Belevingen in
Spiaggia di Cala Cipolla

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Spiaggia di Cala Cipolla: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Cagliari: Southwest Chia en Teulada privérondvaart

1. Cagliari: Southwest Chia en Teulada privérondvaart

Bezoek per boot de verborgen inhammen van Chia en Teulada aan de prachtige zuidkust van Sardinië. Verken de baaien en stranden die twee keer zijn uitgeroepen tot de mooiste van Italië en duik in het kristalheldere blauwe water van Chia. Bezoek Cala Cipolla Cove, waar u de vuurtoren van Capo Spartivento kunt bewonderen en ontdek een van de beste plekken om te snorkelen in Zuid-Sardinië. Vaar naar Kaap Teulada en Cala Zafferano voor een prachtig uitzicht op de natuurlijke landschappen, als de middagtour is geselecteerd. Zoek naar de speelse dolfijnen die soms in de buurt van de boot dartelen en zwemmen in de ongerepte wateren van een van de mooiste zeeën van Italië. Tijdens je hele ervaring zal je gids verhalen, geschiedenis en verhalen over het gebied delen en je tijd zo persoonlijk mogelijk maken.

...
Cagliari Shore Excursion: Amazing Hidden Beaches Jeep Tour

2. Cagliari Shore Excursion: Amazing Hidden Beaches Jeep Tour

Geniet van enkele van de mooiste stranden en baaien van Sardinië tussen Chia en Teulada tijdens een exclusieve tour. Ontmoet je gids bij de cruiseterminal en stap aan boord van je vervoer voor een schilderachtige rit van 40 minuten naar het zuidwesten. Verken de baaien en stranden die twee keer werden uitgeroepen tot de mooiste van Italië. Bezoek Cala Cipolla, waar u de vuurtoren van Capo Spartivento kunt bewonderen. Deze baai biedt een van de beste plekken om te snorkelen in Zuid-Sardinië. Geniet van snorkelen of spreid gewoon je handdoek op het zand, ontspan en ontspan. Bezoek ook het Malfatano-strand, ideaal voor gezinnen met kinderen vanwege het kalme water. Ga naar Cala Antoni Areddu, een van de mooiste stranden in de omgeving, en stop bij S'isola Manna. Vind ook kleine stands, cafés en opties om de hele dag door lunch, drankjes of snacks te kopen. Tijdens je hele ervaring in Chia zal je gids verhalen, geschiedenis en verhalen over het gebied delen en je tijd zo persoonlijk mogelijk maken. Geniet van het schilderachtige landschap tijdens uw rit terug naar uw cruisehaven van Cagliari na een ontspannende dag op de stranden van Chia. Dit reisschema is flexibel voor uw cruiseschip en kan 5 tot 8 uur duren.

...
Cagliari: Southwest Chia en Teulada Group Boat Tour

3. Cagliari: Southwest Chia en Teulada Group Boat Tour

Bezoek de verborgen inhammen van Chia en Teulada aan de prachtige zuidkust van Sardinië tijdens deze tour aan boord van een opblaasbare boot. Verken de baaien en stranden die twee keer zijn uitgeroepen tot de mooiste van Italië. Als u van het strand van Chia naar Teuada reist, maakt u verschillende tussenstops en geniet u van verschillende routes, afhankelijk van het weer. Duik in de glinsterende, kristalheldere blauwe kleur van de wateren van Chia. Bewonder het perzikkleurige zand dat het prachtige water aanvult en de weelderige groene jeneverbesbomen die verspreid zijn tussen de duinen. Met een beetje geluk zie je dolfijnen hun prachtige dans doen, observeer je kolonies meeuwen, aalscholvers, flamingo's, kleurrijke vissen en zeeschildpadden die hun eieren leggen op de meest afgelegen stranden. Een van de baaien die je gaat bezoeken is Cala Cipolla (afhankelijk van de route). Bewonder vanaf hier de vuurtoren van Capo Spartivento. Deze baai biedt een van de beste plekken om te snorkelen in Zuid-Sardinië. Vaar naar Kaap Teulada en Cala Zafferano voor een perfect uitzicht op de natuurlijke landschappen (dit is een militaire zone en je kunt alleen rond de boot zwemmen). Luister tijdens je ervaring in Chia en Teulada naar de verhalen, geschiedenis en verhalen over het gebied vanuit je gids en geniet van een persoonlijke ervaring. Standaard reisschema met vertrek vanuit Chia (bij normale zee- en windomstandigheden): • Caletta del morto • Campana • Su Giudeu • Cala Cipolla • Capo Spartivento • Perdalonga • Tuerredda • Capo Malfatano • Piscinnì • Isola Rossa • Porto Scudo • Cala Zafferano

...
Van Chia: Cagliari paardrijtocht van een halve dag

4. Van Chia: Cagliari paardrijtocht van een halve dag

Geniet van de natuur en ervaar de schoonheid van Sardinië tijdens een paardrijtocht van 2 uur. Kies uit een ochtend- of avondrijervaring. Breng tijd door met rijden door het verbazingwekkende landschap van Sardinië en ervaar de kleuren en parfums. Chia is een geweldige locatie, gelegen in een prachtige omgeving net buiten het stadje Domus de Maria. De faciliteiten en de fascinerende omgeving bieden eindeloze mogelijkheden voor paardrijden, wandelen en andere buitenactiviteiten. Ga tijdens de rit door de mediterrane vegetatie op verschillende routes terwijl je over prachtige stranden rijdt. Geniet tijdens de nachttour van een diner aan zee.

...
Cagliari: ATV-tour langs verborgen stranden

5. Cagliari: ATV-tour langs verborgen stranden

Geniet van een ATV-excursie tussen de verborgen stranden van Zuid-Sardinië. Ga door een oude Romeinse straat en bezoek het strand van Su Coldorinu en de oude haven van Chia. Aankomst op het geweldige strand van Cala Cipolla, waar u de vuurtoren van Capo Spartivento kunt zien. Geniet vanaf daar van een prachtig uitzicht en geniet van het meest zuidelijke punt van Sardinië: Capo Teulada. Bezoek vanaf de vuurtoren het strand van Capo Malfatano, Cala Crabittu. Bij elke stop heb je de mogelijkheid om een duik te nemen in kristalhelder water. Geniet van het luisteren naar je gids, die kleurrijke verhalen zal vertellen over het leven en de natuur van Zuid-Sardinië. En zorg ervoor dat je onderweg wat foto's maakt. Deze tour is een perfecte introductie voor nieuwe bezoekers of voor toeristen die de regio opnieuw bezoeken voor een dieper inzicht.

...

Sitemap Spiaggia di Cala Cipolla

Wil je alle activiteiten in Spiaggia di Cala Cipolla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.