Ontdek het beste van
Cala Rajada

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Cala Rajada

Vanuit Cala Millor: boottocht langs de oostkust op een boot met glazen bodem

Vanuit Cala Millor: boottocht langs de oostkust op een boot met glazen bodem

Verken de adembenemende wateren van Mallorca tijdens een boottocht met glazen bodem vanuit Cala Millor. Ontdek de prachtige stranden, baaien en grotten van de oostkust van Mallorca met een keuze uit 7 verschillende tours. Sea Odyssey - boottocht van 1,5 uur vanuit Cala Millor Van Cala Millor naar Porto Cristo en terug. Onderweg zie je de prachtige stranden van Sa Coma en Porto Cristo. Sea Odyssey - boottocht van 2 uur vanuit Cala Millor Van Cala Millor naar Cala Ratjada en terug. Geniet onderweg van het uitzicht op Cala Bona, Font de Sa Cala en Canyamel. Als je de tour met vertrek om 09:40 uur selecteert, is er geen zwemstop. De tour met vertrek om 14:00 uur bevat wel een zwem- en snorkelstop. Sea Adventure - boottocht van 2 uur vanuit Cala Millor Van Cala Millor naar de piratengrot en terug. Onderweg kom je langs de prachtige stranden van Sa Coma, Porto Cristo en Cala Romántica, evenals de piratengrot, Cala Varques, en zijn prachtige natuurlijke brug. Je pauzeert in Cala Morlanda waar je kunt snorkelen en zwemmen. Sea Odyssey - boottocht van 2,5 uur vanuit Cala Millor Van Cala Millor naar Cala Ratjada en terug. Onderweg zie je de prachtige stranden van Font de Sa Cala en Canyamel, waar je de tijd krijgt om te zwemmen en snorkelen. Je krijgt ook de haven van Cala Bona en Cala Ratjada te zien. Sea Adventure - boottocht van 3 uur vanuit Cala Millor Van Cala Millor naar Cala Romántica en terug. Onderweg kom je langs de prachtige stranden van Sa Coma, Porto Cristo en Cala Romántica, evenals de piratengrot, Cala Varques, en zijn prachtige natuurlijke brug. Je pauzeert in Cala Morlanda waar je kunt snorkelen en zwemmen. Sea Odyssey - boottocht van 4 uur vanuit Cala Millor Boottocht van Cala Millor naar Porto Cristo en Cala Ratjada en terug. Onderweg zie je de prachtige stranden van Sa Coma en Porto Cristo, de haven van Cala Bona, Font de Sa Cala Beach, en Canyamel waar je tijd krijgt om te zwemmen en snorkelen. Sea Paradise - boottocht van 4 uur vanuit Cala Millor Van Cala Millor naar Calas de Mallorca en terug. Onderweg zie je de prachtige stranden van Sa Coma, Cala Morlanda, Porto Cristo, Cala Varques en Cala Romántica. Deze boottocht bevat ook 2 zwempauzes, een in Cala Morlanda en de andere in Cala Varques. In Porto Cristo stap je over op een andere boot.

Van Cala Ratjada: Boottocht met glazen bodem langs de oostkust

Van Cala Ratjada: Boottocht met glazen bodem langs de oostkust

Verken de oostkust van Mallorca tijdens een cruise vanuit Cala Ratjada. Bekijk de onderwaterwereld van Mallorca door de glazen bodem van de boot en ontdek de stranden, baaien en grotten van het eiland terwijl je vaart. Kies uit verschillende lengtes, bestemmingen en tijden om aan je vakantiewensen en -behoeften te voldoen. Ga op de 2 uur durende Sea Odyssey tour voor een tocht door Font de sa Cala en een zwem- en snorkelstop bij Canyamel. Vaar verder naar Cala Millor en stap over op de Sea Adventure boot voordat je terugkeert naar Cala Ratjada. Voor een langere Sea Odyssey cruise kies je de 2,5 uur durende tocht. Vaar door Font de sa Cala, Cala Bona en Cala Millor. Stop om te zwemmen, snorkelen en verken de zeebodem in Canyamel voordat je terugkeert naar Cala Ratjada. Kies voor de 3 uur durende Sea Odyssey cruise naar Sa Coma. Vaar naar Font de sa Cala en vervolg je weg naar Canyamel, waar je kunt snorkelen en de zeebodem kunt bekijken. Vaar daarna naar Sa Coma, Cala Millor, Cala Bona en Font de Sa Cala voordat je terugkeert naar Cala Ratjada. Geniet van de 5 uur durende Sea Adventure cruise. Zeil langs Font de sa Cala, Cala Bona, Cala Millor en Sa Coma. Stop voor een snorkelpauze in Cala Morlanda voordat je verder vaart naar Porto Cristo. Bezoek de Piratengrot en bekijk Cala Romantica. In Cala Millor stap je over op de Sea Odyssey boot en keer je terug. Kies een van de 2 pendelbootopties om te genieten van wat vrije tijd op het strand. Shuttleboot naar Porto CristoCruise naar Porto Cristo en bekijk Font de Sa Cala, Canyamel, de zeegrotten, Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma en Cala Morlanda. Stop onderweg om te zwemmen. Eenmaal aangekomen kun je 3,5 uur ontspannen op het strand, winkelen, de grotten van Drach bezoeken en op donderdag en zondag de plaatselijke markt bezoeken. Shuttleboot naar Cala Millor Vaar naar Cala Millor en bekijk Font de Sa Cala, Canyamel, de zeegrotten en de haven van Cala Bona. In Cala Millor kun je 3 uur lang genieten van het strand, de restaurants en de plaatselijke winkeltjes. Verken op maandag de plaatselijke markt.

Mallorca: Ticket voor Grotten van Drach met ophaalservice

Mallorca: Ticket voor Grotten van Drach met ophaalservice

Tijdens dit schilderachtige avontuur daal je onder de grond af om de Grotten van Drach te verkennen. Ontspan met het gemak van een ophaalservice per bus in combinatie met je toegangsbewijs. Bewonder in de grotten de natuurlijke rotsstructuren en geniet van een kort optreden met livemuziek. Je bustour naar de Grotten van Drach begint met een ophaalservice per bus vanaf het dichtstbijzijnde trefpunt op Mallorca. De duur van de ophaalservice hangt af van je locatie. Kom aan bij Porto Cristo en daal de 121 treden af om de Grotten van Drach binnen te gaan. Vervolg je rondleiding door de Grotten van Drach aan de hand van een vastgestelde route. De rondleiding wordt niet geleid, je ontdekt het zelf met een tourbrochure die je kunt meenemen met een QR-code. Bij aankomst in het auditorium kun je genieten van een kort recital. Het recital duurt 10 minuten. Nadat het laatste akkoord over het water en de kalksteen is gespeeld, kun je een korte boottocht over het meer maken om de details in de grotformaties beter te bekijken, of te voet over de brug gaan. Als je klaar bent met het verkennen van de kamers met stalactieten en stalagmieten, ga dan naar de uitgang. Neem voordat je terugkeert naar het gewenste afgiftepunt nog even de tijd om rond te lopen in de haven van Porto Cristo. Als je wilt, ga dan even langs bij de winkel van Pearls of Mallorca om je ervaring te herdenken met een parel of een ander souvenir. Tot slot keer je met de bus terug naar je oorspronkelijke trefpunt om je tour af te sluiten.

Van Porto Cristo: Boottocht met glazen bodem langs de oostkust

Van Porto Cristo: Boottocht met glazen bodem langs de oostkust

Verken de prachtige locaties van Mallorca op een rondvaart met glazen bodem. Vertrek vanuit Porto Cristo en ontdek de vele prachtige stranden, baaien en grotten van de oostkust van Mallorca. Kies de reis die het beste bij je past op basis van de verschillende opties die we bieden: - Nieuw Zeeparadijs: Van Porto Cristo 1,5 uur rondvaart: Dit is een rondvaart van 1 uur en 30 minuten van Porto Cristo naar Cala de Mallorca. Onderweg zie je: Cala Romantica, Calas de Mallorca, de Piratengrot en andere zeegrotten, en maagdelijke stranden. Je komt terug in Porto Cristo om 11:00 uur. - Nieuw zeeparadijs: Van Porto Cristo 2 uur durende rondvaart /Noord Route Vertrek om 11:00 uur. Het omvat 2 uur rondvaart van Porto Cristo naar Cala Bona. Je ziet vanaf de catamaran: Sa Coma en Cala Millor. Je hebt ook de kans om te genieten van een zwemstop in Cala Morlanda en de zeebodem te bekijken. Je komt terug in Porto Cristo om 13:00 uur. - Nieuw zeeparadijs: Van Porto Cristo 2 uur durende rondvaart / zuidelijke route Vertrek om 12:45 uur of om 15:30 uur. Het is inclusief rondvaart van Porto Cristo naar Calas de Mallorca. Je ziet vanaf de catamaran: Cala Romantica, Calas de Mallorca, de Piratengrot, andere zeegrotten en witte zandstranden zoals Cala Varques. Je zult genieten van een zwemstop om te snorkelen en de zeebodem te bekijken, met de tour die om 13:00 uur begint ben je om 15:30 uur terug in Porto Cristo en met de om 15:30 uur kom je om 17:30 uur aan. - Pendelboot van Porto Cristo naar Calas de Mallorca Dit is inclusief een boottocht van Porto Cristo naar Calas de Mallorca. Vanaf de boot kun je genieten van de landschappen van Cala Mandia, Cala Anguila, de Piratengrot, Cala Romantica, Cala Varques, Cala Magraner, Cala Virgili, Cala Bota totdat je Calas de Mallorca bereikt om 10.00 uur. De terugreis bevat een zwemstop bij Cala Varques. In Calas de Mallorca heb je vrije tijd om te genieten van het strand, de restaurants en de plaatselijke winkels. Om 14.00 uur keer je terug naar Porto Cristo.

Mallorca: gedeelde enkele reis van de luchthaven naar het hotel

Mallorca: gedeelde enkele reis van de luchthaven naar het hotel

Geniet van het gemak van een gedeelde luchthaventransfer naar uw hotel. Selecteer uw enkele reis naar het noorden, oosten, zuiden of zuidwesten van Mallorca. Kies een gedeelde vervoersdienst die snel en efficiënt is en 24 uur per dag beschikbaar is, elke dag van het jaar. Laat u gewoon ophalen op de luchthaven, leun achterover en ontspan, wetende dat u reist in een voertuig met vergunning en een professionele chauffeur. Bespaar uzelf het navigeren door het openbaar vervoersysteem en geniet van het feit dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge hygiënenormen. En maak je geen zorgen over je bagage: per persoon zijn twee stukken van standaardformaat inbegrepen.

Mallorca: eilandtour met boot, trein en hoteltransfer

Mallorca: eilandtour met boot, trein en hoteltransfer

Deze tour staat bekend als de "Eilandentour van Mallorca" omdat het een reis is die je steden laat ontdekken, zoals Sóller, de haven van Sollers, kliffen als La Calobra en de kustlijn van het noordwesten van Mallorca rond de Serra de Tramuntana met behulp van verschillende vervoersmiddelen zoals trein, tram en boot. De reis begint met een vintage trein van Palma naar Sóller, een charmant stadje met een mooi plein en een historische kerk. Er is geen tijd om dit stadje te bezoeken, want als je aankomt, ga je aan boord van de historische houten tram, die je meeneemt op een schilderachtige rit door sinaasappelboomgaarden en pittoreske dorpjes naar Port de Sóller, waar de boot naar La Calobra wacht. Dit deel van de reis is bijzonder adembenemend, omdat je de ruige kliffen en het kristalheldere water van de Middellandse Zee van dichtbij ziet. Bij aankomst in La Calobra heb je vrije tijd om het gebied te verkennen, met onder andere een prachtig strand en een natuurstenen boog. Je kunt ook de Torrent de Pareis bezoeken, een prachtige kloof die door een bergbeek is uitgeslepen. Tot slot ga je met de bus terug naar het trefpunt. Al met al is de tour een perfecte manier om een aantal van de mooiste landschappen en charmante stadjes van Mallorca te ervaren. De route kan in omgekeerde richting worden gedaan, afhankelijk van de dienstregeling van de trein en de tram, en de route met de boot kan worden gewijzigd voor een panoramische route met de bus naar La Calobra, als er slechte weersomstandigheden zijn om te varen. *In deze gevallen is er geen compensatie.

Mallorca: halve dag coasteering

Mallorca: halve dag coasteering

Geniet langs de prachtige kust van Mallorca van zwemmen, abseilen, klifspringen, rotsklimmen en speleologie. Neem deel aan al deze opwindende activiteiten met de hulp van een gediplomeerde instructeur en gids. Coasteering is een geheel nieuwe avontuurlijke activiteit voor iedereen die op vakantie is op Mallorca. Coasteering combineert avontuurlijk zwemmen, abseilen, klifspringen, rotsklimmen en zeegrotten in één actievolle activiteit voor het ultieme natte en wilde dagje uit. De instructeur neemt je mee op een opwindende reis langs een deel van de kustlijn van het eiland. Dit avontuur laat je hart sneller kloppen terwijl je van enorme kliffen abseilt, door grotten zwemt en langs de rotsachtige kustlijn klautert.

Mallorca: Strand en bergen 4X4 tocht

Mallorca: Strand en bergen 4X4 tocht

Ontdek het eiland en zijn cultuur met een 4x4! Onze 4-persoonsvoertuigen geven je de mogelijkheid om te rijden en te genieten van het landschap, terwijl je gids ervoor zorgt dat je de echte smaak van ons eiland te pakken krijgt. In kleine groepen doorkruisen we de bergen, stranden, dorpjes en onverharde wegen van Mallorca, die niet op toeristische kaarten staan. Je hebt ook wat vrije tijd op een prachtig strand met kristalhelder water. Onze laatste stop is in een goed bewaard gebleven kasteel, gelegen op 475 meter boven zeeniveau. De perfecte plek om het beste panoramische uitzicht over de zuidoostkust te krijgen. Tijdens je ervaring ga je langs Cala Mandia - Son Macia - Felanitx - Mirador de San Salvador (30 minuten vrije tijd) - Cala Murada (30 minuten zwemstop) en Mandia. Mis deze unieke ervaring op Mallorca niet!

Van Cala Rajada: Boottocht naar Cala Millor

Van Cala Rajada: Boottocht naar Cala Millor

Verken de wonderen van de oostkust van Mallorca op deze speedbootcruise langs pittoreske plekjes als Canyamel, Font de Sa Cala en Costa de los Pinos. Stop om het strand en het winkelgebied in Cala Millor of de traditionele haven van Cala Bona te verkennen. Geniet van gestroomlijnd instappen. Vertrek uit de haven van Cala Ratjada en installeer je aan boord voordat je op avontuur gaat langs de kust. Vaar 35 tot 40 minuten langs de kust tot je de pier van Cala Millor bereikt. Je kunt wat vrije tijd doorbrengen in Cala Millor (terugkeertijden zijn om 12:45 of 16:00 uur van Cala Millor naar de haven van Cala Ratjada). Verlaat het anker en neem de tijd om het strand te bezoeken en een duik te nemen in het kristalheldere water. Cala Millor heeft een promenade voor de zee waar je een kopje koffie kunt drinken en kunt genieten van een onovertroffen uitzicht over de baai. Na veel plezier in de zon en frisse zeelucht keer je terug langs de kust en maak je een korte entree in een natuurlijke grot voordat je aan het begin van de middag terugkeert naar Cala Ratjada.

Mallorca: gedeelde enkele reis naar de luchthaven van Palma

Mallorca: gedeelde enkele reis naar de luchthaven van Palma

Geniet van het gemak van een gedeelde luchthaventransfer van uw hotel naar de internationale luchthaven van Palma de Mallorca (PMI). Selecteer uw enkele reisoptie vanuit het noorden, oosten, zuiden of zuidwesten van Mallorca. Kies een gedeelde vervoersdienst die snel en efficiënt is en 24 uur per dag beschikbaar is, elke dag van het jaar. Laat u gewoon ophalen bij uw hotel, leun achterover en ontspan, wetende dat u reist in een voertuig met vergunning en een professionele chauffeur. Bespaar uzelf het navigeren door het openbaar vervoersysteem en geniet van het feit dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge hygiënenormen. En maak je geen zorgen over je bagage: per persoon zijn twee stukken van standaardformaat inbegrepen.

Veelgestelde vragen over Cala Rajada

De topbezienswaardigheden in Cala Rajada

Activiteiten in Cala Rajada

Steden in Spanje

Andere activiteiten in Cala Rajada

Wil je alle activiteiten in Cala Rajada bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cala Rajada

Gemiddelde beoordeling

4.2
(752 beoordelingen)

Ik heb de tour gedaan met mijn 80-jarige moeder. Ze loopt niet goed en ik was bang dat deze lange dag te inspannend voor haar zou zijn. Dat was hij niet! We hadden veel plezier en het proces verliep wonderwel soepel. De gids was attent. De rondleiding wordt sterk aanbevolen. Ik zal er nog lang goede herinneringen aan hebben en mijn moeder nog veel meer.

Het was een geweldige dag met de gids Aziz! Alles was uiterst georganiseerd. Zijn humoristische manier van doen maakte het leuk om zijn uitleg te volgen. Een groot compliment voor de buschauffeur, die ons zelfverzekerd door het vaak huiveringwekkende verkeer loodst. Wij kunnen deze eilandtour aanbevelen.

Dat was geweldig, onze reisleider Adriana was gewoon geweldig, ze heeft ons geholpen omdat we de verkeerde hel hadden geboekt, uiteindelijk was alles in orde, de prijs was goed, de hel was mega en de reis was zeer aangenaam, ik zou het aanraden!

Het was een leuke dag. Enthousiaste gids die alles goed en duidelijk uitlegt. pushed niet om sprongen te doen die je niet wilt doen. zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Fantastische dag met veel ervaringen en indrukken!