Cala Millor
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

De beste tours & activiteiten in Cala Millor

Bekijk alle tours en activiteiten in Cala Millor

6 Hoogtepunten van Cala Millor

Aan de oostkust van Mallorca ligt Cala Millor, een droomlocatie voor vakantie en voor mensen die houden van strand, zon en water. Het is niet voor niets dat Cala Millor 'betere baai' betekent.

Strand

Geen enkel gevoel kan tippen aan zand tussen je tenen. Voeg er wat turquoise water en een zonderondergang aan toe en zie al je zorgen verdwijnen in de golven. Het strand bij Cala Millor staat erom bekend altijd in top-staat te verkeren.

Cuevas del Drach

De Cuevas del Drach, letterlijk vertaald "Draken Grotten" is een serie van vier grotten waar bezoekers in kunnen. Leuk voor elke leeftijd én voorzien van een gratis serenade door het bandje in een boot, die op je staat te wachten na je grote grot-avontuur.

Palma Kathedraal

De Palma Kathedraal is een betoverend mooie locatie in Cala Millor. Het heeft bijna vier eeuwen geduurd voordat de bouw van deze gotische kathedraal klaar was!

Cabo de Formentor

Een tripje naar Cala Millor is niet af zonder een bezoek te brengen aan Cap de Formentor, helemaal in het noorden Mallorca. Boven kun je een op een spectaculair uitzicht van 360 graden rekenen.

Bellver Kasteel

De architecten onder ons zullen het Bellver kasteel zeer bijzonder vinden, het is één van de enige ronde kastelen in heel Europa. Na meerdere eeuwen onder het juk van het koningshuis en de militaire dienst te zijn geweest, dient het tegenwoordig als locatie voor een Geschiedenis Museum.

Santuari de Lluc

De Santuari de Lluc, beschouwd als een van de belangrijkste pelgrimsoorden uit Europa, is een klooster uit de dertiende eeuw. Veel wandel-tours gebruiken het klooster als beginpunt.

Cala Millor: Plan uw bezoek

Vervoer in Casa Millor

Vanaf het vliegveld kun je een shuttle nemen naar Cala Millor. Het is ook mogelijk een auto te huren voor de rit van 70km. Eenmaal aangekomen in Cala Millor kun je het beste een auto huren of de taxi nemen en anders zijn er de lokale bussen.

Wanneer moet je naar Cala Millor?

Cala Millor kent een klassiek mediterraans klimaat en is dus heel het jaar warm. De piek in het toeristenseizoen is van juni tot augustus, wanneer de temperatuur het heetst is. Maar mocht je de winter in Noord-Europa willen ontvluchten, dan kun je tussen november en mei gaan.

Waar te verblijven in Cala Millor

Cala Millor is een resort op het eiland Mallorca. Om die reden kun je het best dus in het resort zelf verblijven, het strand ligt voor de deur dus je bent er in no-time. De bezienswaardigheden op het eiland zijn het best te bereiken met eigen vervoer, dus zoek je de zon en de zee dan is de 'Betere Baai' van Cala Millor perfect!

Tips & informatie

 • Taal
  Spaans
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tijdzone
  UTC (+02:00)
 • Landnummer
  +34
 • De beste periode voor een bezoek
  Cala Millor heeft een mediterraans klimaat en is het hele jaar warm. Het toeristenseizoen is van juni tot augustus, wanneer het weer het lekkerst is. Toch kun je ook tijdens november tot mei de kille winter van Noord-Europa goed ontvluchten door een tripje te maken naar Cala Millor.

Activiteiten in Cala Millor

Sitemap Cala Millor

Wil je alle activiteiten in Cala Millor ontdekken?  Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cala Millor

Vooraf lang wachten, maar uiteindelijk de moeite waard.

Blij dat de grote groep mensen in verschillende niveaus werd ingedeeld; jammer dat de rit te paard korter was dan verwacht. Eten was goed; ik had vergeten vooraf te melden dat ik vegetarisch was en kreeg toch snel na melding ter plekke smakelijke vegaburgers. Muziek en dansje waren leuk en de show met paarden interessant. Alles bij elkaar strak georganiseerd. Petje af voor het personeel die allemaal meerdere functies hadden.

Een dag paardrijden bij Rancho Grande in Majorca Beoordeeld door Mary, 31-10-2016

Cala Millor
4.3
Gebaseerd op 284 beoordelingen van GetYourGuide-klanten