Datums kiezen

Cala Comte

Cala Comte: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Van San Antoni: boottocht Cala Bassa, Cala Comte en grotten

1. Van San Antoni: boottocht Cala Bassa, Cala Comte en grotten

Maak een tocht rond de meest kristalheldere wateren van Ibiza en ga naar de spectaculaire kliffen en grotten in het zuiden van het eiland. Bezoek Cala Conta en Cala Bassa, twee stranden die geen introductie behoeven, gewoon om ervaren te worden. Ontmoet je kapitein en stap aan boord van je boot richting het zuiden van Ibiza. Terwijl u vaart, kunt u ontspannen en genieten van het ware plezier van zeilen op de Middellandse Zee. Kom aan op je eerste bestemming, het strand van Cala Conta, en maak je keuze uit wandelen over het strand, snorkelen in het heldere water of peddelen op een surfplank. Ga dan naar Cala Bassa, gewoon om het helemaal opnieuw te doen.

Ibiza: zeegrotten snorkelen en paddleboarden

2. Ibiza: zeegrotten snorkelen en paddleboarden

Vaar langs de kust van Ibiza op deze cruise van Sant Antoni de Portmany naar de westkust van Ibiza. Duik in kristalhelder water en verken de wereld onder de golven met de meegeleverde snorkeluitrusting. Geniet van de zon en geniet van bier, wijn, sangria, frisdrank en water uit de open bar. De laatste optie om te boeken heeft een extra stop om de zonsondergang vanaf de boot te bekijken nadat de standaardreis is afgelopen, we zijn 30 minuten na zonsondergang terug Geniet van een heerlijke welkomstcocktail terwijl je op weg bent naar een authentieke piratengrot. Zwem, snorkel of peddel met de SUP in de zeegrotten bij mooi weer en stel je voor hoe het was om deze ruimte te gebruiken om schatten op te slaan. Ga naar de serene sfeer van de twee haltes in verschillende Calas. Heb vrije tijd om aan boord te zonnebaden of snorkel door scholen kleurrijke vissen in de turquoise wateren. Proef fruit aan boord en bewonder de dynamische landschappen van de kust terwijl u terugkeert naar uw vertrekpunt in Sant Antoni de Portmany.

Cala Codolar: begeleide zeekajakken en snorkelen

3. Cala Codolar: begeleide zeekajakken en snorkelen

Ontdek enkele van de meest indrukwekkende natuurlijke schatten van Ibiza tijdens deze begeleide kajaktocht vanuit Cala Codolar.Kies ervoor om uw dag te beginnen met een rustgevende ochtendtour, of sluit uw dag goed af met een zonsondergangtour inclusief een glas cava. Begin met uitleg over het omgaan met de kajak en enkele richtlijnen voor de excursie. Nadat iedereen klaar is, gaat u de turquoise wateren van Cala Codolar in om aan een prachtige route te beginnen en een beetje te oefenen om meer vertrouwen te krijgen. Bezoek ongelooflijke kliffen, verbazingwekkende grotten en gebruik de meegeleverde uitrusting om te snorkelen over spectaculaire zeebodems. Stop tijdens de tour om uit te rusten, te zwemmen, naar curiositeiten over het eiland te luisteren en te oefenen met snorkelen. Houd onderweg je energie op peil met het meegeleverde fruit en noten. Selecteer de zonsondergangoptie en sta versteld van het uitzicht op de ondergaande zon op het water onder het genot van een glas cava. Leg het moment vast met foto's van de tour die door uw gids worden verstrekt.

Vanuit San Antonio: familiebootcruise met lunch

4. Vanuit San Antonio: familiebootcruise met lunch

Ga op een uitzonderlijke bootexcursie die is gemaakt met gezinnen in gedachten om te genieten van de geneugten van een dag aan zee en het onderwaterleven van Ibiza te bewonderen. Stap aan boord van de avonturenboot "S'esturion" die op je wacht bij de allereerste aanlegsteiger van de haven van San Antonio. Om 10.00 uur vertrekt de tour en gaat richting een spectaculair zwem- en snorkelstrand. Zweef over het adembenemende water, geniet van het uitzicht op de kust of kijk en luister naar de onderwateractiviteiten aan boord die door de bemanning worden aangeboden. Het is nu tijd om te zwemmen en snorkelen. Ouders en kinderen worden meegenomen op een door zeebiologen ontworpen begeleide snorkeltocht om getuige te zijn van verschillende vormen van zeeleven, zoals zee-egels, zeekomkommers, neptunusgras en vele anderen! Geniet na het zwemmen, zonnebaden of deelnemen aan de spelletjes aan boord van een heerlijk buffet aan boord. Er is een fantastische speurtocht voor alle kinderen, terwijl de ouders kunnen genieten van de zon en het zwemmen, of misschien een drankje drinken of foto's maken van het plezier van hun kinderen met hun nieuwe vriendjes. Op de terugweg naar San Antonio wordt er tekenmateriaal uitgedeeld aan de kinderen en worden de activiteiten aan boord voortgezet om een onvergetelijke excursie voor iedereen af te ronden. Het is een geweldige gelegenheid om als gezin van de zee te genieten, spannende feiten over het zeeleven te ontdekken en in contact te komen met de ongerepte natuur.

Ibiza: Instagram-boottocht langs stranden en grotten

5. Ibiza: Instagram-boottocht langs stranden en grotten

Deze tour is de eerste Instagram-boottocht om de stranden en grotten van Ibiza te verkennen. Vaar langs de beste plekjes aan de west- of noordkust van Ibiza en maak veel foto's voor je social media-feeds. Je vertrekt vanuit de haven van San Antonio. Afhankelijk van de zeecondities gaat de tour naar de prachtige stranden van Cala Bassa en Cala Conta, of Cala Salada en Punta Galera. Tussendoor bezoek je ook magische verborgen plekjes. De cruise is ontworpen voor Instagrammers of influencers die de beste foto's van de kustlijn van Ibiza willen maken. Je krijgt zelfs de kans om een legendarische piratengrot binnen te gaan door op een SUP-board te peddelen voor een onvergetelijke ervaring.

Ontdek de beste plekken in een kleine boot die je zelf bestuurt

6. Ontdek de beste plekken in een kleine boot die je zelf bestuurt

Huur één van onze boten zonder vaarbewijs, wij hebben een boot voor maximaal 4 personen. Geniet van een ongelooflijke dag zeilen en ken de beste baaien van Ibiza met je familie, vrienden of partner. Bovendien kunt u voor anker gaan bij de prachtige stranden van onze baai, zoals Cala Conta, Cala Bassa, piratengrotten, of Cala Salada, Cala Gracio en Punta Galera. Daarnaast is de boot voorzien van 15 pk motoren, die gemakkelijk starten met een elektronisch systeem, en wordt bestuurd met een stuurwiel. Het heeft ook opvouwbare luifels, reddingsvesten, snorkeluitrusting en een koelbox. Belastingen, brandstof, verzekering en een gps-systeem zijn ook inbegrepen. Noordelijke route: met deze mogelijkheid kunt u Cala Salada, Cala Salada, Cala Gracio, Cala Gracioneta, Punta Galera en de kust van San Antoni leren kennen. Zuidroute: u kunt uw boot naar een van de mooiste plekken in dit gebied van Ibiza loodsen, het paradijselijke strand van Cala Bassa, Cala Conta en grotten.

Ibiza: privérondvaart door grotten en strandhoppen

7. Ibiza: privérondvaart door grotten en strandhoppen

Neem uw familie, vrienden of partner mee op een privéboottocht om de wildste plekken van de kust van Ibiza te zien. Zeil vanuit de haven van San Antonio en vaar in westelijke richting naar de onderwatergroeve, waar je de kust volgt langs de kliffen van Port d'es Torrent. Ga vanaf daar naar Cala Bassa en ga per boot de Grot van de Liefde binnen. Laat het anker vallen dicht bij het strand om te oefenen met zwemmen of snorkelen met de meegeleverde uitrusting. Ontdek niet ver daarvandaan een lichtgevende grot met een uitgang aan het einde, die door piraten werd gebruikt om de bergen te bereiken en hun schatten op te slaan. Als je wilt, kun je zwemmend naar binnen en de fantastische schoonheid observeren. Na deze stop van 45 minuten zie je de Grot van de Hippies en ga je richting de natuurreservaten. Kom dicht bij de Piratentoren en vaar door de riffen. Verken het gebied van Cala Conta, waar het kristalheldere water en de zandstranden vergelijkbaar zijn met die van de Caribische Zee. Ga voor anker op 200 meter van het strand met een schitterend uitzicht op de natuurgebieden, de kustlijn en de herenhuizen van bekende acteurs. Breng 45 minuten door met ontspannen en zwemmen in het turkooisblauwe water. Na de stop vaart u door het natuurreservaat van het eiland, passeert u de riffen en keert u terug naar de haven door de baai van San Antonio over te steken.

Andere activiteiten in Cala Comte

Wil je alle activiteiten in Cala Comte bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.