Belevingen in
Cala Figuera

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Cala Figuera: De beste dingen die je niet wil missen

Mallorca: privé wijnexcursie met proeverij & picknick

1. Mallorca: privé wijnexcursie met proeverij & picknick

Aan het begin van je wijnexcursie word je bij je accommodatie of cruiseschip opgehaald en naar het platteland vervoerd, waar je een mooie Mallorcaanse wijnmakerij leert kennen. Je maakt een wandeling door de wijngaard en de wijnmaker leidt je rond door zijn wijnmakerij. Je komt van alles te weten over wijnproductie en rijpingsprocessen. Daarna heb je de gelegenheid om een selectie van de wijnen te proeven, vergezeld van heerlijke Mallorcaans tapas. Aan het einde van de rondleiding en proeverij kun je als je wilt verschillende wijnen kopen, voordat je terug naar je hotel, landgoed of schip wordt gebracht.

...

Sitemap Cala Figuera

Wil je alle activiteiten in Cala Figuera ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cala Figuera

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 96 beoordelingen

Het was een erg leuke privé-wijnproeverij met Robert. Wijnproeven wordt eigenlijk alleen uitgevoerd met het aantal mensen dat is geboekt. Ik had geboekt voor twee personen en we waren daarom slechts twee. We vonden dat persoonlijk een beetje jammer, omdat we verwachtten een paar mensen te ontmoeten. Maar dat is natuurlijk een kwestie van type, er zijn zeker gasten die deze privacy waarderen. Robert is zeer bekwaam en legt alles gedetailleerd en begrijpelijk uit. De "picknick" met verschillende kleine dingen was heel erg lekker, gevarieerd en overvloedig. De wijnen geserveerd (helaas slechts vier) waren typisch sterk voor Mallorca en smaakte goed. Het was een prachtige dag, die we zeker zullen herhalen tijdens ons volgende verblijf in Mallorca.

Het was een geweldige rit met prachtig weer! We gingen met de catamaran omdat de boot met glazen bodem een technisch mankement had. Een grote overwinning voor ons :-) Het personeel was geweldig en de sfeer was helemaal ontspannen. We maakten één (in plaats van twee) zwemstops, op het eerste punt was de deining te sterk. Veiligheid voorop :-) Een allround geslaagde excursie met een prachtig uitzicht (niet alleen bij Cap de Formentor). Nogmaals elk moment :-)))

Geweldige wijntour, VIP-zorg op zijn best. Robert is een coole kerel en vertelde ons een onvergetelijke dag met veel interessante verhalen over het eiland en natuurlijk over Mallorcaanse wijn. Ook het plezier werd niet verwaarloosd. Gewoon een geweldige reiservaring. Gels en Thomas

Zeer mooie rondleiding met onze gids Robert, die ons alles heel mooi en bekwaam heeft laten zien en uitleggen. Geweldige wijn en zeer goed eten. De overdracht was ook betrouwbaar. De rondleiding is een echte aanrader!

Excursie aanbevolen voor het landschap, navigatie met badkamer inbegrepen en de vriendelijkheid van de bemanning