Kies data

Cahir Castle

  • Dagtochten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Cahir Castle

Wil je alle activiteiten in Cahir Castle ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 287 beoordelingen

Ik heb echt genoten van de dag, maar voelde me erg ongemakkelijk en boos toen ik terugkeerde naar Dublin toen de gids een soapbox-toespraak hield over de toekomstige eenheid van Ierland. Ik heb een reis naar Blarney Castle geboekt en geen politieke ervaring. Ik ben Welsh en woon in Engeland, blijkbaar de grote onderdrukker. De gids wist niet precies hoe Eire voor de eenheid zou betalen.

Een aanrader

Goed gevulde dagtrip. Goede bus met geweldige chauffeur die ook veel over de geschiedenis vertelt. En voor de liefhebbers. .... je kunt de Blarneystone ook kussen!