele stad. Geniet van deze wandeling door de smalle straatjes van de oude wijk Castello om de schoonheid van de stad te ontdekken. Tussen middeleeuwse torens, bastions, het koninklijk paleis en de kathedraal ontdekt u de geschiedenis van dit verbazingwekkende fort met uitzicht op zee. De panoramische punten van het Castello bieden een onvergetelijk uitzicht over de stad en de zee, het Molentargiuspark en ...

 • Cagliari: kajaktour rond het "Duivelszadel"

  3. Cagliari: kajaktour rond het "Duivelszadel"

  Start je kajakexcursie in Marina Piccola. Stap in een comfortabele kajak om gemakkelijk het "Duivelszadel" (La Sella del Diavolo) te kunnen bereiken. Je gids vertelt je over de manier waarop de rotsen in het gebied werden gevormd. Voel je op je gemak met een reddingsvest en waterdichte tas terwijl de professionele instructeurs je de basisprincipes van kajakpeddelen laten zien. Dezee excursie duurt ongeveer 3 uur en je houdt verscheidene pauzes om de prachtige grotten, kliffen en wilde dieren in het gebied te bewonderen.

 • Welkom in Cagliari: Prive Tour Met Een Lokaal

  4. Welkom in Cagliari: Prive Tour Met Een Lokaal

  Verander de manier waarop je reist en maak het zo veel over de mensen die je ontmoet als de plaatsen die je ziet. Ontvang een welkome Cagliari-uitnodiging om alle tips te delen om u optimaal te helpen bij het verblijf. Ontmoet bij uw hotel of accommodatie en maak kennis met de buurt. Leer insider tips, zoals de beste eetgelegenheden, boodschappen kopen en de makkelijkste manieren om rond te komen. Alternatief, regelen om te ontmoeten in een centraal oriëntatiepunt of kruispunt om uw wandeltocht te starten. Hoor over de top dingen te doen, aangepast aan uw interesses. Uiteindelijk voelt u zich comfortabeler door de stad te navigeren met alle informatie die u nodig heeft.

 • Electric Bike Naturalistic Tour

  5. Electric Bike Naturalistic Tour

  Een aangename reis met milieuvriendelijke elektrische fietsen langs de Golfkust van Cagliari, de grachten en de natuur van Molentargius Park, in het gezelschap van flamingo's en meeuwen. Vanuit de haven gaat de rit verder langs de kust naar de fietspad aan het Terramaini-kanaal, die leidt naar het natuurpark en de "Stad van het zout". Vanaf daar steekt u over de lagune naar het Poetto-strand, waar u stopt voor een pauze in een restaurant / bar aan de kust. Ga verder over de Devil's Saddle cape tot aan de vuurtoren van Calamosca en het spectaculaire uitzicht. Dit is de laatste stop voordat we terugkeren naar het stadscentrum.

 • Cagliari Halve dag privé rondleiding door Sightseeing

  6. Cagliari Halve dag privé rondleiding door Sightseeing

  Verken de hoofdstad van Sardinië tijdens een privérondleiding van 4 uur. Begin aan de Via Roma, waar prachtige portiekjes drukke winkelliefhebbers schaduw. Rij dan in uw privé-minibus naar het zandstrand van Poetto, dat zich uitstrekt over meer dan 6 mijl naar de Balearische Zee. Vang een roze flits terwijl flamingo's dansen op het oppervlak van de zoutmeren bij Stagno di Cagliari. Stop dan bij de basiliek van Onze Lieve Vrouw van Bonaria, een rooms-katholiek heiligdom voor de Maagd Maria. Nu voor het wandelende deel! Betreed de middeleeuwse wijk van Cagliari door de historische poorten voor het Nationaal Archeologisch Museum; de thuisbasis van mooie exposities die de vroege Sardische beschavingen vertellen. Steek de middeleeuwse kalkstenen toren van San Pancrazio en bezoek het Grand Royal Palace en de Romaanse kathedraal. Wandel door de smalle straatjes naar het Bastion van Saint Rem...

 • Van Cagliari: Barumini Su Nuraxi rondleiding

  7. Van Cagliari: Barumini Su Nuraxi rondleiding

  Begin je tour met ophalen bij je hotel in Cagliari en bezoek aan het Nuraghe-complex van Barumini, een archeologisch park met Nuraghische architectuur en delen van een nuraghe-dorp. Bezoek het museumcomplex van Casa Zapata, een belangrijke instelling met een archeologische en etnografische collectie.   Ga verder en ontdek de overblijfselen van een ander Nuraghisch complex dat onder deze Aragonese residentie is gevonden. Leer meer over hoe de eerste beschavingen op Sardinië leefden en ontdek de belangrijkste technologieën die bekend zijn bij protohistorische populaties.   Verken de nuraghe Su Nuraxi, een van de belangrijkste monumentale bouwwerken op het eiland en een UNESCO-werelderfgoed.  

 • Cagliari: 2 uur durende gezinswandeling

  8. Cagliari: 2 uur durende gezinswandeling

  Ontdek Cagliari, de Sardijnse stad gebouwd op zeven heuvels. Ga met je gezin op avontuur tijdens een exclusieve wandeltocht en bewonder de hoogtepunten van de stad met een gezinsvriendelijke gids. Besteed 2 uur aan het navigeren door de kronkelende straatjes terwijl je de mythen en verhalen hoort die zich achter elke bocht verbergen terwijl je lokale gids je naar beroemde culturele en architecturale bezienswaardigheden leidt. Geniet van de tour in een ontspannen tempo, met verhalen die je gegarandeerd een paar keer laten giechelen. Bewonder historische bezienswaardigheden en juweeltjes buiten de gebaande paden tijdens deze unieke tour die is ontworpen om alle leeftijden te plezieren.

 • Cagliari: rondleiding door het duivelszadel

  9. Cagliari: rondleiding door het duivelszadel

  Trakteer uzelf op een geweldige tour om een van de iconen van Cagliari te ontdekken, een natuurlijk monument rijk aan geschiedenis en zeldzame inheemse soorten. Deze excursie leidt je naar de Devil's Saddle area: volgens de legende komt de specifieke vorm van deze kalkstenen landtong voort uit een episch gevecht tussen engelen en demonen dat plaatsvond in de lucht boven de Golf van Cagliari. Tijdens het gevecht werd Lucifer afgewezen door zijn paard en verloor zijn zadel, dat op het land viel, waardoor het zijn specifieke vorm kreeg. Tijdens deze pittoreske tour ontdek je de kleuren en de geuren van de endemische soorten van dichtbij en bewonder je prachtige landschappen en een uitgebreid uitzicht op de zuidkust van het eiland, van Capo Carbonara tot Capo Spartivento. Onderweg vindt u verschillende fossiele overblijfselen, evenals historische en archeologische overblijfselen; bewijs van...

 • Cagliari: 2,5 uur privéwandeltocht met een lokale gids

  10. Cagliari: 2,5 uur privéwandeltocht met een lokale gids

  Cagliari, de hoofdstad van Sardinië, is een  plek vol fragmenten uit het verleden - gevormd door Carthagers, Romeinen, Byzantijnen, Spanjaarden en Italianen - bedekt met een laag "Dolce Vita" van de 21e eeuw.  Ontmoet je privégids en bezoek het Piazza Costituzione met zijn middeleeuwse  omwalling  van Saint Remy, de Olifantentoren en de Pancrazio-toren. Ga verder naar het prachtige Piazza Palazzo, waar de kathedraal van  Santa Maria di Castello en het  Palazzo Viceregio zich bevinden.  Volg een rondleiding door de pittoreske straatjes, langs typische winkeltjes en verken de verborgen hoekjes van de stad. De tour eindigt in de versterkte wijk  Castello, die  boven de stad uittorent.

Sitemap Cagliari

Wil je alle activiteiten in Cagliari ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.